Rosberg first lap on softs 1:23.022 Min. - last weeks quickest driver on soft was Vettel: 1:23.741 Min.
To Mecko cepaj
Koji so flajmer
Ma pusti ga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pa dokle oni misle ići s tim glupostima, kako ih nije sram kao profesionalne novinare takve stvari uopće prezentirati na televiziji, uz nultu razinu diskrecije. Wolffu se po faci doslovno vidi da gubi moždane stanice dok služa te bljezgarije, jadan on...
Mr.Spaceguy je napisao/la:Kakvi debili su ovi iz skya.
Najžalosnije što se skrivaju iza nekih komentara sa twitera koji je ostavija neki zaluđeni navijač od 12 godina. Kao nije to njihov stav nego gledatelje zanima, al nisu čitali komentare kad je Rosberg nakon Belgije neobjašnjivo počeja popuštati svaki mogući duel s Hamiltonom.
Najžalosnije što se skrivaju iza nekih komentara sa twitera koji je ostavija neki zaluđeni navijač od 12 godina. Kao nije to njihov stav nego gledatelje zanima, al nisu čitali komentare kad je Rosberg nakon Belgije neobjašnjivo počeja popuštati svaki mogući duel s Hamiltonom.
Baš sam pogledao ovaj video. Zanimljiv je govor tijela Wolffa. Točno se vidi da očekuje ovakva pitanja/provokacije i da mu nije svejedno. Možemo mi napadati skyevce, ali udaraju direktno u glavu kako i treba jer ovakvi uzastopni kvarovi su nedopustivi. Jbg Toto kao siješ tako ćeš i žnjeti.
Točno to, SKY je ovo odradio prilično neprofesionalno. Ali dobro, razumljivo, obzirom da se ne mogu riješiti nikako tog naginjanja Hamiltonu. Wolff je dobro odreagirao, a i Lauda je u Tedovoj bilježnici rekao istu stvar, ali malo manje fino.
Iako su su u ekipi profesionalci, mislim da ni Hamiltonovoj ekipi nije baš svejedno kad ih se ovako proziva.
Dani je napisao/la:
Zanimljiv je govor tijela Wolffa.
Meni je zanimljiviji govor tijela Croftyja, kad ga je Wolff fino spustio u prvom dijelu odgovora Crofty se koprca kao da su mu bube u guzici. A Brundleu neugodno, on koliko god da je naklonjen Hamiltonu u svojim komentarima toliko mu ipak dođe do mozga kad prijeđu granicu dobrog ukusa...
@Dani
Upravo tako - kako je sijao (Rosberg), tako sad i žanje (Hamilton).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Dani je napisao/la:
Meni je zanimljiviji govor tijela Croftyja, kad ga je Wolff fino spustio u prvom dijelu odgovora Crofty se koprca kao da su mu bube u guzici. A Brundleu neugodno, on koliko god da je naklonjen Hamiltonu u svojim komentarima toliko mu ipak dođe do mozga kad prijeđu granicu dobrog ukusa...
Zašto bi mu bilo neugodno ako prenosi tweetove navijača? Zato jer navijaju za Hamiltona? Pa normalno da će Englezi navijati za Engleza. Uostalom na početku odmah veli "from the fans perspective". U čemu je problem osim vašeg animoziteta prema skyu jer navija za Hamiltona?Očito nisi gledao njemački rtl jer onda ne bi govorio ovakve stvari. Mene više fascinira količina animoziteta Nevena Novaka prema Hamiltonu na areni sport. Dakle jednoj neutralnoj i profesionalnoj sportskoj televiziji. K tome još otvoreno forsira Vettela iako nije njegove nacionalnosti. Dakle čisti neprofesionalizam. Ili zaboravljamo kako su naši komentatori urlikali od sreće kada je Bode Miller pao u zadnjoj utrci slaloma i time Ivica osvojio mali globus?
Dani je napisao/la:
Zašto bi mu bilo neugodno ako prenosi tweetove navijača? Zato jer navijaju za Hamiltona? Pa normalno da će Englezi navijati za Engleza. Uostalom na početku odmah veli "from the fans perspective".
Zato jer zna da takav "alibi" ko fol evo čitam malo tvitove navijača - ne bi prošao kod 12-godišnjeg djeteta, a kamoli kod Wolffa, što mu je ovaj fino i rekao da ne planira komentirati uvrede svakog luđaka koji ima tipkovnicu. Zašto nisu prenijeli tvitove navijača nakon njegove modne eskapade u Bahreinu, prošle godine kad je Rosberg promašio prvi zavoj u Monzi, kad su izgubili utrku u Singapuru, kad je Ham javno stavio telemetriju? Mogli su prenijeti "from the fans perspective" u puno drugih slučajeva, nema potrebe nabrajati, ali su odlučili da je pametnije ipak ne. Sve je to razumljivo, dok je u granicama dobrog ukusa, ali kad netko ide prodavati muda pod bubrege, razumljivo je onda i da ćemo se pošteno narugati s takvim proserima kojih u zadnje vrijeme bome ne fali.
Baš sam pogledao ovaj video. Zanimljiv je govor tijela Wolffa. Točno se vidi da očekuje ovakva pitanja/provokacije i da mu nije svejedno. Možemo mi napadati skyevce, ali udaraju direktno u glavu kako i treba jer ovakvi uzastopni kvarovi su nedopustivi. Jbg Toto kao siješ tako ćeš i žnjeti.
Meni izgleda da dobro žanju, 4 utrke, 4 pobjede. Što ti kažeš??
Proser iz tvoje perspektive navijača Vettela. Ja kao navijač Hamiltona želim znati što rade po pitanju pouzanosti Hamiltonovog bolida jer koliko god da ti bio neutralan, moraš priznati da je nevjerojatno da dvije utrke za redom ima identičan problem u identičnom trenutku vikenda. To je ili fušanje ili takozvana sabotaža. Sumnja postoji i zato je dobro da je Vukić odgovrio kako su okrenuli nebo i zemlju da poslože bolid, koji se eto ponovo počeo kvariti u tenutku stizanja Rosberga. Nešto očito ne štima. Da li u tvornici, da li u samome timu, to ne znam.
@ciki, jeli? Samo 4 pobjede? Koliko je bilo 1-2 pobjeda? I to ne zahvaljujući timu , već unatoč njima. Poznato nam je da su mercedesu samo takve 1-2 pobjede važne.
Teško da si on sam baca komadiće izolacije u motor dok vozi. Bolje da mu daju motor od Masse ili Pereza. Oni se barem ne kvare. Uostalom i vettelov bolid se kvari, doduše ne isti kvar dvije utrke za redom. Dali to znači da ni on ne zna paziti na bolid ili ipak do šlamperaja i njegovih mehaničara. A opet, ne kvari se samo njemu već i Kimiju te drugim vozačima sa ferrarijevim motorom. Dok je kod mercedesa obrnuti slučaj.