MotoGP 2023.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ludnica
Ne znam što se Maverick ljuti na Pecca.
Imao je Pecco povrat netom izgubljene pozicije.
A luda sreća je što u drugom incidentu niko nije pokupio Marqueza mlađeg na stazi. Jezivo, buraz.
Ne znam što se Maverick ljuti na Pecca.
Imao je Pecco povrat netom izgubljene pozicije.
A luda sreća je što u drugom incidentu niko nije pokupio Marqueza mlađeg na stazi. Jezivo, buraz.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Znači, Binder pokuša preteći Jackassa, ode preširoko, izađe van staze, skrati zavoje, okrene se i pogleda nazad, da vidi da li ko nalijeće, nikog ni blizu, Jackass već prođe naprijed. Binder pored toga što nije osvojio poziciju i pored toga što je izgubio više od sekunde i sada je puno dalje od Jackassa, dobija kaznu long lapa, jer je, eto, sjekao zavoje (to što nije profitirao, dapače, još je i iizgubio, nema veze).
Stvarno je neizvjesna borba između F1 sudaca i MotoGP sudaca ko će od njih odvaliti gluplju i bespotrebniju kaznu.
Mamlaz ostaje Mamlaz

Stvarno je neizvjesna borba između F1 sudaca i MotoGP sudaca ko će od njih odvaliti gluplju i bespotrebniju kaznu.
Mamlaz ostaje Mamlaz

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 14.05.2023., 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Totalni crash fest danas. Ako se mene pita, oba sudara su bili trkaći incidenti, s time da je onaj Marinija i Marqueza bio baš jeziv zbog mjesta na kojem se dogodio.
Jedino što borbu za naslov drži na životu su Peccova odustajanja. Binder danas nije imao sreće, čini mi se da su njega izgurali u prvom krugu u onom incidentu kojeg je pokrenuo Alex Marquez pa se do kraja oporavljao (sasvim solidan rezultat na kraju), ali opet sumnjam da KTM može na dovoljno konstantnoj razini napadati sami vrh. Bezzecchi odlično koristi Peccove kikseve/nesreće, ali bez toga isto ne vjerujem da može ostati blizu. Martin je imao odličan vikend u Le Mansu i sad je bodovno blizu, ali kod njega je također problem konzistentnost. Zbog svega još jednom moram izraziti žaljenje za Bastianinijem.
Marquez je opet pokazao nevjerojatnu brzinu, tek se vratio od tko zna više koje ozljede i opet je pomeo sve s istim motorom. Šteta pada, ali svi vozači mogu biti sretni da ima ovakav motor i izraubano tijelo. Također je šteta da Fabija gledamo na onakvoj Yamahi, lani je izvlačio nemoguće iz nje, ali sad su očito totalno izgubljen slučaj.
Pohvale jedinom rookieju na gridu na današnjem P4, pomogli su padovi ekipe ispred da rezultat bude ljepši, ali otpočetka je bio u top 10, bio je dosta dugo ispred Zarca, završio je ispred Aleixa - ohrabrujuće za njega i KTM
Jedino što borbu za naslov drži na životu su Peccova odustajanja. Binder danas nije imao sreće, čini mi se da su njega izgurali u prvom krugu u onom incidentu kojeg je pokrenuo Alex Marquez pa se do kraja oporavljao (sasvim solidan rezultat na kraju), ali opet sumnjam da KTM može na dovoljno konstantnoj razini napadati sami vrh. Bezzecchi odlično koristi Peccove kikseve/nesreće, ali bez toga isto ne vjerujem da može ostati blizu. Martin je imao odličan vikend u Le Mansu i sad je bodovno blizu, ali kod njega je također problem konzistentnost. Zbog svega još jednom moram izraziti žaljenje za Bastianinijem.
Marquez je opet pokazao nevjerojatnu brzinu, tek se vratio od tko zna više koje ozljede i opet je pomeo sve s istim motorom. Šteta pada, ali svi vozači mogu biti sretni da ima ovakav motor i izraubano tijelo. Također je šteta da Fabija gledamo na onakvoj Yamahi, lani je izvlačio nemoguće iz nje, ali sad su očito totalno izgubljen slučaj.
Pohvale jedinom rookieju na gridu na današnjem P4, pomogli su padovi ekipe ispred da rezultat bude ljepši, ali otpočetka je bio u top 10, bio je dosta dugo ispred Zarca, završio je ispred Aleixa - ohrabrujuće za njega i KTM

