WRC sezona 2021.

WEC, WRC, Indy...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari

Nemaš što bježati sa mjesta nesreće. Nisu oni ništa glumili nego su bili pozvani i dužnost im je obaviti očevid. Ovo se moglo riješiti brzinskom razmjenom podataka i europskim izvješćem no očito je čovjek inzistirao na očevid. A s obzirom gdje je ovaj "naš" sletio moguće da je došlo i do oštećenja javne površine, stupova itd gdje pogotovo policija mora izaći. A da ne govorim ako osoba ima bilo kakve oblike tjelesnih ozljeda.
Vjerujem da ni kolegama nije ugodno da su baš oni ti koji moraju ispasti kreteni koji nedaju čovjeku na sljedeći stage, ali eto, morali su.

Dakle skrivim nesreću, odem sa mjesta nesreće i moj frend ostane kao moj predstavnik, koji ni nije sudjelovao u nesreći. Ajde molim te. Jedini nesposoban je ovdje ispao Ogier na prvom mjestu.

slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
"Malo trake i držat ce to..." :rofl:

slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 25.04.2021., 11:35 Ali fakat imamo nesposobnu policiju. Čovjek vozi na rallyu, ovi se sada prave mutavi i ne puštaju ga iako je došao predstavnik Toyote koji će sve srediti, platiti itd.

Stvarno smo debili na momente.

Ko je kriv, nije bitno (ovaj u BMWu je ubrzao bez nekog razloga...), a Ogier vjerojatno nije dobro gledao tj. iznenadilo ga je ubrzanje BMW-a koji mu je ušao u mrtvi kut.
Pod normalno već nažalost, što rvat može zajebat, to će i zajebat, a da se pritom pokuša pravit pametan.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
ruski vozači Nikolaj Grijazin i Konstantin Aleksandrov završili su na krovu poslije jednog zavoja, a navodno je čovjek istrčao na cestu dok je trajao jedan od brzinskih ispita pa je ruski vozač morao instantno reagirati i u zadnji tren ga izbjeći. Reakcija je uzrokovala prevrtanje pa je u potpunosti razbio automobil i završio na krovu te je utrka bila prekinuta.

Ipak, kontaktirali smo organizatore utrke i kako neslužbeno doznajemo, u WRC-u nemaju saznanja o istrčavanju čovjeka. Nesreća se dogodila na zabačenijem dijelu staze i ako je uistinu čovjek istrčao na cestu saznat će se uskoro.
:facepalm:
Nadam se da glasine nisu istinite.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
senna66 je napisao/la: 25.04.2021., 11:45 Nemaš što bježati sa mjesta nesreće. Nisu oni ništa glumili nego su bili pozvani i dužnost im je obaviti očevid. Ovo se moglo riješiti brzinskom razmjenom podataka i europskim izvješćem no očito je čovjek inzistirao na očevid. A s obzirom gdje je ovaj "naš" sletio moguće da je došlo i do oštećenja javne površine, stupova itd gdje pogotovo policija mora izaći. A da ne govorim ako osoba ima bilo kakve oblike tjelesnih ozljeda.
Vjerujem da ni kolegama nije ugodno da su baš oni ti koji moraju ispasti kreteni koji nedaju čovjeku na sljedeći stage, ali eto, morali su.

Dakle skrivim nesreću, odem sa mjesta nesreće i moj frend ostane kao moj predstavnik, koji ni nije sudjelovao u nesreći. Ajde molim te. Jedini nesposoban je ovdje ispao Ogier na prvom mjestu.
hahah pa šta češ napisati broj tablice od Ogiera ? i dal je taj auto uopće osiguran za normalne prometnice...
ne znam,nisam pametan, svakako Ogier nije smio bježati policiji i to je za svaku osudu,ali ovaj krkan je namjerno udario Ogiera,iako i Ogier je kriv za sudar svakako,pa pogledaj u retrovizor i pusti idiota da prođe kad je već zabrijo da te ne propusti.. obojica zaslužuju kaznu i svako snosi svoje troškove plus podjela troškova ako su uništili što na šetalištu pored

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Kakav kraj jbt :klanjam:

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Bome napeto na kraju
Engine mode 11!
Position 5!

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Ogier i Evans u 6 desetinki :shock:
M.B.: Ferrari nije u krizi

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Jbt kako napeto. Evans skoro. :klanjam: :klanjam:
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
"Doznalo se da je Ogier osobu s kojom je imao sudar pozvao na večeru nakon Croatia Rallyja.

No kasnije se pojavila nova snimka na kojoj vidimo kako netko iz organizacije rješava situaciju s prometnom policijom dok Ogier objašnjava kako mora stići na utrku.

U tom trenutku jedan od policajaca stao je ispred automobila, no svjetskom prvaku se žurilo na nastavak relija pa ga je ovaj jedva izbjegao.
Kako policija nije reagirala izgleda da nije riječ o bijegu već nesporazumu, a to su kasnije potvrdili i organizatori Croatia Rallyja.

Inače, policija još utvrđuje okolnosti nesreće. Jedan očevid je završen, a drugi će policajci obaviti nakon završetka relija."
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Moram priznati da me reli ugodno iznenadio. Brzinci su bili jako zahtijevni i zabavni. Fenomenalno. Još samo poboljšati osiguranje i to je to.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Onda pretpostavljam da za taj road section vrijede neki dogovori sa policijom u tim slučajevima.
Ukoliko je bilo tako onda je to greška organizatora ili policije. Netko je tu zakazao kod informiranosti.
Policija je u svakom slučaju dužna doći ako je pozvana, čisto da se ustanovi da nema ozljeda i to je to.
Ovo što je izveo policajac ispred Ogiera je bilo glupo....zapravo od obojice je glupo.
No dobro, Ogier je ionako odnio pobjedu. Zaista napet rally. Kao što Dani kaže, još samo da se osiguranje pojača. :thumbs:
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Zanimljiv finiš! Inače, svaka čast svima koji su radili na ovome, uz sve što stoji na putu bilo kojem projektu (a pogotovo ovako velikom) - impresivno je da su to uspjeli iznijeti. Kapa dolje Šaškinu! :klanjam:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Što je sa promjenom pravila 2022.? Ostaju li isti motori sa baterijom ili?
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ogier :klanjam:

Umalo izletio na prvom brzincu, imao dvije probijene gume, imao sudar na cesti, "pobjegao policiji" i onda nadoknadio 4 sekunde zaostatka u zadnjem brzincu sa oštećenim autom.

:klanjam:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
E moj Evans :facepalm:
SS18 - 7 sec ispred Ogiera
SS20 (dakle, isti kao i SS18) - 4,5 sec iza Ogiera (sa "zalijepljenim" autom)
A još je SS20 i Power
Ajd, relativno je gusto na vrhu, nakon 3 trke
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Mene je oduševio onaj mladi Francuz u fordu. Ima ono nešto.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Da li se zna na koliko je godina potpisan ugovor sa wrc-om ? Ili ide od godine do godine?
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Onaj policajac što je stojao ispred Ogiera možda ne zna engleski. :mrgreen:
Po meni Ogier kriv. Ovaj je bio zaklonjen iza kombija. Ali niko ne priča za lika u narančastoj jakni. Lik stoji na cesti i snima. Umalo da pogine.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Dani je napisao/la: 25.04.2021., 19:47 Da li se zna na koliko je godina potpisan ugovor sa wrc-om ? Ili ide od godine do godine?
Ovo je bilo vanredno, zbog korone, koliko ja znam.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