[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IE8DufgdPdQ[/youtube]
vlado je napisao/la:Kako mu je zadanja sezona kada ima ugovor za 2016?
Kolega greska je moja,al nemoj cjepidlacit.josip123 je napisao/la:Nije tocno. Kimi je imao ugovor za 2010 godinu. Tako da su ga nakon 2009 nogirali, a ne prije 2008 kao sto ti kazes.![]()
Pa i 2010 je imao 25 miliona razloga pa je otpustenFerrari je napisao/la:Neće otići jer ima 20 milijuna razloga da ne ode, a i opet je u moćnom Ferrariju koji će u 2016-oj biti još bliže Mercedesu pa će dobiti šansu i da izbori 2017-u.
Slažem se za Kimija. Jučer je napokon pokazao žara. Više nego u prethodnih 20- i kusur trka zajedno. Odličan start, nakon prvog SCa protiv Bottasovog Mercedes motora i sa "slabo" zagrijanim gumama nije mogao ništa, potom zatvaranje Vettela (kasnije ga je možda uzeo na prepad), zatim ponovo borba sa Bottasom, pa Ricciardo, pa ugrabio priliku da uzme Pereza odmah iz Bottasa i na kraju taj sudar (za koji snosi potpunu krivicu, da se razumijemo), jer je eto ugledao "malo odškrinuta vrata" i pokušao ugrabiti tu šansu. Ali je ipak bilo preambiciozno.scuderia1715 je napisao/la:Unatoc sudaru ja sam zadovoljan što je Kimi pokazao kakav može biti i da nije izgubio ono nešto.Da je na svakoj utrci barem upola ovoliko uzbuljiva borba za postolja gledanost bi bila nebesko visoka. Šteta za Bottasa, pokazao je da je odličan vozač i postao takoreči žrtva. Mjesta za micanje nije bilo jer je već bio duboku u zavoju i Kimi bi ga svakako pokupio. Neka u Teksasu pokažu ko je jači kauboj i to je to.
Lady je napisao/la:Pogledala sam BBC F1 forum, i interesantna je izjava Jordana kako se Ferrari praktički natječe samo s jednim bolidom, odnosno, Jordan je strašno kritičan prema Raikkonenu za cijelu godinu. Coulthard je također podržao Jordanovo mišljenje samo je bio malko blaži....
Evo mene zanima šta vi mislite s obzirom da na ovom forumu ima jako puno Ferrarijevih i Raikkonenovih navijača, kako vi vidite Raikkonena u usporedbi sa Vettelom ove godine? Voljela bi kad bi stvarno bili objektivni, a ne s onim pričama kako je imao samo pehove i zato je lošiji od Vettela.....
Ustvari, najbolje pitanje bi bilo: kakav je po vama Ferrari u Kimijevim rukama?
Možda bi bilo dobro ako krene rasprava, da se prebaci u neku drugu temu....
Kratko i jasno, lošiji je bio od Vettela, bez obzira na sve. Trebao je imati jedno 50-ak bodova više. Pace mu je u većini slučajeva bio lošiji od Sebovog. Ferrari broj 5 je bliže Mercedesima, Ferrari broj 7 je bliže Williamsima.Lady je napisao/la:Istina, kad se pogleda bodove to je strahovita razlika, ali znala sam da će se netko odmah okrenut na onu s pehovima i to gurnut kao nejveći razlog. Ipak, kad se pogleda utrke koje su obojica bili bez pehova ili usporedba do trenutka nekog peha, Vettel je vječito imao bolji pace od Kimija.
Kad bi se gledala forma Ferrarija prema Raikkonenu, izgledalo bi da je taj Ferrari osrednji bolid, a ustvari, ove godine je taj bolid u Vettelovim rukama vrhunski, samo ne još na Mercedesovom nivou.