Otkad je nestala dominacija otiŔla je i genijalnost....CrashOverride je napisao/la:Mecka se raspada... Pustaju Bottasa naprijed... Wtf
VN Austrije 2.-4. srpnja 2021
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ma nije moguce...senna66 je napisao/la: 04.07.2021., 16:06Otkad je nestala dominacija otiŔla je i genijalnost....CrashOverride je napisao/la:Mecka se raspada... Pustaju Bottasa naprijed... Wtf
Oduzet ce mu ovaj "sir"
Fino Alla Fine
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Sainz baÅ” i ne leti stazom...
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Puklo je nesto pod pritiskomLH44 je napisao/la: 04.07.2021., 16:14 gdje je Lewis uopste sjebo bolid, jel onda kad je izletio u prvoj krivini ili prije toga

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
eee ovo je utrkivanje kad se ostavi prostor, Russell vs Alonso 

- _bataziv_0809
- Formula 1
Odlicno utrkivanjeLH44 je napisao/la: 04.07.2021., 16:18 eee ovo je utrkivanje kad se ostavi prostor, Russell vs Alonso
![]()

Jos da vas skinemo za drugo mjesto

- lajam nison
- Karting
- S nama veÄ: 9 god 5 mj
Raikkonen zreo za penziju
Poslano sa mog RMX2063 koristeÄi Tapatalk
Poslano sa mog RMX2063 koristeÄi Tapatalk
- LH44
- Formula 1
Krivo mi bi za Landa sto nije iskoristio ovo u Mercedesu, a najvise mi krivo zbog kazne iako nije ni imala nikakvog uticaja, jer po pravilima od Austrije 2019, ono nije za kaznu, istjeravanje sa staze je dozvoljeno od tad, ali FIA ne zna definiciju konzistentnosti i to ti je tako._bataziv_0809 je napisao/la: 04.07.2021., 16:21Odlicno utrkivanjeLH44 je napisao/la: 04.07.2021., 16:18 eee ovo je utrkivanje kad se ostavi prostor, Russell vs Alonso
![]()
![]()
Jos da vas skinemo za drugo mjesto![]()

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ne izdrza Ricci na kraju
Landooooooooo
Red Bull teska dominacija, a mozda i nije, bice valjda neka kolumna na portalu da objasni zasto to zapravo nije tako.
Evo jedan hint dobrog argumenta: da je Hamilton pobijedio u Azerbejezanu, tek bi ga sad Versatppen skinuo sa prvog mjesta

Landooooooooo

Red Bull teska dominacija, a mozda i nije, bice valjda neka kolumna na portalu da objasni zasto to zapravo nije tako.

Evo jedan hint dobrog argumenta: da je Hamilton pobijedio u Azerbejezanu, tek bi ga sad Versatppen skinuo sa prvog mjesta

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Max precizno nema Ŕta. Trebao bi biti DOTD.
Norris takoÄer odvezao jako dobro, zajedno sa Bottasom i Sanizom.
S ovim kaznama uniÅ”ti Äe utrkivanje.
OÄekujem bolje dane za Mercedes i Hamiltona. Zadnja nada bi mogla umrijeti nakon Monze
Norris takoÄer odvezao jako dobro, zajedno sa Bottasom i Sanizom.
S ovim kaznama uniÅ”ti Äe utrkivanje.
OÄekujem bolje dane za Mercedes i Hamiltona. Zadnja nada bi mogla umrijeti nakon Monze
Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 04.07.2021., 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Alonso driver of the day za mene... lijepo je kada skuplja bodove pa makar to bilo i na ovako okrutan naÄin,skinuti Russellu prvi bod za Williams.. a niÅ”ta Russell,dosta je bilo viÅ”e,traži Mercedesovo sjedalo ili odi bilo gdje dalje..dosta je bilo viÅ”e Williamsa
- _bataziv_0809
- Formula 1
Bezveze kaznaLH44 je napisao/la: 04.07.2021., 16:32 Krivo mi bi za Landa sto nije iskoristio ovo u Mercedesu, a najvise mi krivo zbog kazne iako nije ni imala nikakvog uticaja, jer po pravilima od Austrije 2019, ono nije za kaznu, istjeravanje sa staze je dozvoljeno od tad, ali FIA ne zna definiciju konzistentnosti i to ti je tako.

