Velika Nagrada Kine - 12.-14. Aprila 2019.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Svaka čast na uvodu, dobar posao.

Btw, Kina uvek donese uzbudljivu trku.

Napravio sam poster za 1000 GP koji ujedinjuje sve pobednike/konstruktore/motore uz bolide koji su trijumfovali na prvoj utrci u GB, 500. GP u Australiji 1990. te 999. utrci (jer ne mogu gledati u pasulj da vidim ko će pobediti u Kini). Dodao sam lep dodir s autogramima svih šampiona ▼

slika
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Svaka čast Alene na trudu :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
odličan poster :thumbs:
Mogao bi te Renault zaposliti da im radiš postere jer njihovi su blagi očaj :zubo: :facepalm:
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Alfa i Benetton :aww: šteta što treći nije Ferrari i moje trojstvo bi bilo kompletirano
Odličan poster :thumbs:
slika

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Alene, po dvaput Hulme i Arnoux.
Inače, super poster.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Pohvale za uvod :thumbs:
40 konja... :facepalm:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pohvale za uvod @LH44, kao i Alenu na posteru :thumbs:

Nadam se da nas ovaj vikend očekuje jednako uzbudljiv vikend kao u Bahrainu, dostojan jubilarne brojke i da će Ferrari nadoknaditi barem dio izgubljenog u prošle dvije utrke. Neophodna im je pobjeda za daljnju motivaciju, ali očekujem da će biti dosta teži posao ponoviti formu iz Bahraina do Leclercovog kvara...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Hvala :pivo:

@Alen13ASC prejaki posteri, trebaš to štampati i prodavati :pivo:
slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Utrka ce sigurno biti luda. Aoo netko od povjesnicara ima volju neka pronadje zadnjih par "stotki" unazad. 900, 800...

Nekako koliko se ja sjecam cini ki se da uvijek te neke jubilarne budu ludnica. Zadnje cega se sjecam je 10. utrka u singapuru kada je ni manje ni vise nego pala kisa

Dobra je staza u kini. Omogucava puno borbi i prvi zavoj je super pogotovo za start. Nekako mi uvijek bud3 cudno kako uspiju svi proci da se skoro nitko ne sudari, pogotovo na kraju zavoja u onom grlu

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
luke flywalker je napisao/la: 08.04.2019., 21:41 Alene, po dvaput Hulme i Arnoux.
Inače, super poster.
E jesi 3,14cajzla! :rofl: :rofl:
Trebo si to zadržat za sebe. :zubo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 09.04.2019., 06:23 Utrka ce sigurno biti luda. Aoo netko od povjesnicara ima volju neka pronadje zadnjih par "stotki" unazad. 900, 800...

Nekako koliko se ja sjecam cini ki se da uvijek te neke jubilarne budu ludnica. Zadnje cega se sjecam je 10. utrka u singapuru kada je ni manje ni vise nego pala kisa slika
100. utrka 1961. VN Njemačke - Prva pobjeda bolida konstrukcije bolida gdje je motor iza vozača
200. utrka 1971. VN Monaka - Jackie izdominirao ulicama Monte Karla
300. utrka 1978. VN Južne Afrike - Debi Kekea Rosberga
400. utrka 1984. VN Austrije - Lauda pobjedom preuzeo vodstvo u šampionatu nakon Prostovog odustajanja
500. utrka 1990. VN Australije - Piquet pobjedio nakon Senninog odustajanja i borbe sa Mansellom
600. utrka 1997. VN Argentine - Villeneuve jedva zadržao Irvinea za pobjedu
700. utrka 2003. VN Brazila - U 200. utrci za Jordan Fissichella uzima svoju prvu pobjedu
800. utrka 2008. VN Singapura - Crashgate
900. utrka 2014. VN Bahreina - Duel šampiona u srebrnim strijelama
slikaslika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
LH44 je napisao/la: 09.04.2019., 15:45 100. utrka 1961. VN Njemačke - Prva pobjeda bolida konstrukcije bolida gdje je motor iza vozača
Može malo pojašnjenje ovog podatka?
Koliko ja znam, prva pobjeda za "rear-engined" bolid je Argentina 1958.

Do 1961. je Brabham (Jack, a ne team) već osvojio dva naslova s takvim bolidom.

LH44
Formula 1
Formula 1
Vidjeo sam i ja tu grešku, htio sam je ispraviti, ali sam onda počeo tražiti 200. utrku i zaboravim dodati da je to prva pobjeda rear-engine bolida na Nordschleife od 1936. godine kada je Auto Union pobjedio sa Type C bolidom, ovako je to ispao totalno drugačiji podatak. Hvala na ispravci moje prokrastinacije :bonk:
V16 :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=m0aPekqm2Do
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Izgleda da je s tehničke strane riječ o 972. utrci :chill:
slika
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Fun fact: Ferrari je obično loš na utrkama koje sadržavaju nekakvu obljetnicu.

1997 VN Argentine - Schumi sudar, a Irvine nije dobio utrku (600-ta utrka)
2003 VN Brazila - Rubens na Poleu, ali oba Ferrarija odustaju u utrci (700-ta utrka)
2008 VN Singapura - Mislim da za ovo ne treba puno pričati...katastrofa u boksu i na kraju crashgate (800-ta utrka)
2014 VN Bahraina - Ferrari nigdje (9 i 10), LDM odlazi iz boksa prema Maranellu na niti pola utrke, Domenicalli dobio nogu par dana kasnije (900 utrka)
2015 VN Belgije - Ferrarijev 900. GP...startamo 9 i 14, Vettelu puca guma 2 kruga prije kraja na 3. mjestu u borbi s Grosjeanom, a Kimi završava tek 7.
2017 VN Italije - Ferrari slavi 70 godina postojanja F1 ekipe...loše kvalifikacije i završili 3. iza Mercedesa 30+ sekundi
2019 VN Australije - posebna liverja za 90 godina osnutka Ferrari...pa znamo kako je to završilo

Nije dobar uzorak! :prcnjau:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 10.04.2019., 13:55 Fun fact: Ferrari je obično loš na utrkama koje sadržavaju nekakvu obljetnicu.

2003 VN Brazila - Rubens na Poleu, ali oba Ferrarija odustaju u utrci (700-ta utrka)
2008 VN Singapura - Mislim da za ovo ne treba puno pričati...katastrofa u boksu i na kraju crashgate (800-ta utrka)
2014 VN Bahraina - Ferrari nigdje (9 i 10), LDM odlazi iz boksa prema Maranellu na niti pola utrke, Domenicalli dobio nogu par dana kasnije (900 utrka)
2015 VN Belgije - Ferrarijev 900. GP...startamo 9 i 14, Vettelu puca guma 2 kruga prije kraja na 3. mjestu u borbi s Grosjeanom, a Kimi završava tek 7.
2017 VN Italije - Ferrari slavi 70 godina postojanja F1 ekipe...loše kvalifikacije i završili 3. iza Mercedesa 30+ sekundi
2019 VN Australije - posebna liverja za 90 godina osnutka Ferrari...pa znamo kako je to završilo

Možda je vrijeme da se prekine takva tradicija.
:kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Where was the fun part there? :prcnjau:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ferrari je napisao/la: 10.04.2019., 13:55 Fun fact: Ferrari je obično loš na utrkama koje sadržavaju nekakvu obljetnicu.

Zvuči obećavajuće :thumbs:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Press konferencija - raspored

slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Bila je tradicija i pobednik na prvu utrku da je šampion....pa kod Ferarija to nije se ostvarilo :gandalf:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