Testiranja 2020.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Neka, neće li postat standard da i oni budu na 1.5-2 sec zaostatka za vodećim. To bi im za ovu sezonu bio jako velik napredak 

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Ja to zovem ralica :roflLH44 je napisao/la:'Cape' ti je ono zakrilce što ide od 'nose' bolida sa obe strane i tjera zrak prema 'bargeboard' i 'floor'zekohonda je napisao/la: 19.02.2020., 15:29 ja sam za engleski, ali promaklo mi je značenje jedne riječi...što je cape?![]()
Cape - rt, ogrtač, plašt, moj prevod bi bio šal, jer je sa obe strane nosa stoji kao šal oko vrata što stoji
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Super, drago mi je da smo se okanili offtopičarenja (smijem napisati offtopičarenje??) glede jezičkih barijera.
Benz odmah dao gas do daske.
Ili ostali sandbaggaju.
Drago mi je da Anderson nije oduševljen Ferkanom.
Vettel bi se trebao ugledati na Maxa.
U smislu da ispuca godišnju kvotu pirueta i izlijetanja već na testiranjima.

Benz odmah dao gas do daske.
Ili ostali sandbaggaju.

Drago mi je da Anderson nije oduševljen Ferkanom.
Vettel bi se trebao ugledati na Maxa.
U smislu da ispuca godišnju kvotu pirueta i izlijetanja već na testiranjima.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
I Ferrari je bio miran prosle godine na testiranjima dok se Mercedes rvao po stazi. Svi znamo sta je posle bilo. Od prednosti pola sekunde po krugu dobili smo deficit od 8 desetinki.Har Kl je napisao/la: 19.02.2020., 17:10 Hamilton 1:16:9.
Bolid jako miran, ima to još dosta rezerve.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kako nije?Kico je napisao/la: 19.02.2020., 18:09 Bome nitko nije imao problema niti je izletio,izgleda da su zasad svi pouzdani dok se ne odvrnu malo vise![]()
A Max?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Gledao sam svih 8 sati (ovih 10-ak dana imam previše slobodnog vremena...) i ovako na prvu Mercedes izgleda jako impresivno, vremena postižu s lakoćom, a vremena su također jako stabilna i najbrža od svih. LH i VB su bez problema ponavljali (VH svojih 17.2), a LH 16.9...ono bez većih problema i to na C2 gumi koja je druga najtvrđa.
RBR je radio sve i svašta, stintove srednje dužine i izgleda dobro. Max je malo pretjerao u dva navrata pa se izvrtio, ali izgledaju dobro.
Ferrari mi se čini dosta težak tj. kao da ima hrpu goriva u sebi. RBR i Mercedes izgledaju laganije, brže okreću, kasnije koče, općenito izgledaju laganiji na ulasku i izlasku iz zavoja. Tako da ću držati rezervacije. Općenito ekipe s Ferrarijevim motorima su bile zadnje što je znak da voze u ultra konzerva modu u prvom danu testiranja. Ferrari nije upalio DRS u nijednom svome krugu. Ferrari nije radio neke najduže stintove...max 10 krugova popodne, a jutros oko 6 po stintu samo što su to bili krugovi jedan za drugim bez cooldown krugova.
Više manje Ferrari stalno na C3 gumi (tu i tamo C2), Mercedes jednako na C2 i C3 gumama dok je RBR većinom bio na C2, ali i C1 gumi.
McLaren je izgledao JAKO dobro i odradili su 46 krugova za redom ovo popodne tj. skoro simulaciju utrke i vremena su izgledala dobro.

RBR je radio sve i svašta, stintove srednje dužine i izgleda dobro. Max je malo pretjerao u dva navrata pa se izvrtio, ali izgledaju dobro.
Ferrari mi se čini dosta težak tj. kao da ima hrpu goriva u sebi. RBR i Mercedes izgledaju laganije, brže okreću, kasnije koče, općenito izgledaju laganiji na ulasku i izlasku iz zavoja. Tako da ću držati rezervacije. Općenito ekipe s Ferrarijevim motorima su bile zadnje što je znak da voze u ultra konzerva modu u prvom danu testiranja. Ferrari nije upalio DRS u nijednom svome krugu. Ferrari nije radio neke najduže stintove...max 10 krugova popodne, a jutros oko 6 po stintu samo što su to bili krugovi jedan za drugim bez cooldown krugova.
Više manje Ferrari stalno na C3 gumi (tu i tamo C2), Mercedes jednako na C2 i C3 gumama dok je RBR većinom bio na C2, ali i C1 gumi.
McLaren je izgledao JAKO dobro i odradili su 46 krugova za redom ovo popodne tj. skoro simulaciju utrke i vremena su izgledala dobro.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ima tu rezerve sigurno, ali idalje kako bolid mijenja pravac u zadnjoj šikani, to je bolesno...Har Kl je napisao/la: 19.02.2020., 17:10 Hamilton 1:16:9.
Bolid jako miran, ima to još dosta rezerve.
Kragna mi je nekako najbolji opis, ali može i toGrah0 je napisao/la: 19.02.2020., 17:23Ja to zovem ralica :roflLH44 je napisao/la:'Cape' ti je ono zakrilce što ide od 'nose' bolida sa obe strane i tjera zrak prema 'bargeboard' i 'floor'zekohonda je napisao/la: 19.02.2020., 15:29 ja sam za engleski, ali promaklo mi je značenje jedne riječi...što je cape?![]()
Cape - rt, ogrtač, plašt, moj prevod bi bio šal, jer je sa obe strane nosa stoji kao šal oko vrata što stoji

Ma dobro, tek je prvi dan, Mercedesovci su jedini išli malo bržim krugovima, mislim da je i McLaren išao malo brže, ostali su bili puni goriva i long run radili, te testirali aero-paket sa onim ogradama

Najsmešnije mi kad ovaj Anderson skače u zaključke prvi dan testiranja, znači haveru, Australija ne bude mjerodavna u većini slučajeva, kamoli testiranja... Čekamo i Mark Hughesa, kao i legendarnu ćelku Peter Windsora

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Može biti samo efikasniji od prošlogodišnjeg, po viđenim promjenama. Ili su puni do vrha, ili su bili malo nelegalni...
A gore je @Ferrari rekao da Leclerc nije koristio DRS, pa je zato možda zadnji. Sporiji od ostalih sa Ferrarijevim motorom.

A gore je @Ferrari rekao da Leclerc nije koristio DRS, pa je zato možda zadnji. Sporiji od ostalih sa Ferrarijevim motorom.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma do aeropaketa je...Pastor je napisao/la: 19.02.2020., 21:08 Može biti samo efikasniji od prošlogodišnjeg, po viđenim promjenama. Ili su puni do vrha, ili su bili malo nelegalni...![]()

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Gle gle
[ link do slike ]