Mick Schumacher
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pa dobro, od Albona će se pamtiti ona kad je čitavu utrku odradio na jednim gumama. Ali osim toga, nije mi bio nešto. A treba ipak uzeti u obzir da su uglavnom bili najbrži na pravcu, pa je to Albonu olakšavalo posao u branjenju pozicije. Nisu oni bili baš takva kanta kao inače.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
A po meni , Williams je ocito losiji bolid bio od Haasa. U nijednoj utrci , po brzini bolida , nisu bili ni blizu da se bore za top 10. Dok je Haas dosta cesce bio u toj poziciji.
Albon je jako rijetko bio iznad 15og mjesta. I vise manje , u zavrsenim utrkama je bio tu negdje sa Mickom ( ne ulazim u to gdje je Haas sjebao Micka , jer neznam dal je Williams negdje sjebao Alexa).
Albon deklasirao Latifa i sta se tice kvala i sta se tice utrka.
Mick je kroz sezonu bio nesto bolji od Albona. Ali ako uracunamo hendikep nesto slabijeg bolida , rekao bih da su u najgoru ruku barem ravnopravni.
To je moj dojam sezone , naravno nemora biti tocan
.
Albon je jako rijetko bio iznad 15og mjesta. I vise manje , u zavrsenim utrkama je bio tu negdje sa Mickom ( ne ulazim u to gdje je Haas sjebao Micka , jer neznam dal je Williams negdje sjebao Alexa).
Mick je kroz sezonu bio nesto bolji od Albona. Ali ako uracunamo hendikep nesto slabijeg bolida , rekao bih da su u najgoru ruku barem ravnopravni.
To je moj dojam sezone , naravno nemora biti tocan

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je Albon ostavio bolji utisak od Micka ove sezone pogotovo kad uzmem u obzir kakvu je kantu Albon vozio i opet je znao biti u toj midfield borbi sa Mickom koji je vozio bolji bolid.
Mick mi je jednostavno otkako je došao u F1 nit smrdi nit miriše, jednostavno prosječan vozač koliko god ga neki dizali u nebesa ili govorili da ima potencijala ja to do sad nisam vidio. Čak i ona preticanja koja je radio, a koje je jedan forumaš isticao (@wapi ja mislim) nisu ništa neviđeno, mislim Magnussen je imao puno boljih (Zandvoort mi padne na pamet).
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk
Mick mi je jednostavno otkako je došao u F1 nit smrdi nit miriše, jednostavno prosječan vozač koliko god ga neki dizali u nebesa ili govorili da ima potencijala ja to do sad nisam vidio. Čak i ona preticanja koja je radio, a koje je jedan forumaš isticao (@wapi ja mislim) nisu ništa neviđeno, mislim Magnussen je imao puno boljih (Zandvoort mi padne na pamet).
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

- Pastor
- Formula 1
Ma dobro, Latifi je van svake konkurencije najgori vozač na gridu. Tako da je po njemu teško procijeniti Williams. Dokaz tome je "Debris" koji je uletio i odmah uzeo 2 boda... A uz Latifija, Ricciardo je sljedeći najgori. Tu su još Zhou, Tsunoda, da su gori od Micka. I još hrpa ovih koji su tu negdje. Tu bih stavio i Pereza iz top timova.AlkY je napisao/la: 18.11.2022., 11:17 A po meni , Williams je ocito losiji bolid bio od Haasa. U nijednoj utrci , po brzini bolida , nisu bili ni blizu da se bore za top 10. Dok je Haas dosta cesce bio u toj poziciji.
To je moj dojam sezone , naravno nemora biti tocan.
- Pastor
- Formula 1
Izgleda da će Toto pokušati pogurati Micka na zadnje slobodno mjesto u Williamsu.
Znam da su ovi obećali Sargentu, ako bude imao dovoljno bodova za licencu. Ali može se to još promijeniti. Ugovor vjerovatno nisu potpisali, jer još nema te bodove. A ne vidim zašto nebi odustali od vozača koji će u najboljem slučaju biti treći u F2, zbog vozača koji je osvojio F2 u jačoj konkurenciji...
