VN Štajerske 25.-27. lipnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 7 mj
Navija za: Honda
Mercedes nema niti jednu novu medium gumu,mislim da Ce Red Bull ici na medium medium i hard na kraju u slučaju Ver,a Perez malo duze na soft,pa na hard,(ako ne bude kise)
Engine mode 11!
Position 5!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Koliko je pretjecanja Ferari imao ove sezone?
Čistih tokom utrke? Dva ili tri, jbt šta su užasni, nemogu nikoga preteć

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Russell i boksevi :facepalm:
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
RB vježba zaustavljanja prema novim pravilima. :D
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Alexis
Karting
Karting
S nama već: 4 god 3 mj
Ciki-F1 je napisao/la: 27.06.2021., 15:38 RB vježba zaustavljanja prema novim pravilima. :D
:cool: :cool: :cool:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
pero iz bukurešta je napisao/la: 27.06.2021., 15:12 Koliko je pretjecanja Ferari imao ove sezone?
Čistih tokom utrke? Dva ili tri, jbt šta su užasni, nemogu nikoga preteć
Evo Leclerc leti stazom i pretiče
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Raikkonen
valjda će hardice izdržati ovaj puta do kraja utrke

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 10 mj
Slabi smo sa komentarima danas.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Mercedes
Čestitke Max, Hamilton i Leclerc.
Russell je baš baksuz. Možda je i bolje da ne dolazi u Mercedes.

Hamilton je još uvijek unutar jedne pobjede, što nije loše. U ovakvoj situaciji treba ostati hladne glave i skupljati što više poena.
Slijedeći vikend se nadam kiši :cool:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kakva dosada od utrke na kraju... :bang:

Aj, barem je Ferrari ugrabio solidne pozicije. Norris u svojoj ligi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 4 mj
Navija za: McLaren
Dosadnjikava utrka nekako da.
Danas je Red Bull bio najbrzi bolid na stazi definitivno.
Niti najveci "optimisti" nemogu reci da je Merc ima makar 1 desetinku :D

Ricci odlican start , i onda se nesto kao dogodil os bolidom i to je to od njega. Lose dosta.
Norris fenomenalan kao i uvijek.
I dalje jedini vozac koji je svaku utrku uzeo bodove :thumbs: :thumbs:
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Prilično dosadna utrka. Red Bull je danas napokon imao očito brži bolid u utrci. Ne pamtim da je Mercedes ikad ovako izgubio otkad su krenuli dominirati, tj. na njihov način kako bi oni pobjeđivali druge. Imali su to ove godine u Portugalu i u Španjolskoj (da je sasvim jasno kako su brži i nema dileme), a lijepo je vidjeti da i RB ima kapacitet za to, očito im paše Austrija.

Šteta za Russella...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni nije bila toliko dosadna utrka, pogotovo ovih 10 zadnjih krugova. Izostajalo je istina bitke za vrh, ali se svašta izdešavalo.

Sve u svemu, Red Bull je konačno danas pokazao da su ekipa koju valja stići i pobjediti, po performansama.
U drugim stvarima, mislim da su zakazali i Mercedes po učinku zaslužuje veću ocjenu ovaj vikend, jer nisu ništa mogli bolje, a odradili su hrabre poteze u pravom trenutku bez greški.

Jedino Verstappen može biti u potpunosti zadovoljan ovim vikendom i pokazao se stvarno vrhunskim i spremnim za najveće podvige :thumbs:

jenson
GP3
GP3
S nama već: 9 god
Navija za: Alpine, Gasly
Šteta za Russella, izgledao je kao da ima brzine za bodove. Verstappen školski, za mene je on vozač dana. Leclerc se lijepo probio, no mogao je možda i do petog mjesta da nije bilo one gluposti na startu.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Dosadna utrka, nadam se da neće biti puno ovakvih. Max rutinski, Mečka nemoćna ali su izvukli FL i Bottada ispred Checa. Maksimum.
Norris opet sjajan, Vettel slab cijeli vikend.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Malo dosadnjikava utrka. Već oko 10. kruga je bilo jasno da Hamilton u ovoj utrci nema što tražiti i da će Verstappen lagano do pobjede. Ovakva dominacija je poprilično antiklimaktična nakon sjajne borbe u Francuskoj.

Šteta što je Perezu na kraju falilo par krugova da pređe Bottasa jer RB mora maksimalno iskoristiti trenutačnu sjajnu formu. Perez je imao tako-tako vikend što me čudi s obzirom kakav je bio na zadnjih par utrka. Očekivao sam više od njega. Norris nastavlja biti u formi života, a dobre vikende su imali i Stroll i Alonso. Leclerc je možda bio najzabavniji vozač dana, ali sigurno nije bio najbolji jer je u prvom krugu samom sebi pucao u nogu i u tom procesu izbacio Gaslya ni krivog ni dužnog iz utrke.

Za tjedan dana opet ista staza što je po meni teža glupost, al' ajd, barem paše Maxu i RB-u. Sudeći po današnjoj utrci, Max bi i sljedeći vikend trebao upisati minimalno 25 bodova.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Diversity
DaveGilmour je napisao/la: 27.06.2021., 17:09 Za tjedan dana opet ista staza što je po meni teža glupost, al' ajd, barem paše Maxu i RB-u. Sudeći po današnjoj utrci, Max bi i sljedeći vikend trebao upisati minimalno 25 bodova.
Ne bi se čudio da FIA zakuha nešto za sljedeći vikend: npr. neki senzori, gume....
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 5 mj
Ja sam glasao za Sainza, ne mogu ustvrditi da je vozač utrke netko tko izbaci konkurenta, sam sebe pritom zezne i onda to nadoknađuje, ma koliko atraktivno bilo za gledati.
Za Gaslya mislim da je trebao dobiti kaznu, a i ono ubacivanje ispred Kimija bilo je na rubu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 10 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakva glupost, dobro je jedan komentarisao ispod, kad je se Max slupao u Bakuu trebalo mu je 5min da reaguje, sad kad je radio burnouts kao to je opasno i ici ce kazne za to i bodovi na licencu :bonk:
https://twitter.com/wtf1official/status/1409229441813860357
slikaslika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 10 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Koje gluposti, dns gledam Motogp, Quartararo poslije utrke zaustavio motor i nabija golf palicom lotpicu, a motori jos prolaze stazom.
Masi mora malo chillati, prenapet.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