CrashOverride je napisao/la: 27.02.2019., 08:54
Nema motora za Merc Na carini
Joj jesam se trznuo sad.
Pogledah live timing i vidim LH nije joŔ izaŔao na stazu... Rekoh vidi baksuza Ŕto nasluti
Tek poslije skonta da je Bottas na stazi
Ja sam jucer upalio F1TV i gledam ja vozi bolid broj 16 poslije rucka, vidim Mecku na stazi a na pulsu se govori kak vozi Vettel i da je Mecka u garazi.. Pa si kontam ko kog tu hebe i nakon 2 minute skuzim da je to snimka sa prvog testa..
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1100735542789107714
Data in tests say that differences in performance between 4 engines have decreased significantly. Freezing regulations and the evolution of Honda and Renault has led to the situation sought by the FIA and F1. Late, but it has arrived. Another issue is reliability, where Honda still has to improve.
Pa to uvijek naprave. 2007. se zgusnulo, pa smo 2009. dobili KERS, pa je RB zadominirao, pa smo dobili ove hibridne motore, sad imamo Mercedes... sad smo se opet malo zgusnuli, sad Äe opet nekaj smrdat...
Red Bull je radio simulaciju utrke i Max je odradio prvi stint na C2 gumi i iŔao u boks po nove C3 gume.
20 krugova na C2.
Morali su prekinuti simulaciju jer se Max izvrtio u treÄem sektoru i zavrÅ”io u Å”ljunku nakon samo 5 krugova na C3 gumi...ali barem smo dobili nekakvo opipljivo vrijeme RBR-a sa punim gorivom.
Ferrari update: Team still hope to run again today
"Following the issue we had this morning with the front left of our car, we are thoroughly verifying everything, which clearly takes time," said a spokesperson.
"Our aim is to send the car back on track before the end of today."