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Koliko u Mercedesu pametnije razmišljaju o razvijanju mladih vozača nego u Ferrariju...
Inače, bilo bi lijepo vidjeti kombinaciju Williams-Schumacher, dva legendarna prezimena u Formuli 1.
Inače, bilo bi lijepo vidjeti kombinaciju Williams-Schumacher, dva legendarna prezimena u Formuli 1.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Otprilike, poodavno sam to napisao.......A uz Latifija, Ricciardo je sljedeći najgori. Tu su još Zhou, Tsunoda, da su gori od Micka. I još hrpa ovih koji su tu negdje. Tu bih stavio i Pereza iz top timova.
A u toj hrpi mu je i timski kolega koji ga je eto "natamburao", jel....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
A idioti od Ferrarija ga otkantali.Tolko je mocan Ferrari da se ne moze jednom Hassu postavit i da jedno vozacko mjesto oni odreduju.A sve kupuju od njih sta se moze i vozaci koriste njihov simulator oni koriste njihov wind tunnel.Ne bi se cudio da ni struju ni kafu ni marendu ne placaju kod njih 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Moje mišljenje o Micku je slijedeće........Pastor je napisao/la: 20.11.2022., 23:53 I danas? Pa ja ne pamtim da je uradio neku glupost od onog kontakta sa Sebom u Miamiju, do danas.
Nije kao otac Michael, i ne znam da li će doći do te F1 razine ( sve je moguće ), ali Haas se prema njemu ponio krajnje maćehinski..... hm, možda nije najbolji izraz.
Haas ga je baš iskoristio ( njegovo prezime ).
Mick nije dobar ( sada ), koliko smo očekivali, ali zaslužuje mjesto u F1 kao vozač F1 bolida.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- Frantic
- Formula 1
pigmalion je napisao/la: 21.11.2022., 12:13Moje mišljenje o Micku je slijedeće........Pastor je napisao/la: 20.11.2022., 23:53 I danas? Pa ja ne pamtim da je uradio neku glupost od onog kontakta sa Sebom u Miamiju, do danas.
Nije kao otac Michael, i ne znam da li će doći do te F1 razine ( sve je moguće ), ali Haas se prema njemu ponio krajnje maćehinski..... hm, možda nije najbolji izraz.
Haas ga je baš iskoristio ( njegovo prezime ).
Mick nije dobar ( sada ), koliko smo očekivali, ali zaslužuje mjesto u F1 kao vozač F1 bolida.

Apsolutno se slažem.
Ne bi ništa dodao.
Stoji i ovo što je @pastor napisao.
Od Miamija pa do Abu Dabija (gdje je uprkos kontaktu sa Latifom i kazni završio ispred Kevina, a bio je bolji i u kvalama) pamtim da je bio, u globalu, bolji od Kevina, da je kada su mu to bolid, tim (čitaj strategije, boxovi, promjene guma) i okolnosti na stazi (možda je mogao do bodova u Monzi i Singapuru) dozvoljavali, uzimao bodove
Na žalost, to je bilo samo 2x.
Želim mu brz povratak u F1, jer praktično pola grida nije pokazalo ništa više od njega ove sezone (a neki su i manje).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nije, ono "killer" ili genije, ali.........
Ako se vrati u F1 kao redoviti F1 vozač ( cijela sezona ), očekujem da bude bolji od strica Ralfa, a lošiji od oca Michaela.
Vrijeme će pokazati, hoće li mu još netko dati F1 šansu.

Ako se vrati u F1 kao redoviti F1 vozač ( cijela sezona ), očekujem da bude bolji od strica Ralfa, a lošiji od oca Michaela.
Vrijeme će pokazati, hoće li mu još netko dati F1 šansu.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....

-
Yilla
- Karting
- S nama već: 5 god 3 mj
Osim što je bolid raspolovio u Monaku. Iskreno, ne očekujem ga tako brzo nazad na gridu. Po meni nije zaslužio. Ako su i ostali jednako loši kao i on, to samo znači da ni oni ne zaslužuju biti na gridu, a ne obratno.Pastor je napisao/la: 20.11.2022., 23:53 I danas? Pa ja ne pamtim da je uradio neku glupost od onog kontakta sa Sebom u Miamiju, do danas.
