Jel netko pokusava gledati truku preko f1 tv? Meni pise covrege will begin shortly, trka pocela samo zvuk bez slike
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
kimmi_iceman je napisao/la: 31.03.2019., 13:31
Schummi izgubio PP u drugoj utrci upravo...ne razumijem zašto su ovi toliko brži od njega kad imaju iste bolide?
Poslano sa mog SM-A605FN koristeći Tapatalk
Možda čuva gume, a možda jednostavno ne može pratiti tempo vodećih.
zekohonda je napisao/la: 31.03.2019., 14:02
Ghiotto izveo Leclerca. Odlična utrka.
Malo slabija verzija.
Mislim da je Leclerc to odradio u manje krugova.
Ali dobar posao.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
kimmi_iceman je napisao/la: 31.03.2019., 14:05
Ghiottov bolid za 2 klase brži od ostalih.. ne razumijem toliku razliku među njima.. žao mi Schummija.. jedva je sacuvao 6. poziciju
Bolidi su isti, gume u F2 baš otpadaju nakon xx krugova,a nove budu 4-5 sekundi brže.
Ne možete očekivati od Micka da dominira u prvoj utrci rookie sezone...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
kimmi_iceman je napisao/la: 31.03.2019., 14:05
Ghiottov bolid za 2 klase brži od ostalih.. ne razumijem toliku razliku među njima.. žao mi Schummija.. jedva je sacuvao 6. poziciju
Bolidi su isti, gume u F2 baš otpadaju nakon xx krugova,a nove budu 4-5 sekundi brže.
Ne možete očekivati od Micka da dominira u prvoj utrci rookie sezone...
Iskreno, nisam očekivao njegovu dominaciju, ali sudeći na PP koju je imao, nisam mogao vjerovati da će gubiti sekundu po krugu u odnosu na vodećeg.. da je išao u box, možda bi još gore prošao.. ne znam.. ali da se mogu kladiti na F2, nikada ne bih igrao na Schumijev team.. DAMS, UNI-Virtousi i BWT su prebrzi u odnosu na ostale...
Upravo pogledao snimku na tom linku, kad sam vidio Zekin komentar da je Ghioto izveo Leclerca.
Odličan nastup i strategija Ghiota
Što se tiče Micka, dobar je vozač i treba mu dati još vremena u Formuli 2, ali treba biti realan i ne očekivati da dominira tom serijom, jer ima jako dobrih vozača tu, od kojih se on samo na osnovu talenta ne može toliko izdvojiti.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.04.2019., 10:47
Šta je s Mickom, kako vidim nema ga u poretku. Odusto?
Izvrtio se i stao na stazi. Cijelo vrijeme je imao nekako šlampavu utrku, na startu je imao ogroman dive gdje je izgurao Ghiotta, kasnije je imao mali kontakt s Hubertom ako se ne varam, na kraju je na izlazu iz zavoja izgubio bolid i stao.
Skoro pola grida otpalo A utrka je vremenski ograničena pa stignem pogledati
Micku treba vremena za prilagodbu, ali sudeći prema F3, kad se prilagodi, zajebano ga je dobiti, vidjet ćemo hoćel slučaj biti isti i krajem F2 ili mu možda jednostavno treba deficit u bodovnom šampionatu da bi se probudio, možda samo pod pritiskom pođe dobro vozit
Koji je smisao uvođenja SC-a u eri postojanja VSC-a?? Jedine situacije kada je SC opravdan su one kad bolidi blokiraju stazu ili nešto tog tipa. U svim ostalim situacijama mi se uvođenje SC-a čini kao jeftini način za začiniti utrku. Uvijek mi padne mrak na oči kad vidim SC tablu.