Moglo se biti hladno P2, a i Ricci je imao odlicnu trku, ali zezaju ga kvalifikacije...sve u svemu McLaren je jos jednu stepenicu podigao nivo igre i ja sam prezadovoljan.
Lando je masina, dobio je pohvale i od Hamiltona

- LH44
- Formula 1
Cekaj oni su u boxu odradili kaznu, nisam upratio?? Uglavnom kazna je bez veze i za Maxa i za Pereza jer se to po novim pravilima ne kaznjava._bataziv_0809 je napisao/la: 04.07.2021., 16:38Bezveze kaznaLH44 je napisao/la: 04.07.2021., 16:32 Krivo mi bi za Landa sto nije iskoristio ovo u Mercedesu, a najvise mi krivo zbog kazne iako nije ni imala nikakvog uticaja, jer po pravilima od Austrije 2019, ono nije za kaznu, istjeravanje sa staze je dozvoljeno od tad, ali FIA ne zna definiciju konzistentnosti i to ti je tako.![]()
Moglo se biti hladno P2, a i Ricci je imao odlicnu trku, ali zezaju ga kvalifikacije...sve u svemu McLaren je jos jednu stepenicu podigao nivo igre i ja sam prezadovoljan.
Lando je masina, dobio je pohvale i od Hamiltona![]()

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Lagano je odradio do kraja sve Ŕto je trebao, profesorski

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hamilton realno nije ni na približno istoj razini kao Verstappen. I to je najveÄa razlika ove godine.
Iz kojeg je to razloga, u to neÄu ulaziti. Nitko nije ulazio u te razloge zadnjih 7 godina, pa neÄu ni ja.
Svakako Max > Hamilton.
Sainz jako dobar danas i opÄenito, Leclerc se mora malo zamisli. Nije to kako treba ove godine.
Kimi budaletina, uopÄe ne znam kako mu je ono uspjelo. Russell... Å”to taj Äovjek treba napraviti za bod?!
Iz kojeg je to razloga, u to neÄu ulaziti. Nitko nije ulazio u te razloge zadnjih 7 godina, pa neÄu ni ja.
Svakako Max > Hamilton.
Sainz jako dobar danas i opÄenito, Leclerc se mora malo zamisli. Nije to kako treba ove godine.
Kimi budaletina, uopÄe ne znam kako mu je ono uspjelo. Russell... Å”to taj Äovjek treba napraviti za bod?!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Samo se nadam da po odlasku iz Austrije neÄe opet biti priÄa "po starom" pa da se ispostavi da je ova brzina Red Bulla specifiÄna za ovu stazu. Ako budu iole blizu ta dva bolida, nema sumnje da Äe Max pobijediti Lewisa.Ferrari je napisao/la: 04.07.2021., 16:51 Hamilton realno nije ni na približno istoj razini kao Verstappen. I to je najveÄa razlika ove godine.
Svakako Max > Hamilton.
-
dmj
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 3 mj
Ovim nadobudnim klincima koji su tko zna kako dobili priliku u Formuli 1 netko bi trebao objasniti da postoje stvari koje se jednostavno ne rade... Poput besmislene borbe za mjesto izvan bodova u posljednjem krugu, koje onda dovede do sudara i hrpe nepotrebnih oÅ”teÄenja na bolidima! 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
To sam se i ja pitao puno puta. Nekad (Äitaj: uvijek) fali brzine pa ga obilaze kao da je penziÄ, nekad sam usere motku, a nekad bolid jednostavno kaže: You shall not get points :-)
MisliÅ” na ove koje pomalo hvata KSG (kriza srednjih godina)?dmj je napisao/la: 04.07.2021., 16:55 Ovim nadobudnim klincima koji su tko zna kako dobili priliku u Formuli 1 netko bi trebao objasniti da postoje stvari koje se jednostavno ne rade... Poput besmislene borbe za mjesto izvan bodova u posljednjem krugu, koje onda dovede do sudara i hrpe nepotrebnih oÅ”teÄenja na bolidima!![]()

ĖU jednom vrtu meÄu cvijeÄem, siÄuÅ”an grad se sakrio. U njemu žive mala biÄa, kažu da GraÅ”kograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet Äete sitno zrnje i njihov GraÅ”kograd!Ė