- Pastor
- Formula 1
Pa onda nebi ni imali popunjen grid...
Ne treba zaboraviti da je i lani kao debitant u onom totalno nekonkurentnom bolidu imao nekoliko nastupa u kvalama koji su bili na nivou onoga što je Russell radio u Williamsu. Ne rezultatski, jer je Haas bio puno gori od Williamsa, ali po umijeću. Uvesti onaj Haas u Q2 je ravno uvođenju onog Williamsa u Q3. Tako da, i on je pokazao neke zaista vrijedne kvalitete. A i kad je dobio priliku za utrkivanje u Mađarskoj, i tu je pokazao kvalitet. A ne treba zaboraviti kako je bilo teško voziti tu kantu, kada moraš konstantno propuštati cijeli grid za čitav krug, što dovodi do hlađenja guma...
Ove godine na početku sezone dosta konkurentniji bolid. Istina, nije se snašao odmah. Ali još je bio vrlo nesikusan, jer u prvoj sezoni nije ni imao priliku da se utrkuje sa ostalima, a ovo su ipak potpuno drugačiji bolidi... Bilo je kao da je vozio F2 bolid protiv ostalih u F1... Ali dobar dio sezone brži od jednog prosječnog F1 vozača kakav je Magnussen. Šteta što Haasova konkurentnost, i sa bolidom i kao ekipa, nije dozvolila da se to pokaže bodovno... Opet za poređenje sa Russellom, koji je sada u top bolidu, iako je radio impresivne stvari u Williamsu, nije imao timskog kolegu za poređenje ravnog Magnussenu. A opet, u Mercedesu se pokazao koliko vrijedi. Tako da ni Micka još ne možemo procijeniti. Bolji je vozač od Magnussena, čak i sa ovako malo iskustva. To nije dovoljno da ga se gura u top timove, ali nije ni dovoljan pokazatelj da ga se izbacuje iz F1.
Šteta što nije otišao u Sauber, u kojem su stasali mnogi odlični vozači. To su neki i govorili kada je ulazio u F1. Tada mi je bilo svejedno, ali ipak nije svejedno, kada vidim kakva je ovo amaterska ekipa. To pokazuje i kakav je Ferrari i njihova akademija. Gurnuli su tamo ispodprosječnog Giovinazzija, jer je talijan, a Micka zbog toga kod ovih amatera...
Šteta što se odmah nije odlučio za bolju školu...
Ne treba zaboraviti da je i lani kao debitant u onom totalno nekonkurentnom bolidu imao nekoliko nastupa u kvalama koji su bili na nivou onoga što je Russell radio u Williamsu. Ne rezultatski, jer je Haas bio puno gori od Williamsa, ali po umijeću. Uvesti onaj Haas u Q2 je ravno uvođenju onog Williamsa u Q3. Tako da, i on je pokazao neke zaista vrijedne kvalitete. A i kad je dobio priliku za utrkivanje u Mađarskoj, i tu je pokazao kvalitet. A ne treba zaboraviti kako je bilo teško voziti tu kantu, kada moraš konstantno propuštati cijeli grid za čitav krug, što dovodi do hlađenja guma...
Ove godine na početku sezone dosta konkurentniji bolid. Istina, nije se snašao odmah. Ali još je bio vrlo nesikusan, jer u prvoj sezoni nije ni imao priliku da se utrkuje sa ostalima, a ovo su ipak potpuno drugačiji bolidi... Bilo je kao da je vozio F2 bolid protiv ostalih u F1... Ali dobar dio sezone brži od jednog prosječnog F1 vozača kakav je Magnussen. Šteta što Haasova konkurentnost, i sa bolidom i kao ekipa, nije dozvolila da se to pokaže bodovno... Opet za poređenje sa Russellom, koji je sada u top bolidu, iako je radio impresivne stvari u Williamsu, nije imao timskog kolegu za poređenje ravnog Magnussenu. A opet, u Mercedesu se pokazao koliko vrijedi. Tako da ni Micka još ne možemo procijeniti. Bolji je vozač od Magnussena, čak i sa ovako malo iskustva. To nije dovoljno da ga se gura u top timove, ali nije ni dovoljan pokazatelj da ga se izbacuje iz F1.