Rekli su na BT Sportu da po pravilima mora izgubiti sekundu na tom dijelu staze (valjda se gleda taj mini sektor) da ne bi dobio long lap kaznu, ali realno nije dobio ništa tim kraćenjem, sigurno se vratio na stazu i nije dobio nikakvu osjetnu prednost nad Millerom.Frantic je napisao/la: 14.05.2023., 14:40 Znači, Binder pokuša preteći Jackassa, ode preširoko, izađe van staze, skrati zavoje, okrene se i pogleda nazad, da vidi da li ko nalijeće, nikog ni blizu, Jackass već prođe naprijed. Binder pored toga što nije osvojio poziciju i pored toga što je izgubio više od sekunde i sada je puno dalje od Jackassa, dobija kaznu long lapa, jer je, eto, sjekao zavoje (to što nije profitirao, dapače, još je i iizgubio, nema veze).![]()
![]()
![]()
![]()
- Frantic
- Formula 1
'Bem ti takva pravila.
Pa ne da nije dobio nikakvu osjetnu prednost nad Millerom, nego nije dobio nikakvu, dapače, štetovao je.
Ako je bio Milleru na guzici prije pokušaja preticanja, dakle ono, lupam, na 0,1s zaostatka, vratio se nazad na stazu, nakon tog "kraćenja", sigurno sa 0,5s - 1s zaostatka, iza Millera (i ja sam u prethodnom komemtaru lupio da je sekunda, ali definitivno je bio dalje iza Millera, nakon povratka na stazu, nego što je bio prije pokušaja preticanja). Jel se trebao vratiti sa 1,1s zaostatka?
Debilizam na kvadrat od pravila.

Pa ne da nije dobio nikakvu osjetnu prednost nad Millerom, nego nije dobio nikakvu, dapače, štetovao je.
Ako je bio Milleru na guzici prije pokušaja preticanja, dakle ono, lupam, na 0,1s zaostatka, vratio se nazad na stazu, nakon tog "kraćenja", sigurno sa 0,5s - 1s zaostatka, iza Millera (i ja sam u prethodnom komemtaru lupio da je sekunda, ali definitivno je bio dalje iza Millera, nakon povratka na stazu, nego što je bio prije pokušaja preticanja). Jel se trebao vratiti sa 1,1s zaostatka?
Debilizam na kvadrat od pravila.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
Evo još malo detalja:
https://twitter.com/denkmit/status/1657758596774473729 Alex Marquez kažnjen zbog incidenta u prvom krugu:
https://twitter.com/MotoGP/status/1657813195627569152
https://twitter.com/denkmit/status/1657758596774473729 Alex Marquez kažnjen zbog incidenta u prvom krugu:
https://twitter.com/MotoGP/status/1657813195627569152
- Frantic
- Formula 1
Eto, slažemo se Simon Patterson i ja.
S tim što ja dodatno smatram da je nenormalna glupost uopšte kažnjavati nekoga za GUBITAK vremena propraćen ili GUBITKOM pozicije ili NEOSVAJANJEM pozicije pri pokušaju preticanja (u najboljem slučaju za dotičnog).

