Trening je gotov vjerojatno. Bottas opet prvi, Vettel imao ekstra dobar prvi sektor, ali ga greške u druga dva koštale poboljšanja ukupnog vremena kruga. Leclerc je u vidno lošijoj formi od Vettela, nadam se da će se popraviti do kvalifikacija.
Trening je gotov vjerojatno. Bottas opet prvi, Vettel imao ekstra dobar prvi sektor, ali ga greške u druga dva koštale poboljšanja ukupnog vremena kruga. Leclerc je u vidno lošijoj formi od Vettela, nadam se da će se popraviti do kvalifikacija.
Vjerojatno neće kao što sam i predvidio. Samo me iznenađuje ovaj setup Bottasa, da može toliko bolji biti od Lewisovog
Vjerojatno neće kao što sam i predvidio. Samo me iznenađuje ovaj setup Bottasa, da može toliko bolji biti od Lewisovog
Sumnjam da će biti bolji od Vettela, ne bih ni volio, ako nije nužno, ali bar da bude brži od jednog Mercedesa, ali nije mu forma bila na trećem treningu za pohvaliti. U prvom izlasku na stazu odvozio je 7-8 desetinki sporije vrijeme od Vettela (prvo sam mislio da nisu na istom setu guma, ali onda Ferrari na Twitteru potvrdio da su obojica bili na S gumama). No, nadam se da će naći brzinu da bude među prvom trojicom u Q3
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.