VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
E hvala. Nisam to baš pratio, zadnjih dana ludara na poslu pa jbg.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Vidim da Lewisa već spremaju u penziju, nakon dva slobodna treninga.
Interesantno je da su to isti oni koji su Lewisa spremali u penziju na početku sezone, jer su predviđali da će Mercedes dovesti Vettela
Russell svaka čast. Nadam se da ćeš zadržati formu i u kvalifikacijama.
Interesantno je da su to isti oni koji su Lewisa spremali u penziju na početku sezone, jer su predviđali da će Mercedes dovesti Vettela

Russell svaka čast. Nadam se da ćeš zadržati formu i u kvalifikacijama.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Ne znam po čemu je bio brži? Pred kraj sezone Rosberg se vozao na drugom mjestu, jer mu više nije trebalo. A na početku sezone je čini mi se nastavio niz od najviše pobjeda u karijeri za redom. Da mu je na kraju trebala još koja, možda bi i pobijedio koju. Ali ne, Hamilton je izgubio zbog jednog odustajanja..._bataziv_0809 je napisao/la: 05.12.2020., 08:34Jeste problem je biti konstantno najbolji. Odrzavati visok nivo forme, fokusa, motivacije i pravog odnosa spram sebe i protivnika. Ne treba ti bolji primjer od sezone 2016. gdje je vozio vjerovatno i najdominantniji bolid Mercedesove ere i bio brzi vozac od rivala. I sta bi?Pastor je napisao/la: 05.12.2020., 00:00A jes problem biti najbolji u najboljem bolidu... Bio bi i Bottas tu negdje da nije imao pehova. A za ostalo (naći se na pravom mjestu) se ekipa pobrine._bataziv_0809 je napisao/la: 04.12.2020., 20:45 Uopste ne sumnjam da bi u W11 velika vecina grida, pa mozda i svi, bili brzi u jednom krugu. Medjutim Hamilton nije sampion zato sto zna odvesti brz krug, nego zato sto je najbolji onda kad je najpotrebnije.
A ova dvojica gore...

Nemam pojma ko se nadao Vettelu u Mercedesu. Prvi put čujem. A ovaj drugi... Vettel je pobijedio prošle godine, i to 2 puta...
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja se tek sad uključujem za ovaj GP vikend...
Neobični mi je vidjeti Alfu i Ferrarije među prvih šest, drugi su davno postavili krug? Ili šta je već u pitanju
Neobični mi je vidjeti Alfu i Ferrarije među prvih šest, drugi su davno postavili krug? Ili šta je već u pitanju

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Na SK1 se isključiše iz programa, a kontam da bi Russel mogao još jedan brzi krug odvoziti
Može li neka update nakon završetka treninga je li vozio, da ne tražim stream sad.

Može li neka update nakon završetka treninga je li vozio, da ne tražim stream sad.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Perez ga došao pitati koliko je sati i zamolio nekog da ih slika kako bi progurali sliku u medije.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Zahvaljujem, sa zakašnjenjem.
Mislim da će biti pravo čudo ako Russel bude brži včrs od Bottasa...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Bottas 2 ili 3 desetinke ispred...Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.12.2020., 18:08Zahvaljujem, sa zakašnjenjem.
Mislim da će biti pravo čudo ako Russel bude brži včrs od Bottasa...
Kak me cima ovih 55 sekundi... Sve mislim drugi sektor kad ono kraj kruga

Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Max Verstappen
Ferrari na mediumu treba neko javit da ovo nije 2018