Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Ja lovim mađare u HD-u (1080) - koja slika, ali jezik :bonk: , a sa streama kasni zvuk, zato sam lani i uzeo max TV, sad ne znam hoće li BBC i dalje prenositi na 5-ici (podcast) i hoće li sve trke - nisam ziher, a i kasno sam se toga sjetio + što i to vjerojatno ima neki delay, rekoh, za 2 kut pljugi meni se isplati..
a stream ionako sa strane pratim da slušam njihove komentare, i zbog velikog delaya stigneš uloviti screen ako vidiš nešto napeto na stazi, a kada mi se neda, obično kada mi starci ili ekipa dođu gledati baš me briga za stream, kada gledamo kod frenda koji jedini u toj generaciji (5 god stariji) je vješt, zna se koristiti kompom solidno, onda se prati stream kakav se nađe, obično mu ja odavde što vidim pošaljem mailom da ima, jer kada mene nema ostali, ekipa (2-3 ljudi max, češće on i još jedan frend) prate kod njega.
..svi se snalaze kako mogu, a nekada je nedjeljom u 2 pola juge gledalo RTZ2, odnosno, RTB, RTS itd. zato ja imam ekipe koliko god malo u odnosu na vas mlađe hrpu, i zanimljivo, taj frend je alonsovac, treći je za kimija, četvrti je moja generacija i sve isto po navijanju, ali on je zadnje vrijeme sa curom, odselio se kod nje i upapučario, inače se kod njega pratilo prije - htio sam reći da svi navijaju za svoje, ali nikada svađe ili prepirke nije bilo, možda koji podheb, ali iz čiste zahebancije - kad nečiji vozač napravi neku glupost obično, i sve završi smijehom, to je gušt!
samo je i to sve rjeđa, ali ponekad se skupimo, tj kod njega je jedan frend uvijek, a ponekad se udostoje doći do mene, (ja sam malo izvan centra).

@1345 - ja navijam suprotno, rekoh već što mislim o cijeni, a eurosport prenosi puno toga dobroga i ljeti i zimi, nogomet mi je najmanje bitan..

lancista k2.0
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Ako njemački RTL bude i dalje prenosio..... :jupije: Uživam u prenosima i pomalo učim njemački :pivo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@Kush
Mađarski jezik ti je odličan ako imaš nesanicu. :mrgreen:
Provjereno uspavljuje :zzz:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
neki novi info?

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Bude u petak ujutro, drugi tjedan :)

Za sad Arena2 (100kn mj. :facepalm: )
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Taj maxtv je najvece smece koje postoji. Ne gine im f1 egzodus.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Ferrari1345 je napisao/la:Bude u petak ujutro, drugi tjedan :)

Za sad Arena2 (100kn mj. :facepalm: )
a jbg ništa onda od toga :thumbsd:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
auuu super ako je na dvici, imam je na Moja TV :fakjea:

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

mika
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Renault, Hass
Imam satelit t-coma-a ( osnovni extra paket ) na njemu su arena 1,2,3,4 besplatni. Jedino ne mogu gledati arenu 5.

mika
Formula 4
Formula 4
Navija za: Renault, Hass
lancista k2.0 je napisao/la:Ako njemački RTL bude i dalje prenosio..... :jupije: Uživam u prenosima i pomalo učim njemački :pivo:
I polasatnim reklamama :P

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
mika je napisao/la:Imam satelit t-coma-a ( osnovni extra paket ) na njemu su arena 1,2,3,4 besplatni. Jedino ne mogu gledati arenu 5.
Drugi nemaju satelit, a ni extra pakete jer se dodatno plaćaju
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Potvrda da F1 prelazi u osnovni paket, tj. na Arenu 1:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Izvor

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
pogledat malo prvog treninga, pa onda nenaspavan na poso...to je uvijek bio pravi početak sezone! :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Znaci i Arena ce prenosit izgleda da cu imati slatkih briga gdje da gledam il na Areni ili na njemackom Skyu :bang: :jupije:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
najvjerovatnije će kanal biti blokiran u BiH, tako da ništa od toga :$
slikaslika

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
HeatBlast44 je napisao/la:najvjerovatnije će kanal biti blokiran u BiH, tako da ništa od toga :$
I ja sam iz BiH ali meni nece blokirati jer ja "kradem" kanale odnosno gledam preko interneta.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

deny
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Alonso
Ja sam sad pogledao raspored Arene 1 i sa velikom radošću mogu objaviti da će biti na Areni 1 i to je super jer je u osnovnom paketu i neće se morati ništa plaćati

deny
Karting
Karting
croatic f1 je napisao/la:Potvrda da F1 prelazi u osnovni paket, tj. na Arenu 1:

[ link do slike ]

[ link do slike ]

[ link do slike ]

Izvor
:jupije: :klanjam: (y)

deny
Karting
Karting
zekohonda je napisao/la:pogledat malo prvog treninga, pa onda nenaspavan na poso...to je uvijek bio pravi početak sezone! :P
ja priznajem samo kvalifikacije i utrku a pošto će biti na Areni 1 neću se morati mučiti oko streamova

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Sjajne vijesti za Arenu... Sad se moram odlučiti hoću li utrku i kvalifikacije gledati na starijem TV-u ali na Areni, ili na novom Samsungovom ali kod Slovenaca u HD-u.... :cool: :chill:
Jedino mi nije jasno zašto su rezervirali samo po 1 sat u programu za 1. i 2. slobodni trening. Nadam se da je to samo jedna od njihovih grešaka s rasporedima te da će se moći gledati cijeli trening. :gandalf:
Sisu (fin.)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