Daniel Ricciardo

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

diegos
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Ricci ima potencijala, to je jasno već duže vrijeme, baš mi je žao što nije uspio prestići Maxa u nedjelju...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ricci ostaje u RB, ugovor sličan kao od Maxa...

slika

https://it.motorsport.com/f1/news/ricci ... n/3130546/

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari Williams
Pa naravno da ce ostat gdje bi on
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Pored @lukea, danas je rođendan i Riccijui. :party: slika
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
:cice: :cice:

slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Što su ti austrijanke (za razliku od sjevernih susjeda) :mrgreen:

reso20
GP3
GP3
No smile for u man today :( šteta

Anonimus4138
GP3
GP3
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
https://thesportsrush.com/daniel-riccia ... oro-rosso/

???

Poslano sa mog LG-K350 koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Totalna glupost ništa od toga.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Horner je prijenosu potvrdio da će Ricci odvoziti sve utrke ove sezone u RB-u

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Ovaj balvan je prevara kakva se dugo nije dogodila u sportu. Bome dobro je izradio renault za 20 miliona godisnje, bolje da su dali te pare za razvoj, ali sta ces ljudima je draze bacat novce

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
ShangaiDevil je napisao/la: 02.09.2018., 22:35 Ovaj balvan je prevara kakva se dugo nije dogodila u sportu. Bome dobro je izradio renault za 20 miliona godisnje, bolje da su dali te pare za razvoj, ali sta ces ljudima je draze bacat novce
:rofl:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Multi 21 je napisao/la: 02.09.2018., 22:48
ShangaiDevil je napisao/la: 02.09.2018., 22:35 Ovaj balvan je prevara kakva se dugo nije dogodila u sportu. Bome dobro je izradio renault za 20 miliona godisnje, bolje da su dali te pare za razvoj, ali sta ces ljudima je draze bacat novce
:rofl:
Drago mi je da si i ti to skuzio :thumbs:

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
:facepalm: :facepalm:

Ti baš zapeo za njega...
slika

ujac
Karting
Karting
Nisam uopce zapazio ricciarda danas sve dok maloprije nisam pogledao konacni poredak, ali stvarno moram da kazem da vec nekoliko utrka pruza jako slabe partije. Max na kraju 8 sec iza hama, a ovaj preko minute zaostatka. Ok tesko se pretjece ovdje ali sve je to uzasno blijedo uspredno sa maxom otkako je max prestao raditi incidente. Jednostavno riciarda nevidim da ce ikada biti prvak, preveise se hypea podiglo oko njega bez razloga
Nemam potpis.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
ujac je napisao/la: 16.09.2018., 20:24 Nisam uopce zapazio ricciarda danas sve dok maloprije nisam pogledao konacni poredak, ali stvarno moram da kazem da vec nekoliko utrka pruza jako slabe partije. Max na kraju 8 sec iza hama, a ovaj preko minute zaostatka. Ok tesko se pretjece ovdje ali sve je to uzasno blijedo uspredno sa maxom otkako je max prestao raditi incidente. Jednostavno riciarda nevidim da ce ikada biti prvak, preveise se hypea podiglo oko njega bez razloga
Max je jedan od najbržih vozača na stazi kada ne radi pizdarije. Mislim da je on jedan od razloga zašto odlazi iz RB-a.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Anonimus4138
GP3
GP3
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ja mislim da Red Bull i vise ne daje puno sebe oko Riccija ide od njih,dobiva slabiji paket neko max i to je to,sad dal ce pozalit iduce godine ako Max osvoji Australiju 2019!!!
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

ujac
Karting
Karting
Multi 21 je napisao/la: 16.09.2018., 20:30
ujac je napisao/la: 16.09.2018., 20:24 Nisam uopce zapazio ricciarda danas sve dok maloprije nisam pogledao konacni poredak, ali stvarno moram da kazem da vec nekoliko utrka pruza jako slabe partije. Max na kraju 8 sec iza hama, a ovaj preko minute zaostatka. Ok tesko se pretjece ovdje ali sve je to uzasno blijedo uspredno sa maxom otkako je max prestao raditi incidente. Jednostavno riciarda nevidim da ce ikada biti prvak, preveise se hypea podiglo oko njega bez razloga
Max je jedan od najbržih vozača na stazi kada ne radi pizdarije. Mislim da je on jedan od razloga zašto odlazi iz RB-a.
A mislim ako zeli biti prvak treba i maxa pobijediti, ok mozda je lakse ako nisu u istom timu ali ok.
Jednostavno mislim da ricciardo to nema u sebi, on je vozac u rangu bottasa, nemoze on osvojiti naslov pored hamiltona i vettela, a kad oni odu tu ce opet biti max, leclerc (ako nastavi u ferariju sa dobrim predstavama) i ostali koji su jednostavno brzi i talentiraniji od ricciarda. Tako da stvarno nerazumijem jos i sve te novce koje je renault odlucio da ulozi u ricciarda na racun tih nekoliko sretnih pobjeda, a ustvari i nije bas nesto pokazao na stazi
Nemam potpis.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
Ricci je vec bivsi vozac, samo po ugovoru je clan RBR i voziti ce isti, ali ne po istim uvjetima kao Max. RBR i dalje svoj bolid nadogradjuje, svaka nadogradnja je zlata vrijedna, samo je razlika sto ce Max imati kompletnu dokumentaciju o tome, dok ce Ricci voziti ono sto dobije. Ovo je i logicna stvar, jer ko bi Ricciardu povjerio neke informacije, koje ce svakako biti korisne Renaultu iduce sezone, a znamo da se RBR i Renault razilaze i to sa Ricciardom!
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
ujac je napisao/la: 16.09.2018., 20:38
Multi 21 je napisao/la: 16.09.2018., 20:30
A mislim ako zeli biti prvak treba i maxa pobijediti, ok mozda je lakse ako nisu u istom timu ali ok.
Jednostavno mislim da ricciardo to nema u sebi, on je vozac u rangu bottasa, nemoze on osvojiti naslov pored hamiltona i vettela, a kad oni odu tu ce opet biti max, leclerc (ako nastavi u ferariju sa dobrim predstavama) i ostali koji su jednostavno brzi i talentiraniji od ricciarda. Tako da stvarno nerazumijem jos i sve te novce koje je renault odlucio da ulozi u ricciarda na racun tih nekoliko sretnih pobjeda, a ustvari i nije bas nesto pokazao na stazi
Ma slazem se ja, al dobro nije sad baš a la Bottas :zubo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