Liam Lawson
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Liam Lawson responds to being overlooked by Red Bull as Nyck de Vries replacement
https://www.planetf1.com/news/liam-laws ... -de-vries/
Pametno zbori
https://www.planetf1.com/news/liam-laws ... -de-vries/
Pametno zbori

- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Vrhunski rezultati, nema sumnje da je dečko talentiran dokazao se i u DTM-u formuli 2 i 3 (u nižim serijama u kojima je nastupao je skoro uvijek bio u top3 na kraju). Samo nebi volio da ovakav talent dođe npr. u AlphaTauri pa da tamo nakon 10 utrka u kojima se nije sastao s bolidom škartaju van formule i da mu to uništi karijeru.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mozda im je ta karta i jedina koju imaju na raspolaganjuLH44 je napisao/la: 17.07.2023., 02:50 Trenutno nijednom vozaču iz RB akademije ne želim da bude u Alpha Tauriju iduće sezone jer time ulaze u F1 sa kartom u jednom smjeru
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
- Krstas
- Formula 1
Mislim ono. Rikardo je vec istrosena roba. Daleko od toga da mi je drago sto je ruku zeznuo, ali radujem se sto cemo gledat nekog novog. Naravno drago mi je sto je to bas Lijam Loson i da je neko drugi lijepo bi ga bilo gledat. F1 treba nesto novoga. Monotorna postaje.

- Krstas
- Formula 1
Trka brz greske. Sa ukupno 1 treningom.
I na kraju ispred Jukija.
Da dodam da je Lijam imao kaznu od 10s, plus prvo zaustavljanje je bilo oko 20 sekundi. I ukupno 7 odlazaka u PitStop.
Iskreno nakon losih kvalifikacija, nakon ove trke stvarno mogu biti ponosan. Jos ostaje da vidimo ko ce naredne sedmice vozit. Lijam il De Vris.
I na kraju ispred Jukija.
Da dodam da je Lijam imao kaznu od 10s, plus prvo zaustavljanje je bilo oko 20 sekundi. I ukupno 7 odlazaka u PitStop.
Iskreno nakon losih kvalifikacija, nakon ove trke stvarno mogu biti ponosan. Jos ostaje da vidimo ko ce naredne sedmice vozit. Lijam il De Vris.

- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Mislim da će u Monzi biti odličan, bolid je brz na pravcu a tamo nemaš što nego 3 puta stisnuti kočnicu sve drugo je pun gas. Odličan je bio danas, bez greške za nekog ko je odradio samo jedan (mokri) trening prije utrke.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Krstas
- Formula 1
Ne mogu nac nidje njegov start, jer je bio u borbi s Cunodom. Cak je bio ispred njega pred onu krivinu, ako se ne varam. I kako je obisao Botasa u prvom krugu nakon crvene zastave. Nadao sam se da ce F1 kanal dati nesto ali ...
Sve u svemu, ok vikend. Moglo je bolje ali s obzirom na situaciju, ok je proslo. Kvalifikacija realno mnogo losije, dok trka bila dobra. Monca ce mnogo toga pokazati.
Sve u svemu, ok vikend. Moglo je bolje ali s obzirom na situaciju, ok je proslo. Kvalifikacija realno mnogo losije, dok trka bila dobra. Monca ce mnogo toga pokazati.