F1puls pub kviz
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Slazem se i podrzavam pitanja iz novije ere o vozacima i momcadima koje smo vecina gledali i znamo sigurno mnogo vise nego o ekipi iz 50ih i 60ih godina sto znaju samo hard core fanovi a takvih nema bas previse..
Fino Alla Fine
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
ali treba biti par pitanja iz 'daleke' povijesti. po jedno barem iz jedne dekade. da mlađe generacije nešto nauče, a starci se osjete pamentima.
ne mora to bit neko teško pitanje.
meni su idealni f1 kvizovi na pulsu oni što ih je gilmour radio. to je previše povijesti za ovakav pub kviz, ali meni je to 'to'.
ako teba za sljedeći kviz napravim/pošaljem par pitanja iz povijesti, pa vidi je li ti odgovaraju.
radio sam sa ekipom par općih pub kvizova i znam koliko tu treba vremena, truda, usklađivanja svega i svačega...

ne mora to bit neko teško pitanje.
meni su idealni f1 kvizovi na pulsu oni što ih je gilmour radio. to je previše povijesti za ovakav pub kviz, ali meni je to 'to'.
ako teba za sljedeći kviz napravim/pošaljem par pitanja iz povijesti, pa vidi je li ti odgovaraju.
radio sam sa ekipom par općih pub kvizova i znam koliko tu treba vremena, truda, usklađivanja svega i svačega...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Neće škoditi, pošalji na mail portala kad stigneš. Iako, ne obećajem da će sve biti unutra jer mi sad više ljudi šalje pitanja, a onda je to čisti miš-meš i kviz ne liči ni na što. I dalje držim da bi povijest bila promašaj za ovakav kviz, pogotovo ako se pogleda demografija igrača. Naravno, podrazumijeva se hvala.zekohonda je napisao/la: 24.02.2019., 16:10 ako teba za sljedeći kviz napravim/pošaljem par pitanja iz povijesti, pa vidi je li ti odgovaraju.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Kao pripadnik mlađe demografske skupine podržavam ubacivanje par povijesnih pitanjaavetma je napisao/la: 24.02.2019., 16:16 I dalje držim da bi povijest bila promašaj za ovakav kviz, pogotovo ako se pogleda demografija igrača.

Nego Ante kakvi su daljnji planovi? Čuo sam jučer da je u planu raditi kviz prije svake utrke.
- zekohonda Verified
- Formula 1
@ante
pošaljem ti nešto kroz par dana pa ti vidi. npr. pošaljem ti 10 pitanja, a ti ubaciš 3 i ja zadovoljan.
svaki dobar kviz treba imat nekakav balans, flow, ti najbolje znaš što i kako odabrati od ponuđenog.
što se tiče demografije igrača...koliki je bio prosjek - 20 godina, 25, 30 ? koliko je bilo pripadnica ljepšeg spola?
i zaboravih najbitnije pitanje: pošto piva?
što se mene tiče (a nisam bitan jerbo ne igram), jednom mjesečno je sasvim dovoljno za ovako specijaliziran kviz.
pošaljem ti nešto kroz par dana pa ti vidi. npr. pošaljem ti 10 pitanja, a ti ubaciš 3 i ja zadovoljan.
svaki dobar kviz treba imat nekakav balans, flow, ti najbolje znaš što i kako odabrati od ponuđenog.
što se tiče demografije igrača...koliki je bio prosjek - 20 godina, 25, 30 ? koliko je bilo pripadnica ljepšeg spola?
i zaboravih najbitnije pitanje: pošto piva?

što se mene tiče (a nisam bitan jerbo ne igram), jednom mjesečno je sasvim dovoljno za ovako specijaliziran kviz.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ma kakvi, to mi se čini prečesto. Vidjet ću još kakvi su planovi.DaveGilmour je napisao/la: 24.02.2019., 17:50 Nego Ante kakvi su daljnji planovi? Čuo sam jučer da je u planu raditi kviz prije svake utrke.

