Šteta što ovo nije samo jedan u nizu njegovih oproštaja

Naravno, najbitnije je da je Mirko živ i (koliko-toliko) zdrav, moglo je sve završiti puno gore. U ovakvoj situaciji nažalost nema druge opcije.
MMA karijeru završava s iznimno respektabilnim skorom 38-11-2 (1 NC), a kad se pogleda popis boraca s kojima je ulazio u ring, onda to izgleda još impresivnije. Borio se s najvećim imenima Pridea i MMA-ja općenito, osvojio GP te je definitivno postao MMA legenda. Još prije samo 3 godine je osvojio Rizinov GP te je karijeru završio s prekrasnim nizom od 10 pobjeda. Bio je u odličnoj formi, sigurno bi bio spreman za još nekoliko borbi (spominjao se revanš s Fedorom, Kongom ili Huntom) i nastavak tog niza, ali eto, viša sila je presudila.
Nije idealan način za oproštaj, ali Mirko može biti ponosan na završetak svoje karijere kao i na cijelu karijeru. Ne samo da je postao legenda hrvatskog sporta, postao je legenda u svijetu MMA. Svaka mu čast na svim ostvarenim uspjesima i nadam se da će se brzo u potpunosti oporaviti!
OVDJE možete pogledati njegov oproštajni intervju za Novu. Neki kažu da im je antipatičan, ali meni se on čini kao super lik, opušten, realan, zabavan tip, mislim da se to vidi i u ovom videu. Podcast s njim koji traje 3 sata sam pogledao dvaput, jednostavno ljudina, još jednom mu svaka čast na svemu
Inače, na forumu imamo posebnu temu za borilačke sportove
UFC +, ovaj vikend je na rasporedu sjajan UFC 235 s Jonesom i Woodleyjem u obrani naslova poluteške i velter kategorije, debi neporaženog Bena Askrena te novu borbu nekadašnjeg bantam prvaka Codyja Garbrandta.