S tim što ja dodatno smatram da je nenormalna glupost uopšte kažnjavati nekoga za GUBITAK vremena propraćen ili GUBITKOM pozicije ili NEOSVAJANJEM pozicije pri pokušaju preticanja (u najboljem slučaju za dotičnog).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Ovaj Patterson je težak idiot, ne nužno u ovom slučaju ali generalno je glavutan teški. Prošle godine u Aragonu krivio MM-a što "pusha" na "hladnim" gumama. Imao je još bisera, pogotovo za vrijeme covid-a.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Peccu se ne sviđa konkurencija
“There should be a bigger gap between factory & independent teams” | Bagnaia's comments
Poncharal mu je lijepo odgovorio
https://twitter.com/everythingmrace/status/1658861686428778496 Poncharal replies to Pecco: "That's bullsh*t"

“There should be a bigger gap between factory & independent teams” | Bagnaia's comments
Poncharal mu je lijepo odgovorio

https://twitter.com/everythingmrace/status/1658861686428778496 Poncharal replies to Pecco: "That's bullsh*t"
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Iako navijam za peka, ne vidim puno logike u ovom intervjuu. Svima je ljepse gledati zgusnut grid. Incidenti se desavaju zbog agresivnosti vozaca a ne guzve. Fino mu je Ponšaral odgovorio.
Jedino što mi sa druge strane ima logike jeste da je ovo indirektna kritika dukatiju. Prethodnih vikenda Peko je bio malo grublji prema timu, cak jw nakon pada rekao da ce traziti objasnjenja od tima. Vjerovatno mu se ne svidja sto jw prošlogodišnji prototip al pari sa ovogodišnjim. Mada to se dešavalo i na početku prošle godine, pa kada su sve posložili vidjeli amo ata se desilo.
Jedino što mi sa druge strane ima logike jeste da je ovo indirektna kritika dukatiju. Prethodnih vikenda Peko je bio malo grublji prema timu, cak jw nakon pada rekao da ce traziti objasnjenja od tima. Vjerovatno mu se ne svidja sto jw prošlogodišnji prototip al pari sa ovogodišnjim. Mada to se dešavalo i na početku prošle godine, pa kada su sve posložili vidjeli amo ata se desilo.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Opet teški Ducati kup
Kiša je fino začinila situaciju na početku, ali onda se nažalost smirila. Trebao bih pogledati opet, ali onaj Binderov sudar s Marquezom na startu mi nije izgledao tako strašno 

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Meni se na prvu činio kao racing incident. Nisam siguran je li Binder ikako mogao izbjeći Marqueza.
Kad vidim kako su iz Ducatija danas odradili sprint, legitimno je pitanje mogu li sutra Talijani do 'tutto Italiano' podija na domaćoj utrci (ne samo konstruktorski, nego čak i vozački)?
Kad vidim kako su iz Ducatija danas odradili sprint, legitimno je pitanje mogu li sutra Talijani do 'tutto Italiano' podija na domaćoj utrci (ne samo konstruktorski, nego čak i vozački)?

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ipak nije tutto Italiano podij po pitanju vozača, Pramacovci su pokvarili feštu, odnosno Rossijevi momci su malo zakazali
Potpuna dominacija Pecca, iza njega identičan poredak satelita kao u sprintu, samo što fali Bez koji je bio tek osmi. KTM opet najbolji od ostatka, ovog puta je to bio Binder, a od timskog kolege Millera odvojio ga je Aleix koji se ugurao između njih. Braća Marquez završila u šljunku. Već za tjedan dana VN Njemačke na kojoj je Marc pobijedio svaki put kad je nastupio.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Bezzechi je malo zakazao danas. Nadao sam se da bi Marini mogao do prvog domaćeg podija u kraljevskoj klasi, no Pramacovi vozači su odradili vrlo dobru utrku. Pecco standardno - ili pobjeđuje ili pada.
Morbidelli nešto kao Tsunoda ove sezone. Pretplatio se čovjek na 10., 11. mjesto zadnjih par utrka.
Morbidelli nešto kao Tsunoda ove sezone. Pretplatio se čovjek na 10., 11. mjesto zadnjih par utrka.

Lasciatemi guidare...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Pecco po kukanju ove sezone a i po vožnji me sve više podsjeća na Lorenza. Kamo sreće da Marc ima kompetitivan bajk, ne bi ovi Ducatijevci ništa osvojili.