Ostale serije (general)

WEC, WRC, Indy...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Vidim, nije ga bilo u Penskeu :shock:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
vozit će indy.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
tek izašli iz wec-a, a već razmišljaju o povratku u endurance. :thumbs:
http://sportscar365.com/imsa/iwsc/gass- ... i-program/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
zekohonda je napisao/la:tek izašli iz wec-a, a već razmišljaju o povratku u endurance. :thumbs:
http://sportscar365.com/imsa/iwsc/gass- ... i-program/
Nadam se da im neće trebati dugo da se odluče.
Izgleda da su dobro pogodili s pravilima za DPi. Ako se ne varam, Honda bi se trebala priključiti od iduće sezone.

Inače, ovaj vikend će biti dosta utrkivanja.
F1, WRC, IndyCar, WTSCC, WTCC, Super GT, MotoGP, Supercars, Blancpain GT Asia...
Bit će teško sve pohvatat.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Previse. :)

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
Uh jbte, ja sam se trznuo pošteno. :prcnjau:
Strašno.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Oke ovo je bilo neocekivano...bas me cimnulo.

Poslano sa mog LG-D325 koristeći Tapatalk
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la:Oke ovo je bilo neocekivano...bas me cimnulo.

Kako te neće trznut?
Ovo je bila trza ko u horor filmovima.... :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Patrik Pasma se izvrteo te je pokušao da se vrati u utrku no odjednom Billy Mongen se zakucava u njega pri punom gasu. Napravio sam analizu udesa frejm po frejm http://imgur.com/a/UVHci. Po pisanju medija glava i telo su u redu a u bolnicu su ga primili s dijagnozom "velike povrede nogu" nakon skoro dvočasovne muke da ga sigurno izvuku iz bolida. Moram pohvaliti redare i osoblje medicinskog tima na brzini reakcije i delovanju na terenu.

slika

Patrik Pasma je također prevezen u lokalnu bolnicu zbog pretraga i on je u potpunosti u redu

slika

Ako pažljivo pogledate sliku onboarda udesa uošite plavi objekat kod ruba kokpita s natpisom "co", to su njegove noge. Užas

Želim mu brz oporavak mada će biti sretan ako ikada bude prohodao.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
s obzirom kakav je ovo sudar bio cudo je sto su zivi....zaista strasan sudar.

slika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Alen13ASC je napisao/la:Ako pažljivo pogledate sliku onboarda udesa uošite plavi objekat kod ruba kokpita s natpisom "co", to su njegove noge. Užas

Želim mu brz oporavak mada će biti sretan ako ikada bude prohodao.
Samo se nadam da neće završit kao Zanardi :-(
Dečko ima samo 17 godina (ako sam to dobro vidio).
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Vettel
Čovječe, nije ga nikako mogao vidjeti. Samo se pojavi kada ga je onaj ispred obilazio. :shock:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
The next generation :) (snimljeno na Silverstoneu ovog vikenda)

slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Biliju Mongeru amputirane obe noge od kolena naniže :( Opširnije o ovome i o organizaciji koja prikuplja pare za pomoć ▼
Weʼre raising £260,000 to Help Billy Monger beat life changing injuries, after being involved in one of the most horrific crashes Motorsport has seen
After being involved in one of the most horrific crashes Motorsport has seen Billy Monger is a teenager that needs little introduction. Thousands of people have already watched the haunting footage of the crash which left Billy fighting for his life.
Due to the injuries sustained and despite every effort, Billy has sadly lost both his lower legs and now faces a huge challenge to recover and return to a full and active life.
Well known in Motorsport for being not only an extremely talented young driver but for also being a truly special 17 year old - loved and admired by his team, fellow competitors, supporters and of course his devoted family. Billy is a complete one off, a cracking young man with a spark that makes it impossible for anyone not to like him. Full of spirit, Billy is one of those people that instantly lights up a room. His positive, plucky outlook on life is not only hugely endearing but also incredibly inspirational and it’s phenomenal to see how respected and loved Billy is.
Having always been a fighter Billy has already overcome big hurdles in his career - struggling for budget Billy has fought his way into top flight Motorsport, however, we now need your kindness and support to help give Billy and his family the best chance to fight these injuries that will affect Billy’s life so massively.
We are in the process of establishing a Trust to receive, hold, manage and expend funds for Billy’s benefit. In the meantime you can help start the process by donating online. Donations will be used to fund the care, treatments and therapies required by Billy in the immediate future and going forward, helping him to return to a full and active life.

Steven Hunter / JHR Developments
Nick Armstrong
Tom Ingram
LINK
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
u pm, stvarno je osto bez potkoljenica. :(

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Alen13ASC je napisao/la:Biliju Mongeru amputirane obe noge od kolena naniže :( Opširnije o ovome i o organizaciji koja prikuplja pare za pomoć ▼
Ma neeee!!! :(
Znao sam da su ozlijede teške, ali mislio sam da ipak neće doći do amputacije :-(

Frantic
Formula 1
Formula 1
A u PM, jbte
:facepalm:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Vidite, vešanje s Pasminog bolida je probilo ćeliju za preživljavanje te je doprlo do nivoa u kojem se nalazi sam volan (!!!). Sive tačke unutar obeleženog mesta su zapravo završeči viljuška vešanja na kojem se zavrže nosač kotača.

[ link do slike ]

To puno govori o količini masakriranja Bilijevih noga (bukvalno kao kada bi stavili prste u blender). Užas :( Dečko ima 17 godina i mora živeti s činjenicom da neće imati noge do kraja života, tuga. Ali makar je preživeo udes i ako mu je amputacijom ostala kolena (u gornjem postu sam bio preoptimističan, službeno ništa nije objavljeno) biće mu lakše postavljena prostetična noga i život će mu biti lakši (koliko toliko).

Želim mu brz oporavak i da se što pre skupi para od donacija.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovakvo nešto je užas kome god da se dogodi, a pogotovo ovako mladom dečku :(
Također mu želim što brži i bolji oporavak.

Jedna ljepša vijest iz rubrike ostalih motorsportova stiže iz Italije: Robert Kubica po prvi je put u 6 godina vozio jednosjed na privatnom testu u GP3 bolidu
https://www.motorsport.com/gp3/news/kub ... st-895950/

slika

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