VN Eifela (Nürburgring) 9.-11. listopada 2020.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Mirise na Lewisov off vikend

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Nije ništa isključeno, ali moramo proći kroz taj prvi krug, to je ključ za bukvalno sve. Kako će ko otpustiti kvačilo, ko će preživeti V zavoj, pa onda onaj dugi... Ima nešto u Nurburgringu i prvom krugu

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Zamisli da lik ne osvoji niti jednu utrku i ne sruši rekord MSC-a?
Ono, Bottas osvoji ovo prvenstvo (nekim čudom), a onda Honda donese top motor u 2021. i Max osvoji sve

Ono, Bottas osvoji ovo prvenstvo (nekim čudom), a onda Honda donese top motor u 2021. i Max osvoji sve

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Postoje dve putanje Hamiltonove karijere, koliko čitam planira da batali sve aute s ICE te se prebaci na električni pogon. Naprvavio je sopstvenu ExtremeE momčad (ja sam stvarno mislio da će Alonso to uraditi, kad ono Lewis iz vedra neba) i generalno ide ka zelenoj budućnosti.
Ili će ići na sve ili ništa da obori sve rekorde ove i sljedeće godine pa onda reći zbogom F1 ili će nastaviti i nakon 2022. Sve mi nekako miriše na to da će da se penzioniše kao osmostruki šampion na kraju 2021. 2022 dolaze promjene i ništa ne garantuje sigurna P1 svaki vikend, to Lewisu kao 8strukom prvaku rekorderu ne treba.
I onda šok i neverica, s dolazkom Gen3 bolida u FE, Hami dolazi u FE te se trudi postati prvi vozač ikada s naslovima u FE i F1. Bottas dobija nogu a Max pređe u Mečku te dobija Russella kao kolegu. RB tad uzme nekog iskusnijeg vozača tipa Perez/Hulk da bude uz recimo Gaslya, ili pak Bottasa gde bi ovaj gradio svoj No1 status i postao Bottas 5.1. RB malko potone. U vrhu se bore potencionalno Mercedes/McLaren/Alpina a odma iza Ferrari/Aston Martin/Red Bull/AlphaTauri. Mrvice skupljaju Alfa Romeo/Haas i Williams u jako bliskim borbama.
Najluđa teorija ako Lewis ode na kraju 2021 a Max ne dobije mesto- Alonso. Bottas pređe u Alpinu a ovi potpišu Galsya. Alonso/Russell bi sasvim solidno držali Mečku na vrhu. Bottas bi se oslobodio u jakoj Alpini kao nekoć u Williamsu a Gasly bi isto tako čuda radio, opet jaka postava.
Izvinjavam se na teškom offu
Ili će ići na sve ili ništa da obori sve rekorde ove i sljedeće godine pa onda reći zbogom F1 ili će nastaviti i nakon 2022. Sve mi nekako miriše na to da će da se penzioniše kao osmostruki šampion na kraju 2021. 2022 dolaze promjene i ništa ne garantuje sigurna P1 svaki vikend, to Lewisu kao 8strukom prvaku rekorderu ne treba.
I onda šok i neverica, s dolazkom Gen3 bolida u FE, Hami dolazi u FE te se trudi postati prvi vozač ikada s naslovima u FE i F1. Bottas dobija nogu a Max pređe u Mečku te dobija Russella kao kolegu. RB tad uzme nekog iskusnijeg vozača tipa Perez/Hulk da bude uz recimo Gaslya, ili pak Bottasa gde bi ovaj gradio svoj No1 status i postao Bottas 5.1. RB malko potone. U vrhu se bore potencionalno Mercedes/McLaren/Alpina a odma iza Ferrari/Aston Martin/Red Bull/AlphaTauri. Mrvice skupljaju Alfa Romeo/Haas i Williams u jako bliskim borbama.
Najluđa teorija ako Lewis ode na kraju 2021 a Max ne dobije mesto- Alonso. Bottas pređe u Alpinu a ovi potpišu Galsya. Alonso/Russell bi sasvim solidno držali Mečku na vrhu. Bottas bi se oslobodio u jakoj Alpini kao nekoć u Williamsu a Gasly bi isto tako čuda radio, opet jaka postava.
Izvinjavam se na teškom offu

