Nogometni chat
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ima viška kg.
Šalim se, dobar je.
Kakva dva (sportska) razočarenja jučer.
Na početku i na kraju dana.
Prvo ujutro Nurkić sa lomom noge, a na kraju 2:2 s Grcima.
Nakon najboljeg prvog poluvremena pod Prosinečkim, umjesto da ih dotučemo i zgazimo dok su bili na konopcima i dok smo vodili 2:0, onda smo stali, prepustili im kontrolu i uz diskutabilne sudijske odluke na kraju jedva odbranili remi.
Ajd kod penala se naši nisu ni bunili toliko, mada sam viđao onakvih situacija i da se ne sviraju penali, a kod crvenog, mislim da je bilo prestrogo (još uvijek nisam vidio više od onog jednog usporenog snimka, koji nije puno pokazao). A s obzirom kako je brzo potegao crveni Pjaniću, mogao je Grcima udijeliti još koji žuti za neka igranja rukom i namjerne prekršaje (ne toliko oštre, koliko namjerne i šupačke).
Opet kažem, trebali smo ih (i morali) dotući i ispratiti kući sa 3 ili 4 komada u mreži.
Mislim da će grčki golman nakon sinošnje utakmice, ubuduće stavljati živi zid i na slobodnjake sa 40m (pa makar i samo 2 igrača).

Šalim se, dobar je.
Kakva dva (sportska) razočarenja jučer.
Na početku i na kraju dana.
Prvo ujutro Nurkić sa lomom noge, a na kraju 2:2 s Grcima.
Nakon najboljeg prvog poluvremena pod Prosinečkim, umjesto da ih dotučemo i zgazimo dok su bili na konopcima i dok smo vodili 2:0, onda smo stali, prepustili im kontrolu i uz diskutabilne sudijske odluke na kraju jedva odbranili remi.
Ajd kod penala se naši nisu ni bunili toliko, mada sam viđao onakvih situacija i da se ne sviraju penali, a kod crvenog, mislim da je bilo prestrogo (još uvijek nisam vidio više od onog jednog usporenog snimka, koji nije puno pokazao). A s obzirom kako je brzo potegao crveni Pjaniću, mogao je Grcima udijeliti još koji žuti za neka igranja rukom i namjerne prekršaje (ne toliko oštre, koliko namjerne i šupačke).
Opet kažem, trebali smo ih (i morali) dotući i ispratiti kući sa 3 ili 4 komada u mreži.
Mislim da će grčki golman nakon sinošnje utakmice, ubuduće stavljati živi zid i na slobodnjake sa 40m (pa makar i samo 2 igrača).

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ludilo, za koga oni daju 80 milijuna. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Katafakingstrofa
Fino Alla Fine
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Nebi reko da je manje vrijedan nego da više uopće ne predstavlja vrijednost na terenu. Lijepa ekipica se može složit za manje od 80 milja i da bude konkurentna.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Čujem da Džeko vješa Romine igrače po svlačionici.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Alaba može igrati i u umjesto Riberija.
Može igrati i desnog beka.
Može biti povređen.
Nije loše nekada ni odmoriti.
Svašta nešto se može desiti. Bayern odavno kuburi sa krilima.
Pretpostavljam da je šamar od Liverpoola otvorio oči nekim ljudima u vrhu Bayerna.
Može igrati i desnog beka.
Može biti povređen.
Nije loše nekada ni odmoriti.
Svašta nešto se može desiti. Bayern odavno kuburi sa krilima.
Pretpostavljam da je šamar od Liverpoola otvorio oči nekim ljudima u vrhu Bayerna.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nema neku sezonu iza sebe a mozda se razmazio pa ne zeli igrat beka vise.. Moguce da ce igrat na krilu, Ribery i Robben su proslost..
Fino Alla Fine
-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
Suludo. 80 milja za koga?Sarma je napisao/la: 27.03.2019., 17:45 BREAKING: Bayern Munich have signed Lucas Hernandez from Atlético Madrid for €80m on a 5-year contract. He'll officially join the club on July 1st.
Ovo stvarno vise nema smisla
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
Hernandez je zapravo stoper, a po potrebi igra i lijevog beka.
Pavard sve isto samo što je desni bek pa ovim imaju zamjene za Alabu i Kimmicha, a u rotaciji na stoperu imaju njih dvojicu Sulea i Boatenga/Hummelsa (ovisno kojeg prodaju ovo ljeto).
Ovo im otvara i opciju za igrat s 3 nazad, mada po meni stvarno previše novca, bilo bi bolje da su De Ligta doveli s tolikim parama.
Pavard sve isto samo što je desni bek pa ovim imaju zamjene za Alabu i Kimmicha, a u rotaciji na stoperu imaju njih dvojicu Sulea i Boatenga/Hummelsa (ovisno kojeg prodaju ovo ljeto).
Ovo im otvara i opciju za igrat s 3 nazad, mada po meni stvarno previše novca, bilo bi bolje da su De Ligta doveli s tolikim parama.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Gledaj imena

A danas neki Hernandez vrijedi skoro kao svi transferi u Engleskoj 1996.
Malo manje nego oni u Italiji.
Jedni je Španija malo odskočila.
Sasvim je normalno da imamo danas više novaca u opticaju.
Ali da se danas pretjeruje i da je otišlo sve u 3 PM, vala jeste

A danas neki Hernandez vrijedi skoro kao svi transferi u Engleskoj 1996.
Malo manje nego oni u Italiji.
Jedni je Španija malo odskočila.

Sasvim je normalno da imamo danas više novaca u opticaju.
Ali da se danas pretjeruje i da je otišlo sve u 3 PM, vala jeste
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”