Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Nije se mijenjala aplikacija, ako je radilo na početku - nema razloga da šteka, osim ako se Chrome nije mijenjao. Provjeri da ti je Chrome na najnovijoj verziji.
-
Maxi09
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Red Bull
A može bit da je onda do drugog browsera. Kao što je kolega predložio u temi za mobilne aplikacije, isprobao sam Kiwi Browser i dosta mi se sviđa, pa sam ga stavio kao defaut. Prebacio sam na Chrome i uredno se otvara.
E sad, ako nije prevelik posao možda da se pogleda ako se može ukomponirati sa drugim browserima, jer veliš da mora Chrome biti.
E sad, ako nije prevelik posao možda da se pogleda ako se može ukomponirati sa drugim browserima, jer veliš da mora Chrome biti.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Provjeri imaš li chrome browser i je li na posljednjoj verziji.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Jel kada skines preko googla i preko prodavnice isto ili ne?
Kada mislim preko googla, mislim na ovo.
https://imgur.com/iOfvnEQ
Kada mislim preko googla, mislim na ovo.
https://imgur.com/iOfvnEQ

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može i ovo, dobit ćeš isti rezultat. Klikni i pričekaj koju sekundu pa će se pojaviti ikona na home screen (ili u aplikacijama).
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
sad ima ova obavijest koliko je novih komentara na portalu od zadnjeg puta na desktop browseru.
malo me zbunjuje, jer je slično kao kad te netko spomene na forumu. ali neme veze, na ovo se mogu naviknut.
malo me zbunjuje, jer je slično kao kad te netko spomene na forumu. ali neme veze, na ovo se mogu naviknut.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Crankshaft
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Renault
Ante, meni se još uvijek nekada pojavi obavijest da nekakav komentar na forumu treba odobrenje. Mislim, već je dugo to tako, pa sam mislio da će se srediti samo od sebe tako da nisam uopće obraćao pažnju na to kada bih vidio ponovno. Nije sad baš da se često događa, ali evo sada opet vidim jedan. Pa eto vidi onda u čemu je kvaka. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hm... Ostao ti je negdje nekakav permission očito, sad sam stavio da je standard user, javi ako se ponovi! 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Android aplikacija je lošija varijanta od prihvaćanja ponude u web browseru da stavi shortcut na naslovnu stranicu telefona.
U slučaju Andorid aplikacije dobijem address bar koji mi jede komad ekrana, a u drugom slučaju toga nema.
U slučaju Andorid aplikacije dobijem address bar koji mi jede komad ekrana, a u drugom slučaju toga nema.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Meni app uopce ne radi vise.. Kliknem na app, ekran blipne i nista..wapi je napisao/la: 15.03.2019., 10:09 Android aplikacija je lošija varijanta od prihvaćanja ponude u web browseru da stavi shortcut na naslovnu stranicu telefona.
A shortcut ne pokazuje one zadnje komentare na forumu..
Fino Alla Fine
-
wapi Verified
- GP3
Svašta nešto se raspalo u zadnje vrijeme, ali nemam volje proizvoditi bug reporte svaki put kad nešto skužim...
Recimo samo na jedan komentar na stranici mogu lupiti + ili -, kad napravim refresh onda opet mogu jedan...
Na mobilnoj se ne vidi zadnje s foruma...
Nema više edita komentara
Ali zato.... nema više login problema.
Recimo samo na jedan komentar na stranici mogu lupiti + ili -, kad napravim refresh onda opet mogu jedan...
Na mobilnoj se ne vidi zadnje s foruma...
Nema više edita komentara
Ali zato.... nema više login problema.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Forum je maknut iz shortcuta jer je odlogirao korisnike što je bio pain in the ass. Sad ću ti vratiti kad je login riješen.CrashOverride je napisao/la: 15.03.2019., 11:29Meni app uopce ne radi vise.. Kliknem na app, ekran blipne i nista..wapi je napisao/la: 15.03.2019., 10:09 Android aplikacija je lošija varijanta od prihvaćanja ponude u web browseru da stavi shortcut na naslovnu stranicu telefona.
A shortcut ne pokazuje one zadnje komentare na forumu..
@wapi: plus i minus problem nisam shvatio, daj još jednom? Znači, daš minus, refreshas pa možeš dati i plus? Ili?
Što se tiče aplikacije, address bar je tu samo ako chrome nije najnovija verzija. Oko toga ne mogu ništa, tek chrome 72 daje trusted web activity opciju, odnosno pregled bez adrese.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
@wapi: sad sam probao dati plus na tri komentara iz jednog đira i ide. Molim još nekog da proba pa javi jel lokalni problem kod wapija ili nešto na portalu ne štima.
Mozda pokušavaš prebrzo dati dva plusa, to neće ići jer portalu treba cca sekunda da prvi plus pošalje do baze i natrag, tek onda možeš dati ocjenu idućem komentaru.
Mozda pokušavaš prebrzo dati dva plusa, to neće ići jer portalu treba cca sekunda da prvi plus pošalje do baze i natrag, tek onda možeš dati ocjenu idućem komentaru.
-
wapi Verified
- GP3
Mobitel:
Chrome je 72. Android je 9. Aplikacija prikazuje address bar, a shortcut ne.
Desktop:
Mogu ocijeniti s + ili - jedan komentar, prije nego napravim refresh novi + ili - na drugom komentaru ne mogu dati, bez obzira na čekanje.
Chrome je 72. Android je 9. Aplikacija prikazuje address bar, a shortcut ne.
Desktop:
Mogu ocijeniti s + ili - jedan komentar, prije nego napravim refresh novi + ili - na drugom komentaru ne mogu dati, bez obzira na čekanje.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ja sam pokušao sad.
Dao plus i minus. Čak sam mogao i više minusa da dam.
Nakon refresh-a izbrisali se minusi i nisam mogao vise da dam ocjenu.
Imam ja također jedno pitanje.
Skinuo sam f1puls calendar i samo mi prikazuje satnicu testiranja.
Utrka nema.
Zna li iko u čemu je problem?
Imam ja također jedno pitanje.
Utrka nema.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To nije problematično (da možeš dati više minusa istom komentaru nakon plusa, jer sustav to ne pamti, ostat će samo prvotna ocjena), ali, je li u redu ovo ostalo? Možeš normalno ocijeniti više komentara tijekom jednog posjeta, i da te ocjene ostanu nakon refresha?Har Kl je napisao/la: 15.03.2019., 14:56 Ja sam pokušao sad.
Testiranja i utrke su dodane na isti način, ne vidim zašto bi bilo problematično... Refreshaj kalendar, ne bi on smio znati što je što, kad je svaki event dodan jednako.Har Kl je napisao/la: 15.03.2019., 14:56 Imam ja također jedno pitanje.
Utrka nema.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Mogu ocijeniti više korisnika. Samo se izbrišu dodatne (duple) ocjene. Sve radi kako treba
Za kalendar nisam siguran šta je problem. On je vidljiv u opcijama i upaljen je. Ali samo se testiranja vide.
Pokušat ću ga izbrisati pa dodati opet kad kući dođem.

Za kalendar nisam siguran šta je problem. On je vidljiv u opcijama i upaljen je. Ali samo se testiranja vide.
Pokušat ću ga izbrisati pa dodati opet kad kući dođem.