Testiranja 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
https://twitter.com/F1/status/1230146360806117376 Russell with the Williams:
2019 Barcelona Qualifying: 1:19.072
2020 Barcelona Testing: 1:18:168

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Neka, neće li postat standard da i oni budu na 1.5-2 sec zaostatka za vodećim. To bi im za ovu sezonu bio jako velik napredak :D

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: #93, #33
LH44 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la: 19.02.2020., 15:29 ja sam za engleski, ali promaklo mi je značenje jedne riječi...što je cape?
'Cape' ti je ono zakrilce što ide od 'nose' bolida sa obe strane i tjera zrak prema 'bargeboard' i 'floor' :zubo:
slika

Cape - rt, ogrtač, plašt, moj prevod bi bio šal, jer je sa obe strane nosa stoji kao šal oko vrata što stoji :D
Ja to zovem ralica :rofl

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
:aww:
slika
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Super, drago mi je da smo se okanili offtopičarenja (smijem napisati offtopičarenje??) glede jezičkih barijera. :thumbs:

Benz odmah dao gas do daske.
Ili ostali sandbaggaju. :mrgreen:

Drago mi je da Anderson nije oduševljen Ferkanom.

Vettel bi se trebao ugledati na Maxa.
U smislu da ispuca godišnju kvotu pirueta i izlijetanja već na testiranjima. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Har Kl je napisao/la: 19.02.2020., 17:10 Hamilton 1:16:9.
Bolid jako miran, ima to još dosta rezerve.

I Ferrari je bio miran prosle godine na testiranjima dok se Mercedes rvao po stazi. Svi znamo sta je posle bilo. Od prednosti pola sekunde po krugu dobili smo deficit od 8 desetinki.
slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Bome nitko nije imao problema niti je izletio,izgleda da su zasad svi pouzdani dok se ne odvrnu malo vise
Engine mode 11!
Position 5!

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kico je napisao/la: 19.02.2020., 18:09 Bome nitko nije imao problema niti je izletio,izgleda da su zasad svi pouzdani dok se ne odvrnu malo vise slika
Kako nije?
A Max? :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
A Max ko Max ,cekaj,bila duga zima,malo je zaboravio
Engine mode 11!
Position 5!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
slika
S obzirom na ovoliki zaostatak, Ferrari ne izgleda loše u trećem sektoru. A izgleda da nisu ni pritiskali koliko ostali.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Gledao sam svih 8 sati (ovih 10-ak dana imam previše slobodnog vremena...) i ovako na prvu Mercedes izgleda jako impresivno, vremena postižu s lakoćom, a vremena su također jako stabilna i najbrža od svih. LH i VB su bez problema ponavljali (VH svojih 17.2), a LH 16.9...ono bez većih problema i to na C2 gumi koja je druga najtvrđa.

RBR je radio sve i svašta, stintove srednje dužine i izgleda dobro. Max je malo pretjerao u dva navrata pa se izvrtio, ali izgledaju dobro.

Ferrari mi se čini dosta težak tj. kao da ima hrpu goriva u sebi. RBR i Mercedes izgledaju laganije, brže okreću, kasnije koče, općenito izgledaju laganiji na ulasku i izlasku iz zavoja. Tako da ću držati rezervacije. Općenito ekipe s Ferrarijevim motorima su bile zadnje što je znak da voze u ultra konzerva modu u prvom danu testiranja. Ferrari nije upalio DRS u nijednom svome krugu. Ferrari nije radio neke najduže stintove...max 10 krugova popodne, a jutros oko 6 po stintu samo što su to bili krugovi jedan za drugim bez cooldown krugova.

Više manje Ferrari stalno na C3 gumi (tu i tamo C2), Mercedes jednako na C2 i C3 gumama dok je RBR većinom bio na C2, ali i C1 gumi.

McLaren je izgledao JAKO dobro i odradili su 46 krugova za redom ovo popodne tj. skoro simulaciju utrke i vremena su izgledala dobro.

slika
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Har Kl je napisao/la: 19.02.2020., 17:10 Hamilton 1:16:9.
Bolid jako miran, ima to još dosta rezerve.

Ma ima tu rezerve sigurno, ali idalje kako bolid mijenja pravac u zadnjoj šikani, to je bolesno...
Grah0 je napisao/la: 19.02.2020., 17:23
LH44 je napisao/la:
zekohonda je napisao/la: 19.02.2020., 15:29 ja sam za engleski, ali promaklo mi je značenje jedne riječi...što je cape?
'Cape' ti je ono zakrilce što ide od 'nose' bolida sa obe strane i tjera zrak prema 'bargeboard' i 'floor' :zubo:
slika

Cape - rt, ogrtač, plašt, moj prevod bi bio šal, jer je sa obe strane nosa stoji kao šal oko vrata što stoji :D
Ja to zovem ralica :rofl
Kragna mi je nekako najbolji opis, ali može i to :pivo:
Ferrari je napisao/la: 19.02.2020., 18:24
Ma dobro, tek je prvi dan, Mercedesovci su jedini išli malo bržim krugovima, mislim da je i McLaren išao malo brže, ostali su bili puni goriva i long run radili, te testirali aero-paket sa onim ogradama :D
Najsmešnije mi kad ovaj Anderson skače u zaključke prvi dan testiranja, znači haveru, Australija ne bude mjerodavna u većini slučajeva, kamoli testiranja... Čekamo i Mark Hughesa, kao i legendarnu ćelku Peter Windsora :zubo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Anus je najmjerodavniji :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1230197013318377472 Ferrari najsporiji na speed trapu.
Ili su prošle godine bili nelegalni, ili su samo puni do vrha. :D

LH44
Formula 1
Formula 1
Aeropaket nije efikasan :gandalf:
slikaslika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Može biti samo efikasniji od prošlogodišnjeg, po viđenim promjenama. Ili su puni do vrha, ili su bili malo nelegalni... :P
A gore je @Ferrari rekao da Leclerc nije koristio DRS, pa je zato možda zadnji. Sporiji od ostalih sa Ferrarijevim motorom.

LH44
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 19.02.2020., 21:08 Može biti samo efikasniji od prošlogodišnjeg, po viđenim promjenama. Ili su puni do vrha, ili su bili malo nelegalni... :P
A gore je @Ferrari rekao da Leclerc nije koristio DRS, pa je zato možda zadnji. Sporiji od ostalih sa Ferrarijevim motorom.
Ma do aeropaketa je...
slika
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:

LH44
Formula 1
Formula 1
Kladim se da je Renault prvi uložio žalbu, ko će prvi da se žali nego Francuzi :bonk:
slikaslika

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
https://twitter.com/tgruener/status/1230226644503318528
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