VN Australije (Albert Park Staza) 15.-17. ožujak 2019.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Bott 23.866 sto je brze negi najbrze vrijeme proslogodisnjeg fp1 i fp2. Lani je na fp2 bilo 23.9xx..
Iugleda da si bolidi definitivno brzi ove godine.
Jedini je znam jesu iste smjese gume kao i lani ali mislim da ce skoro svi lanjski pp pasti ove godine..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Iugleda da si bolidi definitivno brzi ove godine.
Jedini je znam jesu iste smjese gume kao i lani ali mislim da ce skoro svi lanjski pp pasti ove godine..
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Kakvi long runovi na FP1?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Dobar krug za Leclerca, Ferrari stvarno izgleda full stabilan 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1

Albon se fino ulupao Toro Rosso...
https://twitter.com/vmatovic/status/1106375255277346816
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Uff što je Bottas nervozan...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Lijepo ga je izvrtio..
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Završi FP1, rekao bih da je prošao lagano, bez prevelikih dešavanja. Vrlo vjerojatno prva četvorica glavni aktera u prvenstvu se izdvojila nekako na prve četiri pozicije, s Hamitlonom na vrhu, par stotinki ispred Ferrarija.
Nisam gledao Hamitlonov i Vettelov krug kako treba, ali se Leclercov činio dosta dobar i čist, bez forsiranja.
Nisam gledao Hamitlonov i Vettelov krug kako treba, ali se Leclercov činio dosta dobar i čist, bez forsiranja.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 15.03.2019., 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Evo rezultati, trenutno nema boljih:
https://twitter.com/RenaultF1Team/status/1106383730556456960
@Majki2111 Ne znam šta očekuješ više s obzirom na kapacitete kojim raspolažu top ekipe, ako ekipe iz sredine poretka budu sekundu iza, bit će to dobro za njih, početkom prošle sezone je Red Bull imao veći zaostatak.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Već se naslućuje da će Renault biti opet poprilično razočarenje i da ih čeka žestoka borba za "Best of the Rest" ekipu. Uz to bi Ricciardu pobjediti Hulk-a mogao biti ne mal zalogaj, što bi mu bitno moglo narušiti reputaciju krajem sezone.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
http://www.groundsports.club/2019/02/mal.htmlzelot je napisao/la: 15.03.2019., 06:43 Link za stream mozda netko? iz browsera. na redditu nisam nista nasao![]()
Fino Alla Fine
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Evo počelo je haha... Ja stvarno ne mogu vjerovati da su neki očekivali da će stvarno Ferrari biti dosta brži od Mercedesa, ko zna oće uopće biti brži makar i desetinku. Ovo su samo treninzi, polako... ovo vrijeme je sekund ipo sporije od PP prošle godine.josip123 je napisao/la: 15.03.2019., 07:04 Zabrinjavajuc mi je ovaj zaostatak ferrarija na drugom treningu...![]()
![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Evo Leclerc u problemima...
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Mercedes pokazuje velik napredak u vremenu odnosu na prošlu sezonu, barem po pitanju ova dva treninga. Tako da, Ferrari u najboljem slučaju će biti oko Mercedesa, što sam i očekivao u nakon testova. Nepoznato je sad koliko Ferrari ima brzine u rezervi, sumnjam da je u egalu sa Alfom i Renaultom kako trenutno vremena pokazuju, ali je pitanje jel dovoljno da bude u egalu s Mercedesom.
I da, sada je valjda jasno da su u Mercedesu s namjerom vozili bitno drugačije bolide u prvom i drugom tjednu testiranja. Njihova sigurnost u paket i prije testiranja je već zabrinjavajuća nekoliko sezona.
I da, sada je valjda jasno da su u Mercedesu s namjerom vozili bitno drugačije bolide u prvom i drugom tjednu testiranja. Njihova sigurnost u paket i prije testiranja je već zabrinjavajuća nekoliko sezona.