Formula E 2019./20.

🔋 Sve teme vezane uz Formulu E.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
croatic f1 je napisao/la: 06.08.2020., 23:12 Ne znam stvarno, objašnjenje i situacija su svakako debilni. Koliko sam shvatio, fora je u tome da je prvi senzor negdje na sredini puta, ali ga jedino da Costa zna pogoditi na taj način, tako su barem komentatori rekli kad je i danas izvodio to. Nadam se da će na idućoj konfiguraciji dobro postaviti senzore :bonk:

De Vries u najboljoj namjeri pokupio 5000 eura i 5 mjesta kazne
https://www.motorsport.com/formula-e/ne ... n/4850828/
slika
slika
slika
E ne znam šta su onda ova dvojica trebala uraditi drugačije? Voziti van staze, po ovim slovima? Meni je svako objašnjenje za ovo glupo. Čemu onda služe one dvije linije ako nisu bitne uopšte? Ako će te senzore stavljati otprilike... Možda je u pitanju neka greška na senzoru, koja aktivira AM čim uhvati bilo koji senzor. Ili je možda neko čeprkao po njemu da aktivira AM na prolazak preko bilo kojeg senzora... Ali mi nijedno objašnjenje nema smisla, koje kaže da je on sa onakvim prolazom uspio aktivirati sve senzore, a Buemi i Lotterer sa boljim prolazom nisu.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
da Costa je Lewis Hamilton Formule E. Očito ima nelegalnu prednost,ali nitko mu to ne može dokazati i on koristi sve blagodati toga.
Svaka čast, u svakom slučaju. Rastura.
Ne razumijem zašto se Vandoorne ne može kvalificirati u top 5 pa da napadne pobjedu nego odozada mora startati svaku utrku i probijati se,ali to mu donosi tek P5. Može i mora više on !

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pastor, greška je u samoj FIA i organizatorima. U najbolju ruku momčadi mogu tužiti organizatore jer su loše postavili AM linije i senzore ali isto tako ona šlampava FIA je sve to proveravala tu onda dođemo do slučaja kada FIA istražuje FIA (odma se setim jadnog Bianchija).

Ali govoriti da je ovo jedna vrsta AMgate je vrlo patetično i jadno. Niko ne nameštava utrku, nego vozači i momčadi su pronašli način na koji mogu da iskoriste loše pozicionirani AM.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Seb
Prvo, nemoj me indirektno nazivati patetičnim i jadnim. Drugo, zašto ne bih govorio da je ovo za mene varanje? Nije imao ništa drugačiju putanju od ovih što im nije uspjela aktivacija AM-a, u tom drugom dijelu AM zone, gdje se navodno nalaze senzori. A slažem se da je ovo i FiA-ina greška. Kako ne mogu jednostavno nešto odraditi. Jer ne vidim smisla da koriste ove linije za ulazak i izlazak iz AM zone, ako ih ne treba pregaziti pravilno sa bolidom. Koliko znam od uvođenja Attack Moda su nam pričali tu priču da te linije znače to. I sada ispade da to nije slučaj...

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ne samo ti, nego su i drugi nazivali AMgate kao neku vrstu varanja, čitam na reditu pa na twitteru, ima svakakvih ljudi... Možda sam naglo reagirao, izvini, ali imao sam jake spoljne uticaje. Sve 5 :aww:

Generalno te linije služe da bi pomogle vozačima u naviganju kroz AM, a i za valjda benchmark CGI animacije. Uglavnom senzori moraju stojati u samom centru. Na organizatorima i FIA je da to isprave i da se to nikad ne ponovi.

Razumem da su ovo ulične staze pa ne mogu da rade one zezancije kao u MotoGP te penalty lap gde idu široko u run-off zonu ali opet ranije nije bilo problema.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
evo meeee taman da odgledam završnicu utrkee aah nisam uspio doći prije kući..
Vergne na poleu,kasno pališ majstore

Wehrlein94
GP3
GP3
Šta je bilo sa Vandooerneom ? Koji je njemu vrag !?
Umjesto da pomete tu konkurenciju i vrati se u Formulu 1 on se bruka

Wehrlein94
GP3
GP3
Max Guentherr ajmooo !! Promijenit ću ime iz Wehrlein u Guenrher :klanjam:

Wehrlein94
GP3
GP3
Home race win for Gunther !!! YES

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kakva završnica utrke :klanjam: Čestitke Guntheru, drago mi je da je uspio proći JEV-a i na kraju zadržati Frijnsa, super vožnja. Da Costa na kraju P4, vozi koliko mu treba. Odlična utrka.

:thumbsd: za režisera, zar nemaju svi bolidi onboard kamere da vidimo što se dogodilo sa Sette Camarom, Caladom i Janijem kako spada? Nismo ni vidjeli što se dogodilo s Vandoorneom, tj. gdje mu je pukla guma.

Wehrlein94
GP3
GP3
@croatic f1. ma ja sad došao sa puta,upalio 7 min pred kraj,samo sam baš navijao da Max prijeđe Vergnea, i da zadrži pobjedu. uf.
A kako je Vandoorne tako loš,to mi nije jasno .

Wehrlein94
GP3
GP3
Fanboost za Gunthera danas. Inače Stofelu uvijek dam,ali dečko je teško razočarenje

Wehrlein94
GP3
GP3
Massa u lovu na pole position !

Wehrlein94
GP3
GP3
VERGNE na poleu !! Da Costa drugi.. Massa tek 6.
Ajmo Felipe napravi danas nešto na utrci

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
reso20 je napisao/la: 09.08.2020., 17:52 Trojica vozača su danas pobjedila sa brojem 33.
Najs Moto 2 i MotoGp
Abt na tebe je red :rofl: :rofl: :rofl:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Udes GUE na startu

slika
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika

Top 10

VER
DAC
ROW
BUE
DEV
LYN
MAS
RAS
EVA
DIG
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika

Wow, možda će pojačati :shock:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
DEV slika

Ludnica u top 8
slika

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Kakav je ovaj Max vozačina. Nadam se da ce cim prije postati prvak. Decku treba skiniti kapu do poda. Da ima tu mecku pomeo bi ih zmirecki.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