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ne znam kakav mazohist bi korao biti da ode na kraju 2021 a je prova 2022 bolide i utrkivanje. Cak nebitno dal bi bio konkurentan ili je, cisto iz znatizelje moras probat da vidis pa ako ti se svidi ostanes jos, ako ne, ides van..
Prespavao kvale danas, nije islo.
Cestitke leclercu, decko je monstrum jebote... Novi mr
120% jer fakat izvlaci cuda iz bolida!! Doslovno podsjeca na alonsa koji je isto to radio. Dok bi se komcadske kolege koprcale za uopce uci u q3 ili bodove, lec kao i alonso, skoro pa lakocom ulazi u q3, pobjedu zna uhvatit, postolje takodjer. Kad je bolid los, on ipak bude tu, vrlo cesto i iznad bolida i mogucnosti istog..
Bottas ajde, ubo dobar krug i to je to. Max standardno.. renault dobar, cak ocon blizu ricciu...
Nadam se kisi i promjenjivim uvjetima sutra, a moze i stalno kisa
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Prespavao kvale danas, nije islo.
Cestitke leclercu, decko je monstrum jebote... Novi mr
120% jer fakat izvlaci cuda iz bolida!! Doslovno podsjeca na alonsa koji je isto to radio. Dok bi se komcadske kolege koprcale za uopce uci u q3 ili bodove, lec kao i alonso, skoro pa lakocom ulazi u q3, pobjedu zna uhvatit, postolje takodjer. Kad je bolid los, on ipak bude tu, vrlo cesto i iznad bolida i mogucnosti istog..
Bottas ajde, ubo dobar krug i to je to. Max standardno.. renault dobar, cak ocon blizu ricciu...
Nadam se kisi i promjenjivim uvjetima sutra, a moze i stalno kisa

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Nek se puknu jednom i Bottas i Lewis tek toliko da malo puste ostale da se utrkuju i svi sretni 

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne znam zašto ekipa govori da je Leclerc vozio loš bolid, kada to danas na kvalama uopće nije bio loš bolid kao ni na FP3.
Vozio je s upgrejdovima na FP3 i to je radilo i nastavio je u kvalama s istim ritmom. Bolid je izgledao skroz dobro danas kod Leclerca.
Vettel nije vozio s novim upgrejdovima na FP3 (zašto?!) da bi mu ih stavili u kvalama, ali to nije bilo dovoljno. Prvi sektor mu je bio problem, dok su u drugom i trećem bili tu negdje u desetinku.
Nadajmo se utrci u kojemu ćemo pokazati nekakvu brzinu, ovo nije power staza te bi na donekle trebala odgovarati.
Vozio je s upgrejdovima na FP3 i to je radilo i nastavio je u kvalama s istim ritmom. Bolid je izgledao skroz dobro danas kod Leclerca.
Vettel nije vozio s novim upgrejdovima na FP3 (zašto?!) da bi mu ih stavili u kvalama, ali to nije bilo dovoljno. Prvi sektor mu je bio problem, dok su u drugom i trećem bili tu negdje u desetinku.
Nadajmo se utrci u kojemu ćemo pokazati nekakvu brzinu, ovo nije power staza te bi na donekle trebala odgovarati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Tako sam se i ja nadao da će Schumacher poslije 2012 produžiti da proba hibride. Da je ostao mogao je danas biti na 15-ak, a Hamilton ostati na jednom...zelot je napisao/la: 10.10.2020., 20:35 Ne znam kakav mazohist bi korao biti da ode na kraju 2021 a je prova 2022 bolide i utrkivanje. Cak nebitno dal bi bio konkurentan ili je, cisto iz znatizelje moras probat da vidis pa ako ti se svidi ostanes jos, ako ne, ides van..
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
To mi baš odgovara,..... zbog termina mojeg obiteljskog, nedjeljnog ručka......

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Izvukao je maksimum iz bolida, nikakva čuda ili 120 posto, od takvih riječi mi se povraća čak i kad su moji miljenici u pitanju.
Za koju godinu će ti isti novinari koji mu sada tepaju pljuvati po njemu kao i prema Sebu. Već viđeno...
Za koju godinu će ti isti novinari koji mu sada tepaju pljuvati po njemu kao i prema Sebu. Već viđeno...

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ah, siroti Hamilton...
Nisu dozvolili da promjene volan...
Bottas drugi ili treći nakon prvog zavoja...
Nisu dozvolili da promjene volan...
Bottas drugi ili treći nakon prvog zavoja...
Zadnja izmjena: pero iz bukurešta, dana/u 11.10.2020., 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Sta je sa volanom ?