VN Azerbejdžana (Baku Street Circuit) 26.-28. travnja 2019.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Stroll prođe ispod radara na 9. mjesto, dobar nema šta
Ricciardo me razočarao, još mi je i Danilla zeznuo, kojeg je nešto i na početku zeznulo, ne može proći trka da Torpedo ne eksplodira, a da nije ni ispaljen

Ricciardo me razočarao, još mi je i Danilla zeznuo, kojeg je nešto i na početku zeznulo, ne može proći trka da Torpedo ne eksplodira, a da nije ni ispaljen

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Cestitke bottasu, obrana na startu i brzo do kraja. Ham probao koliko je mogao aki nije tu bilo bas puno. Cudi ke da nije isao malo ostrije i orvi zavoj pa i po cjenu laganog dodira pa probat uzet p1 malo prljavo a kasnije kaj bude. Vjerojatno nista drugo nego 25bodova.
Ferr jebiga. Vec sam mislio da lec nece ni fl uzet kak...
Tesko je derr, merc ovaj put kao da nema prednost u motoru ali fok je ferr uspio stici mercov pu ovi su se za to vrijeme u svim drugim segmentima poboljsali. Aerodinamika, gume, team, menadzment, detalji ne vezani iskljucivo u bolid.. taktike razvili i upoznali bolid i sta se trazi od pravila bolje nego ferr...
Ferr sad izgleda kao da z svemu zaostaje dvije 3 desetinke osim motora i to je puno. Nit taktika, nit gume, nit protivnici.. kao da im nista ne ide od ruke i sta god da probaju i naravno ispadne krivo i nista na ruku ne ide...
Cudno sta je je...
Cak se namece razmisljanje da se mozda je pokriva cinjenica da je bolid kanta naspram mercedesa jer zaostaju puno vise nego lani. Al kao imamo brzinu, pokazujeno na treninzima, testiranjima ali nemozemo otkljucat bla bla.. a na kraju rupe na sve strane.
Naravni, ne krama od bolida jer je p2 i rbr nije bas tako blizu. Ali u odnosu posla koji je napravio mercedes od lani i ferr je krama.
Ne cini se da ce sunce uskoro sta je je i meni je isto malo krivo jer volio bih da je ferr tu... A ne vec 4 utrke p1 p2 a najveci protivnici se backaju sa p5 p6 kojekakvim probijanjima kroz grid.. voze meksu gumu koja je sporija od tvrdje stare 20 krugova i onda tek rbr dolazi...
Ne znam... Ne cvate cvece u nase preduzece
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ferr jebiga. Vec sam mislio da lec nece ni fl uzet kak...
Tesko je derr, merc ovaj put kao da nema prednost u motoru ali fok je ferr uspio stici mercov pu ovi su se za to vrijeme u svim drugim segmentima poboljsali. Aerodinamika, gume, team, menadzment, detalji ne vezani iskljucivo u bolid.. taktike razvili i upoznali bolid i sta se trazi od pravila bolje nego ferr...
Ferr sad izgleda kao da z svemu zaostaje dvije 3 desetinke osim motora i to je puno. Nit taktika, nit gume, nit protivnici.. kao da im nista ne ide od ruke i sta god da probaju i naravno ispadne krivo i nista na ruku ne ide...
Cudno sta je je...
Cak se namece razmisljanje da se mozda je pokriva cinjenica da je bolid kanta naspram mercedesa jer zaostaju puno vise nego lani. Al kao imamo brzinu, pokazujeno na treninzima, testiranjima ali nemozemo otkljucat bla bla.. a na kraju rupe na sve strane.
Naravni, ne krama od bolida jer je p2 i rbr nije bas tako blizu. Ali u odnosu posla koji je napravio mercedes od lani i ferr je krama.
Ne cini se da ce sunce uskoro sta je je i meni je isto malo krivo jer volio bih da je ferr tu... A ne vec 4 utrke p1 p2 a najveci protivnici se backaju sa p5 p6 kojekakvim probijanjima kroz grid.. voze meksu gumu koja je sporija od tvrdje stare 20 krugova i onda tek rbr dolazi...
Ne znam... Ne cvate cvece u nase preduzece

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma ljudi sve je u gumama
Ovogodišnje gume su kopija onih iz Barcelone, Paul Ricarda i Silverstonea od prošle godine...te gume u potpunosti odgovaraju Mečki...zapravo Mercedes je jedini koji se ne žali ove sezone na gume.
S druge strane mi smo dobili "divu" jer kao što je sada Seb rekao, teško se snalazimo sa gumama, a tvrđe gume nam bolje odgovaraju od mekših (C4,C5)...dok se to ne riješi, neće ni biti rezultata.

Ovogodišnje gume su kopija onih iz Barcelone, Paul Ricarda i Silverstonea od prošle godine...te gume u potpunosti odgovaraju Mečki...zapravo Mercedes je jedini koji se ne žali ove sezone na gume.
S druge strane mi smo dobili "divu" jer kao što je sada Seb rekao, teško se snalazimo sa gumama, a tvrđe gume nam bolje odgovaraju od mekših (C4,C5)...dok se to ne riješi, neće ni biti rezultata.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
To je naravno potpuno kriva pretpostavka jer je ferrari baš na tim gumama bio brži i više su im odgovarale nego prijašnje. Sam Vettel je to potvrdio. Ali lakše je u tipičnoj maniri tifoza kriviti druge umjesto da prihvatiš činjenično stanje.Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 16:23 Ma ljudi sve je u gumama![]()

- Ferrari
- Formula 1
Nije kriva pretpostavka, ako inženjeri u paddocku to govore, vozači to isto govore...gume nikome ne odgovaraju osim jednoj ekipi ove godine.Dani je napisao/la: 28.04.2019., 16:27To je naravno potpuno kriva pretpostavka jer je ferrari baš na tim gumama bio brži i više su im odgovarale nego prijašnje. Sam Vettel je to potvrdio. Ali lakše je u tipičnoj maniri tifoza kriviti druge umjesto da prihvatiš činjenično stanje.Ferrari je napisao/la: 28.04.2019., 16:23 Ma ljudi sve je u gumama![]()
Činjenica...da li je Mercedes odmah uskrsnuo kada je dobio gume koje je želio? Je...
Ferrari je činjenično imao problema u Barceloni sa bolidom, ali brate Mečka je otplovila 30+ sekundi ispred svih...i ove godine vidimo kako kontroliraju gume. Bez ikakvih problema.
Gume su za sve iste, ali Mečka očito bolje radi na ovakvim gumama.

