VN 70. OBLJETNICE F1 2020. | 7.-9. kolovoza
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Radio Leclerca nakon Q3...
Kaže "Ne mogu učiniti ništa, jebeni prednji kraj ne traje cijeli krug, ne mogu rotirati..." https://twitter.com/BerrageizF1/status/1292099744723066887
Kaže "Ne mogu učiniti ništa, jebeni prednji kraj ne traje cijeli krug, ne mogu rotirati..." https://twitter.com/BerrageizF1/status/1292099744723066887
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Hvala pero, to je TAJ

Opet, sutra je trka, Max mi više miriše za treće mjesto.
Ajd, mislim da može u biti u Top 5.
Volio bi vidjeti taj podij, ali neću mu zamjeriti (ne bi trebao niko) i sa 4.-5. mjestom, jbga
Vidjećemo

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Ma i ja nešto mislim da će ga Maxonja uzeti, samo da ne bude kontakta ili kakve slične 3.14zdarije.Kico je napisao/la: 08.08.2020., 16:11 Hulk ce nakon kruga izgubit poziciju, Max ima bolji auto, ali kapa dolje kopiji!
Jučer rekoše ne jednom FPu da ima dobar race pace.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Max starta na tvrđim gumama i lošijoj strani staze tako da se nebi okladio da će ga tako brzo "srediti". Ali ne sumnjam da ćemo do polovice utrke dobiti klasičan poredak - Mercedes 1-2 i Verstappen u svom svijetu na trećem mjestuKico je napisao/la: 08.08.2020., 16:11 Hulk ce nakon kruga izgubit poziciju, Max ima bolji auto, ali kapa dolje kopiji!
Hülkenberg može do podija jedino ako se nekome od ove trojice pokvari bolid ili u slučaju još jednog kaosa s gumama.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ako Max zezne start, a Hulk ostane 3., onda definitvno može podijumMulti 21 je napisao/la: 08.08.2020., 16:44 Mislim da Hulk može na čistu brzinu do podija. Ja sam uvjeren da je RP brži bolid od Red Bulla.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bravo Hulk, dokaži da si vozač za F1.
Uvijek sam ga uzimao kao jednog od boljih vozača, nadam se da sutra neće pogreškom pokazati da ne zaslužuje sjedalo pokraj brojnih panjeva koji zauzimaju mjesta na gridu.
Vettel se opet muči, ne paše mu nijedan bolid još od downforce monstera iz 2017. Forsira high downforce setup zbog kojega je redovito sporiji u kvalifikacijama, teže pretječe, no bar bolje čuva gume.

Uvijek sam ga uzimao kao jednog od boljih vozača, nadam se da sutra neće pogreškom pokazati da ne zaslužuje sjedalo pokraj brojnih panjeva koji zauzimaju mjesta na gridu.
Vettel se opet muči, ne paše mu nijedan bolid još od downforce monstera iz 2017. Forsira high downforce setup zbog kojega je redovito sporiji u kvalifikacijama, teže pretječe, no bar bolje čuva gume.

-
25_321
- Karting
- S nama već: 5 god 9 mj
- Navija za: Red Bull Honda
Rekoh sam da ce Mecke oprat ostale sekundu i nisam puno fulao. Valjda Totto toliko ljut da je i RP dobio qualy engine mod od 'crnih'.
Hulk, majstor; ajmo naplatit sve pehove karijere (ali ipak u utrci taj bolid je manje konkurentan). Volio bih ga inace vidjet pored Hamiltona ili Maxa.
Hulk, majstor; ajmo naplatit sve pehove karijere (ali ipak u utrci taj bolid je manje konkurentan). Volio bih ga inace vidjet pored Hamiltona ili Maxa.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ja vjerujem u Hulkov podij. Hajmo Hulk, sad il nikad.
Što se tiče sljedeće godine, mislim da će Aston Martin biti još konkurentniji Mercedesu. Osim ako ovi protesti ne promijene drastično ovaj bolid koji trenutno RP ima. Sljedeće godine bi trebali dobiti novi Mercov ovjes, za kojeg kažu britanski stručnjaci da je Mercedesova najimpresivnija inovacija ove godine... Mercu će biti zabranjen DAS, tako da će ih to malo usporiti. Mislim da je ovo što rade u trećem sektoru, kad svima krepaju gume, upravo zasluga DAS-a. A vjerujem da im donosi prednost i tokom čitavog kruga. RP će se tokom ove godine još bolje upoznati sa ovim bolidom, pa će donijeti i neke nadogradnje.
Što se tiče sljedeće godine, mislim da će Aston Martin biti još konkurentniji Mercedesu. Osim ako ovi protesti ne promijene drastično ovaj bolid koji trenutno RP ima. Sljedeće godine bi trebali dobiti novi Mercov ovjes, za kojeg kažu britanski stručnjaci da je Mercedesova najimpresivnija inovacija ove godine... Mercu će biti zabranjen DAS, tako da će ih to malo usporiti. Mislim da je ovo što rade u trećem sektoru, kad svima krepaju gume, upravo zasluga DAS-a. A vjerujem da im donosi prednost i tokom čitavog kruga. RP će se tokom ove godine još bolje upoznati sa ovim bolidom, pa će donijeti i neke nadogradnje.
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
Mogu biti konkurentni koliko hoće, ali ispred njih nikad neće biti na način da samo kopiraju i kupuju dijelove od njih. Tko zna koliko još MB ima u rezervi, što inovacija koje ove sezone nisu potrebne što toga da ne moraju ići do maksimuma. A i da budu isti bolidi što neće biti Vettel-Stroll protiv Ham-Bot imaju šanse ko ti i ja otprilike 

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Jel ima gdje kakva analiza tog ovjesa, što su pametno smutili...a da nitko ne može skužit. Konfiguracija je standardna, osim što su im gornja ramena iznad glavčine, ali šro je tu još? Možda neko pasivno zakretanje kotača kad se bolid nagne na jednu stranu? Što se tiče čuvanja guma, tu nemaju neku znatnu prednost, tak da tu neke cake opadaju, baš su brži u zavoju
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ako budu u pola sekunde, Vettel će ih odrat ko jarčeve...smr201 je napisao/la: 08.08.2020., 22:09 Mogu biti konkurentni koliko hoće, ali ispred njih nikad neće biti na način da samo kopiraju i kupuju dijelove od njih. Tko zna koliko još MB ima u rezervi, što inovacija koje ove sezone nisu potrebne što toga da ne moraju ići do maksimuma. A i da budu isti bolidi što neće biti Vettel-Stroll protiv Ham-Bot imaju šanse ko ti i ja otprilike![]()