http://www.carmagazine.co.uk/car-news/i ... w-ford-gt/zjurina je napisao/la:Jbte Ford napravi novi GT nakon tolko godina... i eto ga već je vrhunski
WEC sezona 2016.
WEC, WRC, Indy...
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
još samo da počnu proizvodit 'civilnu' verziju, pa da zadovolje homologaciju.zjurina je napisao/la:Jbte Ford napravi novi GT nakon tolko godina... i eto ga već je vrhunski

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
bravo ant! nekad si vozio za hondu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
"malac" je brutala još od lani kad su ga predstavili kao prototip na izložbamaFerrari je napisao/la:http://www.carmagazine.co.uk/car-news/i ... w-ford-gt/zjurina je napisao/la:Jbte Ford napravi novi GT nakon tolko godina... i eto ga već je vrhunski

- zekohonda Verified
- Formula 1
@ferrari
upravo tako.
- za anta govorim.
prošlogodišnja fordova reklama, pogledajte je opet (pretpostavljam da ste je već vidili) , ključni kadar je na 1 :42 .
https://www.youtube.com/watch?v=nVa4mlFZEmM
upravo tako.

prošlogodišnja fordova reklama, pogledajte je opet (pretpostavljam da ste je već vidili) , ključni kadar je na 1 :42 .

https://www.youtube.com/watch?v=nVa4mlFZEmM
- zekohonda Verified
- Formula 1
@ferrari
ne znam, gledam francuski eurosport, fali mi informacija. . dajte mi jedan dobar link na engleskom. svi moji linkovi zajebavaju....ili je to do kompa.
ne znam, gledam francuski eurosport, fali mi informacija. . dajte mi jedan dobar link na engleskom. svi moji linkovi zajebavaju....ili je to do kompa.
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Možda ti se i ostvare snovi.zekohonda je napisao/la:jutro svima...nisam ni 7 sati sna uhvatio...imo sam noćne more...sanjao sam da je toyota pobijedila.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Kush
- GP3
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Jutro ekipa! ja bogami zabrazdio, još prije 2 sam počeo kunjat od umora, nešto poslije sam legao, kad sam stjerao malog od sestre (tu mi je na feriju cijelo ljeto) sa igrice, i odspavao do 10, skoro punih 8 sati bogte!
Kad sam se i u petak rano ustao i jučer me neki idiot preko puta u pol7 probudio pneum. čekićem - nisam imao snage!
--------
prošao kroz vaše postove da vidi nabrzinu što sam propustio, manje više stanje kakvo sam očekivao da ću zateć kad sam zalegao sinoć..
spomenuta borba GT-a i razočarenje audijem, ali pohvale za toyotu, ne toliko što su napredovali s autom u smislu performansi, već više na izdržljivosti!
dobro je bojao sam se da će svatko biti u svom krugu - sad mi je žao što nisam naručio buđenje!
i dobro je i za ovu trku i za WEC da Toyota uzme, da se nijemci ne opuste previše!
Što se tiče Forda, mislim da je i projektiran prvenstveno s ovim ciljem - rezultata na sportskom polju, a onda će lako u tu šasiju, tj taj dizajn, ubacivat sve živo što im se prohtje i dilat snobovskim amerima "na veliko"
Kad sam se i u petak rano ustao i jučer me neki idiot preko puta u pol7 probudio pneum. čekićem - nisam imao snage!
--------
prošao kroz vaše postove da vidi nabrzinu što sam propustio, manje više stanje kakvo sam očekivao da ću zateć kad sam zalegao sinoć..
spomenuta borba GT-a i razočarenje audijem, ali pohvale za toyotu, ne toliko što su napredovali s autom u smislu performansi, već više na izdržljivosti!

dobro je bojao sam se da će svatko biti u svom krugu - sad mi je žao što nisam naručio buđenje!
i dobro je i za ovu trku i za WEC da Toyota uzme, da se nijemci ne opuste previše!

Što se tiče Forda, mislim da je i projektiran prvenstveno s ovim ciljem - rezultata na sportskom polju, a onda će lako u tu šasiju, tj taj dizajn, ubacivat sve živo što im se prohtje i dilat snobovskim amerima "na veliko"

- zekohonda Verified
- Formula 1
kamui se izvuko.
pozzdrav kush!
što se tiče forda, svi se slažemo zašto je napravljen. zato će mu i cijena bit bolesna za civilnu verziju, puno viša od konkurencije.
pozzdrav kush!
što se tiče forda, svi se slažemo zašto je napravljen. zato će mu i cijena bit bolesna za civilnu verziju, puno viša od konkurencije.
- zekohonda Verified
- Formula 1
dobro je ovaj manor drmnuo u porsche cruvesima.
- zekohonda Verified
- Formula 1
jebemti reklame!!! taman se vidilo kako mu je lijevi prednji dio samo otpo, i onda produžio u ogradu. naravno, neće u safer ogradu, nego u onu tvrdu, staru. 

- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Očito da je u prijašnjem izlijetanju koje nismo vidjelu oštetio lijevu stranu bolida, odvezao je pravac i ušao u Porsche krivine, prvu desnu je savladao, ali čim je zrak počeo praviti pritisak na lijevu stranu u lijevom zavoju, već napukla struktura je pukla... Pitanje je samo kako li je oštetio bolid, jer smo ga samo vidjeli kraj kamp-kućice redara kako sa parkinga izlazi na stazu. 

Obrigado Felipe