Hoćeš hoćešLH44 je napisao/la:Uživaću u kmečanju njihovih hejtera pa nek pobijedi boljiGrah0 je napisao/la:@LH44
Ako se nekim slučajem sljedeće sezone budu borili recimo Lando i Lewis za titulu, čiji ćeš pravobranilac biti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
VN Nizozemske 23.-25.08.2024.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Nema tu iskustva...najboljima treba samo prilika. Blijed mi je Oscar, nekako kao da je malo prišao Norisu (Mađarska je po meni čista Oscarova, samo je momčad zakuhala) i sad toliki zaostatak...i kvale i trka. Ni za Landa ne mogu reći da spada u extra klasu, ali više pokazuje.MSC je napisao/la: 25.08.2024., 20:42 Ne treba gledati koliko iskustva nedostaje Oscaru već koliko nije ostvareno u zadnjih nekoliko utrka, a trebalo je ostvarit s tim bolidom. Drugo, otkud znamo da je Lando izvukao maksimum bolida?
On se dokazao kao dobar vozač, ali kao vrhunski se tek treba dokazati, ono što su Max, Lewis i Fernandno napravili odavno. Možda taj bolid ima još koju desetinku što saznati ne možemo jer je realno zadnjih nekoliko utrka trebao pobjediti, a nije radi vozača.
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
I onda smo došli mi iz Ferarija i rasturili žurku....LH44 je napisao/la: 25.08.2024., 12:51 Stavit na Piastrija 6,00 kvota i cekat da se Max i Lando sudare

Šalu na stranu.....ima izjave iz Ferarija da moraju saznati odakle im brzina na ovu trku. Ni sami neznaju ....

tipično Ferarijevski
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Paaa....ako gledamo malo ziheraški, ni Max nije bio neuhvatljiv za Čarlija, samo je trebalo malo više stimulansa. Na hardu je Max bio malo brži, ali je na M gumama Čarli bio puno bolji. Šteta što je morao ranije u boks radi undercut-a
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
I moji iz McLarena gube taktički od Ferrarija
Meni je opet u svemu tome nejasan Mercedes, oni su od početka hibridne ere bili glavni na tvrdim gumama, da bi sad usred stinta mijenjali tvrde za meke jer ih izgleda hebe graining.

Meni je opet u svemu tome nejasan Mercedes, oni su od početka hibridne ere bili glavni na tvrdim gumama, da bi sad usred stinta mijenjali tvrde za meke jer ih izgleda hebe graining.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Volim kad je Ferrari iznenadjen brzinom bolida u nedjelju, bas ohrabruje i pokazuje da su na pravom putu
Reka bi McLaren razvalio ali je samo Lando ubio vikend, osim starta na biciklu, Piastri lose.
Gyro na bolidu mi je smece..
Trenutak utrke mi je redaljka na KMagu pred prvim zavojem

Reka bi McLaren razvalio ali je samo Lando ubio vikend, osim starta na biciklu, Piastri lose.

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Klasika.....gjoko-mkd je napisao/la: 27.08.2024., 01:11 ......
Šalu na stranu.....ima izjave iz Ferarija da moraju saznati odakle im brzina na ovu trku. Ni sami neznaju ....![]()
tipično Ferarijevski

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hajd nek nisam jedini u vezi Gyro kamere, ono okretanje za 90 stepeni mi izgleda retardiranoCrashOverride je napisao/la:Volim kad je Ferrari iznenadjen brzinom bolida u nedjelju, bas ohrabruje i pokazuje da su na pravom putu![]()

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni je gyro kamera fora s vremena na vrijeme, malo vidimo drukčiju perspektivu, ali definitivno nije nešto što bi trebalo biti standard. Klasični onboard s T-cama mora ostati glavni, a od tih "sporednih" mislim da je najbolji visor cam.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 2 mj
Slazem se. Klasični onboard + ponekad visor cam... eventualno ponekad onaj s prednje ovjesa. Meni je gyro cam nekako naopak uvijek...croatic f1 je napisao/la: 27.08.2024., 09:45 Meni je gyro kamera fora s vremena na vrijeme, malo vidimo drukčiju perspektivu, ali definitivno nije nešto što bi trebalo biti standard. Klasični onboard s T-cama mora ostati glavni, a od tih "sporednih" mislim da je najbolji visor cam.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Toliko mi se ne svidja da bi izveo Musk move i kupio onu firmu koja je odgovorna, onoga tko je ima ideju i onoga koji je odobrio bi nagradio otkazom.LH44 je napisao/la: 27.08.2024., 09:47 Na ovoj gyro kameri mi jedino valja što je zoom 0,5 pa je osjecaj brzine bolji.
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/FDataAnalysis/status/1828053842019119551
Verstappen lagano dozira gas, a Lando kao slon na papučicu gasa pa kad krene prklizavanje onda popušta lagano. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Kako je onda te godine Rosberg imao dobre startove?LH44 je napisao/la:Ma to više nije ni do Norrisa nego do RS modova, pa ni Piastri nema bajne startove, ovo je slučaj Hamilton 2016, malo je do vozača, ali malo i do bolida.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
E jbg sad.. I ti sa takvim pitanjima.. Pa do Rosberga jeGrah0 je napisao/la: 27.08.2024., 13:46Kako je onda te godine Rosberg imao dobre startove?LH44 je napisao/la:Ma to više nije ni do Norrisa nego do RS modova, pa ni Piastri nema bajne startove, ovo je slučaj Hamilton 2016, malo je do vozača, ali malo i do bolida.

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Možda je "to" ono "malo" što je bilo do vozačaGrah0 je napisao/la: 27.08.2024., 13:46Kako je onda te godine Rosberg imao dobre startove?LH44 je napisao/la:Ma to više nije ni do Norrisa nego do RS modova, pa ni Piastri nema bajne startove, ovo je slučaj Hamilton 2016, malo je do vozača, ali malo i do bolida.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”