Eto. Manipuliraš. Od silnog članka izvukao si jednu rečenicu pa sad ispada da sam ja napisao post uvredljiv za Vetmu. Ako nešto ne volim onda je taj fiškalski stil izvlačenja iz konteksta.Beethoven87 je napisao/la: 22.03.2019., 10:30 @wapiTo stoji i tu moze zavrsit rasprava, a onda se moze slobodno i zatvorit ova tema na forumu...Po kojim kriterijima radi selekciju je njegova uređivačka politika koju nije dužan nikome opravdavati niti objašnjavati jer je ovaj portal njegova prćija, a ne ljudsko pravo.
Ali znam da mu ne bi bilo drago da se za portal misli i da ga se okarakterizira- kao "prćija". Takodjer znam da je izrazito pametan i da se trudi i da mu je stalo biti pošten, fer i objektivan.
Kako da na silu napraviš ravnotežu 3 ekipe, kad jedna šuti, a dvije pričaju intenzivno i o sebi i o drugima. Ajde mi nađi Binota kako govori koliko je desetinki Ferrari brži ili sporiji u odnosu na Merc ili Hondu ili kaj-ja-znam. Takvu izjavu Hamiltona, Totoa, Hornera, Marka možeš naći nekoliko puta u toku testova i nakon njih. Binoto je samo govorio da on nije siguran da Ferrari ima ikakvu prednost i vidi vraga jedini od svih njih nije drobio gluposti.
Hvaljenje Gaslyja je čudnovato jer je frajer do pred neki dan bio kriv za manjak testiranja RedBulla i nije baš djelovalo da mu je budućnost svijetla.
Ja čitam i neke indexing portale na engleskom pa mi ne promaknu vijesti i nije mi ih problem pročitati na engleskom, ali mi ne pada na pamet misliti da bi sve to rutinsko sranje trebao ovaj portal prevoditi na hrvatski. Njihov izbor vijesti je njihov izbor. Poneki put pomislim da su trebali nešto prenijeti ili da su to trebali brže prenijeti, ali budući sam nemam talenta i vremena da im pomognem onda tu završi moja žalba.
Između ostaloga, ovaj portal je autorsko djelo i kao takvo je odraz njegovih autora. Kad bi i ti bio autor, bio bi djelomično i tvoj odraz. Recimo meni nisu dobro sjeli članci jednog od autora ovdje (zbog stila, ne "ideologije") pa ih uglavnom ne čitam, ali kaj sad - ne pada mi na pamet pisati Vetmi da "kakav mu je to novinar". Rade ljudi posao, u skladu sa samima sobom, kako najbolje znaju i mogu. Ja to cijenim i podržavam koliko mogu.