Ne znam prosjek, čini mi se da je bilo od 16 do 66. Mislim da ipak najviše iz prve polovice dvadesetih godina. Bilo je par pripadnica ljepšeg spola, i nadam se da će opet doći idući put.zekohonda je napisao/la: 24.02.2019., 18:03 @ante
i zaboravih najbitnije pitanje: pošto piva?![]()
![]()
Piva ti je džabe ako se sjetiš Zsolta Baumgartnera.

- zekohonda Verified
- Formula 1
njega sam ispalio u miliskendi!
ali nisam znao konačan odgovor.
trenutno sam u kreativnom ponoru...imam 10ak pitanja/odgovora, bolje rečeno natuknica i smišljam pitanja.

ali nisam znao konačan odgovor.

trenutno sam u kreativnom ponoru...imam 10ak pitanja/odgovora, bolje rečeno natuknica i smišljam pitanja.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ja nabrao 51 bod na kvizu, onako, relativno brzo, bez klađenja.
Sam....
Spygate mi nije prošao kroz glavu, što ne znači da ne bi da sam mozgao malo više vremena.
Broj Benzovih 1-2 pobjeda je ono stvarno.....
Sam....

Spygate mi nije prošao kroz glavu, što ne znači da ne bi da sam mozgao malo više vremena.
Broj Benzovih 1-2 pobjeda je ono stvarno.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
frantiče, traži nagradu od vetme! ne znam koliko su najbolji imali, ali sigurno si pri vrhu.
spygate bi se sigurno u timu riješio.
benzove 1-2 pobjede su za mene pitanje procjene. zabrinjavajuće mi je ako neko na prvu zna taj podatak.

benzove 1-2 pobjede su za mene pitanje procjene. zabrinjavajuće mi je ako neko na prvu zna taj podatak.

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ako me sjećanje dobro služi, prva četiri mjesta su bila 76,73,72,71 što znači da bi Frantic s uporabom DRS-a bio tu negdjezekohonda je napisao/la: 24.02.2019., 21:25 frantiče, traži nagradu od vetme! ne znam koliko su najbolji imali, ali sigurno si pri vrhu.![]()
benzove 1-2 pobjede su za mene pitanje procjene. zabrinjavajuće mi je ako neko na prvu zna taj podatak.![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Evo tablice, ostala mi je na laptopu:

- Braziliščanec Masa
- Karting
- S nama već: 6 god 5 mj
- Navija za: W, RIC
Frantic je napisao/la: 25.02.2019., 00:51 Zanimljivo je ime osmoplasirane ekipe, koja je, vidi slučajnosti, osvojila 44 boda![]()
![]()
Hamilton je pupak?
- Braziliščanec Masa
- Karting
- S nama već: 6 god 5 mj
- Navija za: W, RIC
Ček, u biti je pobjedila ekipa "White Visor " jer smo u Q3 odpeljali najbolje
Ja osobno bih volio više pitanja iz povijesti i o tehnikalijama
Neki prijedlozi za kategorije/teme:
- Navlakuše
- (ne)spretno porevođenje
- One-hit wonders
- samo sponzori
- van staze
Neki prijedlozi za koncept pitanja:
- Pogoditi utrku na temelju postolja ili poretka prvih 10
- Prepoznavanje lica
- Prepoznavanje povijesnih livreja (kao ono s Westom)
- Prepoznati utrku iz fotografije (kao ono sa La Source)
Jedva čekam sljedeću rundu

Ja osobno bih volio više pitanja iz povijesti i o tehnikalijama

Neki prijedlozi za kategorije/teme:
- Navlakuše
- (ne)spretno porevođenje
- One-hit wonders
- samo sponzori
- van staze
Neki prijedlozi za koncept pitanja:
- Pogoditi utrku na temelju postolja ili poretka prvih 10
- Prepoznavanje lica
- Prepoznavanje povijesnih livreja (kao ono s Westom)
- Prepoznati utrku iz fotografije (kao ono sa La Source)
Jedva čekam sljedeću rundu

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Dobri prijedlozi, hvala