- Dani Verified
- Formula 1
Lewis je previše mlako ušao u prvi zavoj, iako je imao prednost unutarnje strane i bio je mrvicu ispred. No unatoč svemu Lewis može biti zadovoljan. Na stazi koja mu inače ne odgovara, a Bottasu da, je odvozio na nivou. I zanimljivo je kako je ljudima Bottas sada opet simpatičan.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@F12000 mislim da je samo jednom izletio, ali svejedno ga je pritiskao prije toga nekih 10 krugova u 0.7-1.5, što je za gume pogubno. Valtteri konačno našao formu, izbio iz glave pritisak i potvrdio ono što sam u njemu vidio još 2014. u Njemačkoj - taj ne griješi kad mu neko puše za vratom!

- Dani Verified
- Formula 1
@Ferkan evo ti pa čitaj
https://www.racefans.net/2018/05/15/thi ... el-admits/
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 28.04.2019., 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ne znam zasto se neki cude sto je Leclerc vozac dana? Odradio je sve sta je trebao da odradi, setup guma nakon izmjene mu ocigledno nije odgovarao, soft se totalno ugasio! Danas je imao finu voznju, ako nista imao kamaru preticanja, a utrka uopste nije bila tako zanimljiva, jedina stvar koja je ovdje zanimljiva su strateske borbe, ali danas je isto to bilo toplo - hladno. Dakle jos jedna utrka za zaborav...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Ferrari
- Formula 1
Majstore...znam što je Vettel rekao, ali ti ignoriraš činjenicu da je Mercedes bio neuhvatljiv...30 sekundi ispred drugih bolida.Dani je napisao/la: 28.04.2019., 16:36 @Ferkan evo ti pa čitaj
I opet ti kažem...NEMAJU problema sa gumama ove godine.
SVI se žale osim Mercedesa. Samo kažem.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Je..Isti bolidi se voze i ove godineDani je napisao/la: 28.04.2019., 16:36 @Ferkan evo ti pa čitaj

Ono sto ti je kolega reko je da jedino Mercedes ove godine nema problema sa gumama sto je istina.. Svi imaju nekih svojih problema koje rjesavaju kako znaju..
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 28.04.2019., 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ahh ovo je ona slobodno interpretirana Sebova izjava. Da bili bi gori, ali to i dalje ne znači da Mercedes nije dobio prednost sa promjenama guma.Dani je napisao/la: 28.04.2019., 16:36 @Ferkan evo ti pa čitaj

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Odradio je 20 krugova na nivou.. Onda su ga gume pocele napustat, nakon boxa za zaborav.. Ali kao i obicno, subjektivno glasanje lika koji ima navijacki boom.. Dok ne splasneSlavenowsky je napisao/la: 28.04.2019., 16:36 Ne znam zasto se neki cude sto je Leclerc vozac dana? Odradio je sve sta je trebao da odradi, setup guma nakon izmjene mu ocigledno nije odgovarao, soft se totalno ugasio! Danas je imao finu voznju, ako nista imao kamaru preticanja, a utrka uopste nije bila tako zanimljiva, jedina stvar koja je ovdje zanimljiva su strateske borbe, ali danas je isto to bilo toplo - hladno. Dakle jos jedna utrka za zaborav...
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
John Elkann, FCA CEO: "Mercedes were stronger, but they also had a fair share of luck. They might have won the race, but we had the fastest lap."
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Nakon što je izašao inženjeri su mu rekli da u nijednom scenariju ne može stići Maxa i da samo bolid doveze do cilja.CrashOverride je napisao/la: 28.04.2019., 16:41Odradio je 20 krugova na nivou.. Onda su ga gume pocele napustat, nakon boxa za zaborav.. Ali kao i obicno, subjektivno glasanje lika koji ima navijacki boom.. Dok ne splasneSlavenowsky je napisao/la: 28.04.2019., 16:36 Ne znam zasto se neki cude sto je Leclerc vozac dana? Odradio je sve sta je trebao da odradi, setup guma nakon izmjene mu ocigledno nije odgovarao, soft se totalno ugasio! Danas je imao finu voznju, ako nista imao kamaru preticanja, a utrka uopste nije bila tako zanimljiva, jedina stvar koja je ovdje zanimljiva su strateske borbe, ali danas je isto to bilo toplo - hladno. Dakle jos jedna utrka za zaborav...
Source: intervju nakon utrke

-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Sebastian
Ovaj genije na sky sto komentarise trke ,pita ga neko ,on je strucnjak veliki,daje odg na pitanja ljudi i kaze za rikarda na pitanje da li ce popiti kaznu ,kaze on ne veruje zato sto je kvyat blokirao izlaz na stazu,hahahahahahahaha...
Kakvi su to moroni a i ja sam kad citam a reko sam hiljadu puta da nikad na njihv nalog necu da idem
Kakvi su to moroni a i ja sam kad citam a reko sam hiljadu puta da nikad na njihv nalog necu da idem