Šteta što nije otišao u Sauber, u kojem su stasali mnogi odlični vozači. To su neki i govorili kada je ulazio u F1. Tada mi je bilo svejedno, ali ipak nije svejedno, kada vidim kakva je ovo amaterska ekipa. To pokazuje i kakav je Ferrari i njihova akademija. Gurnuli su tamo ispodprosječnog Giovinazzija, jer je talijan, a Micka zbog toga kod ovih amatera...
Šteta što se odmah nije odlučio za bolju školu...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Mick nije opravdao ono što se od prezimena očekivalo, ali nije ni Haas djelovao kao momčad već kao interesna skupina koja ide preživjeti sezonu.
Vjerujem da bi se u zdravijem okruženju razvio bolje i bio kako treba. Ako ništa, neke brzine ima, a na ćaću ima to da djeluje kao veliki radnik i naći će se mjesta za njega sigurno u narednim sezonama.
Lijepo mi je vidjet način na koji Toto prema njemu govori s poštovanjem. Mercedes ga poštuje da leko više nego Ferrari pa o "mom" Ferrariju i to nešto govori jer je upravo Ferrari taj kojeg je prezime Schumacher u modernoj eri najviše zadužilo i svakako su mu trebali naći neku šansu, drugu kombinaciju i neku zdraviju momčad. Vjerujem da bi stvari izgledale drugačije da je bio u recimo Alfi.
Vjerujem da bi se u zdravijem okruženju razvio bolje i bio kako treba. Ako ništa, neke brzine ima, a na ćaću ima to da djeluje kao veliki radnik i naći će se mjesta za njega sigurno u narednim sezonama.
Lijepo mi je vidjet način na koji Toto prema njemu govori s poštovanjem. Mercedes ga poštuje da leko više nego Ferrari pa o "mom" Ferrariju i to nešto govori jer je upravo Ferrari taj kojeg je prezime Schumacher u modernoj eri najviše zadužilo i svakako su mu trebali naći neku šansu, drugu kombinaciju i neku zdraviju momčad. Vjerujem da bi stvari izgledale drugačije da je bio u recimo Alfi.
"What a little star." May 26, 2012.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Mislim da smo mi svi govorili kako bi Alfa Romeo bila puno bolja ekipa za Micka od ovog mrtvog Haasa u kojemu je vozio s mrtvim puvalom Mazepinom u prvoj sezoni i to s onim "bolidom" tj. kontejnerom.
Presmiješno kako je njegova F1 karijera završila (zasada), a kakvi se vozači guraju već godinama u F1. Latifi odradio tri sezone, evo sad će i Tsunoda, onaj Grosjean ni sam ne zna kako je odradio 10 sezona, Hulk od 35 god i bez rezultata se vraća, K-Mag isto spada u tu skupinu, samo što njega gotivim malo više od navedenih.
Baš otužno. Mick je puno više zaslužio.
Presmiješno kako je njegova F1 karijera završila (zasada), a kakvi se vozači guraju već godinama u F1. Latifi odradio tri sezone, evo sad će i Tsunoda, onaj Grosjean ni sam ne zna kako je odradio 10 sezona, Hulk od 35 god i bez rezultata se vraća, K-Mag isto spada u tu skupinu, samo što njega gotivim malo više od navedenih.
Baš otužno. Mick je puno više zaslužio.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Slazem se. Previse pavijana je u f1 bilo i trenutno je da bi jedan Mick otpao. Kad se sjetim da je neki Narain Karthikeyan, Charlton i slicna elita dobijala sanse i vozila po nekoliko godina, pa sad pak Latifi i ekipa slicna njemu....
Steta, za Micka se definitivno trebalo naci mjesto. Nadam se da ce se vratiti.
Steta, za Micka se definitivno trebalo naci mjesto. Nadam se da ce se vratiti.