a stream ionako sa strane pratim da slušam njihove komentare, i zbog velikog delaya stigneš uloviti screen ako vidiš nešto napeto na stazi, a kada mi se neda, obično kada mi starci ili ekipa dođu gledati baš me briga za stream, kada gledamo kod frenda koji jedini u toj generaciji (5 god stariji) je vješt, zna se koristiti kompom solidno, onda se prati stream kakav se nađe, obično mu ja odavde što vidim pošaljem mailom da ima, jer kada mene nema ostali, ekipa (2-3 ljudi max, češće on i još jedan frend) prate kod njega.
..svi se snalaze kako mogu, a nekada je nedjeljom u 2 pola juge gledalo RTZ2, odnosno, RTB, RTS itd. zato ja imam ekipe koliko god malo u odnosu na vas mlađe hrpu, i zanimljivo, taj frend je alonsovac, treći je za kimija, četvrti je moja generacija i sve isto po navijanju, ali on je zadnje vrijeme sa curom, odselio se kod nje i upapučario, inače se kod njega pratilo prije - htio sam reći da svi navijaju za svoje, ali nikada svađe ili prepirke nije bilo, možda koji podheb, ali iz čiste zahebancije - kad nečiji vozač napravi neku glupost obično, i sve završi smijehom, to je gušt!
samo je i to sve rjeđa, ali ponekad se skupimo, tj kod njega je jedan frend uvijek, a ponekad se udostoje doći do mene, (ja sam malo izvan centra).