VN Štajerske 25.-27. lipnja 2021.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Koliko je pretjecanja Ferari imao ove sezone?
Čistih tokom utrke? Dva ili tri, jbt šta su užasni, nemogu nikoga preteć
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Ferrari
Evo Leclerc leti stazom i pretičepero iz bukurešta je napisao/la: 27.06.2021., 15:12 Koliko je pretjecanja Ferari imao ove sezone?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen
valjda će hardice izdržati ovaj puta do kraja utrke
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Mercedes
Čestitke Max, Hamilton i Leclerc.
Russell je baš baksuz. Možda je i bolje da ne dolazi u Mercedes.
Hamilton je još uvijek unutar jedne pobjede, što nije loše. U ovakvoj situaciji treba ostati hladne glave i skupljati što više poena.
Slijedeći vikend se nadam kiši
Russell je baš baksuz. Možda je i bolje da ne dolazi u Mercedes.
Hamilton je još uvijek unutar jedne pobjede, što nije loše. U ovakvoj situaciji treba ostati hladne glave i skupljati što više poena.
Slijedeći vikend se nadam kiši

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 4 mj
- Navija za: McLaren
Dosadnjikava utrka nekako da.
Danas je Red Bull bio najbrzi bolid na stazi definitivno.
Niti najveci "optimisti" nemogu reci da je Merc ima makar 1 desetinku
Ricci odlican start , i onda se nesto kao dogodil os bolidom i to je to od njega. Lose dosta.
Norris fenomenalan kao i uvijek.
I dalje jedini vozac koji je svaku utrku uzeo bodove

Danas je Red Bull bio najbrzi bolid na stazi definitivno.
Niti najveci "optimisti" nemogu reci da je Merc ima makar 1 desetinku

Ricci odlican start , i onda se nesto kao dogodil os bolidom i to je to od njega. Lose dosta.
Norris fenomenalan kao i uvijek.
I dalje jedini vozac koji je svaku utrku uzeo bodove

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
Prilično dosadna utrka. Red Bull je danas napokon imao očito brži bolid u utrci. Ne pamtim da je Mercedes ikad ovako izgubio otkad su krenuli dominirati, tj. na njihov način kako bi oni pobjeđivali druge. Imali su to ove godine u Portugalu i u Španjolskoj (da je sasvim jasno kako su brži i nema dileme), a lijepo je vidjeti da i RB ima kapacitet za to, očito im paše Austrija.
Šteta za Russella...
Šteta za Russella...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni nije bila toliko dosadna utrka, pogotovo ovih 10 zadnjih krugova. Izostajalo je istina bitke za vrh, ali se svašta izdešavalo.
Sve u svemu, Red Bull je konačno danas pokazao da su ekipa koju valja stići i pobjediti, po performansama.
U drugim stvarima, mislim da su zakazali i Mercedes po učinku zaslužuje veću ocjenu ovaj vikend, jer nisu ništa mogli bolje, a odradili su hrabre poteze u pravom trenutku bez greški.
Jedino Verstappen može biti u potpunosti zadovoljan ovim vikendom i pokazao se stvarno vrhunskim i spremnim za najveće podvige
Sve u svemu, Red Bull je konačno danas pokazao da su ekipa koju valja stići i pobjediti, po performansama.
U drugim stvarima, mislim da su zakazali i Mercedes po učinku zaslužuje veću ocjenu ovaj vikend, jer nisu ništa mogli bolje, a odradili su hrabre poteze u pravom trenutku bez greški.
Jedino Verstappen može biti u potpunosti zadovoljan ovim vikendom i pokazao se stvarno vrhunskim i spremnim za najveće podvige

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Dosadna utrka, nadam se da neće biti puno ovakvih. Max rutinski, Mečka nemoćna ali su izvukli FL i Bottada ispred Checa. Maksimum.
Norris opet sjajan, Vettel slab cijeli vikend.
Norris opet sjajan, Vettel slab cijeli vikend.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Malo dosadnjikava utrka. Već oko 10. kruga je bilo jasno da Hamilton u ovoj utrci nema što tražiti i da će Verstappen lagano do pobjede. Ovakva dominacija je poprilično antiklimaktična nakon sjajne borbe u Francuskoj.
Šteta što je Perezu na kraju falilo par krugova da pređe Bottasa jer RB mora maksimalno iskoristiti trenutačnu sjajnu formu. Perez je imao tako-tako vikend što me čudi s obzirom kakav je bio na zadnjih par utrka. Očekivao sam više od njega. Norris nastavlja biti u formi života, a dobre vikende su imali i Stroll i Alonso. Leclerc je možda bio najzabavniji vozač dana, ali sigurno nije bio najbolji jer je u prvom krugu samom sebi pucao u nogu i u tom procesu izbacio Gaslya ni krivog ni dužnog iz utrke.
Za tjedan dana opet ista staza što je po meni teža glupost, al' ajd, barem paše Maxu i RB-u. Sudeći po današnjoj utrci, Max bi i sljedeći vikend trebao upisati minimalno 25 bodova.
Šteta što je Perezu na kraju falilo par krugova da pređe Bottasa jer RB mora maksimalno iskoristiti trenutačnu sjajnu formu. Perez je imao tako-tako vikend što me čudi s obzirom kakav je bio na zadnjih par utrka. Očekivao sam više od njega. Norris nastavlja biti u formi života, a dobre vikende su imali i Stroll i Alonso. Leclerc je možda bio najzabavniji vozač dana, ali sigurno nije bio najbolji jer je u prvom krugu samom sebi pucao u nogu i u tom procesu izbacio Gaslya ni krivog ni dužnog iz utrke.
Za tjedan dana opet ista staza što je po meni teža glupost, al' ajd, barem paše Maxu i RB-u. Sudeći po današnjoj utrci, Max bi i sljedeći vikend trebao upisati minimalno 25 bodova.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Diversity
Ne bi se čudio da FIA zakuha nešto za sljedeći vikend: npr. neki senzori, gume....DaveGilmour je napisao/la: 27.06.2021., 17:09 Za tjedan dana opet ista staza što je po meni teža glupost, al' ajd, barem paše Maxu i RB-u. Sudeći po današnjoj utrci, Max bi i sljedeći vikend trebao upisati minimalno 25 bodova.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 5 mj
Ja sam glasao za Sainza, ne mogu ustvrditi da je vozač utrke netko tko izbaci konkurenta, sam sebe pritom zezne i onda to nadoknađuje, ma koliko atraktivno bilo za gledati.
Za Gaslya mislim da je trebao dobiti kaznu, a i ono ubacivanje ispred Kimija bilo je na rubu.
Za Gaslya mislim da je trebao dobiti kaznu, a i ono ubacivanje ispred Kimija bilo je na rubu.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakva glupost, dobro je jedan komentarisao ispod, kad je se Max slupao u Bakuu trebalo mu je 5min da reaguje, sad kad je radio burnouts kao to je opasno i ici ce kazne za to i bodovi na licencu
https://twitter.com/wtf1official/status/1409229441813860357

https://twitter.com/wtf1official/status/1409229441813860357