zjurina je napisao/la: 19.02.2019., 14:20
KOja bojaa ovaj novi Ferkan.... ako će biti toliko dobar koliko je ružan ... Ferrari je garant Prvak
Dugo te nije bilo Šeki.....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 19.02.2019., 14:08
I prosle godine je Ferrari imao prva dva tri dana vise krugova, pa na drugom testu nisu mogli pratiti Mercedes. Na kraju krajeva nije to bilo znacajno manje, ali svejedno, to je sljedece polje u kojem se Mercedes mora nadmasiti, zbog mira i morala kod crvenih, jel Od 2015. na testiranjima je Ferrari najbrzi, ali Mercedes je svake godine ubijao predjenom kilometrazom, sto ima svoju ulogu u psiholoskom nadmetanju.
Ma bitno je da se pređe ta neka kilometraža 7 kompletnih vikenda, ali obavezno na jednom motoru i znaš onda na čemu si.
Jel Lando ikada u nekoj simulaciji necega ili u nekom kvazi brzom krugu bilo sta ? Jer samo se on apsolutno uvijek mice svima da prolete kraj njega , kao da je uvijek u instalacijskom krugu
AlkY je napisao/la: 19.02.2019., 14:40
Jel Lando ikada u nekoj simulaciji necega ili u nekom kvazi brzom krugu bilo sta ? Jer samo se on apsolutno uvijek mice svima da prolete kraj njega , kao da je uvijek u instalacijskom krugu
Pa ima covjek cetvrto vrijeme dana za sad
Da , ali po videnom to je mozda jedini krug u kojem se nije micao . Nek opali simulaciju 30 krugova i neka se ne mice niti dragom Bogu.
Pa ima covjek cetvrto vrijeme dana za sad
Da , ali po videnom to je mozda jedini krug u kojem se nije micao . Nek opali simulaciju 30 krugova i neka se ne mice niti dragom Bogu.
A ko ce znat koji program tjeraju i kakvi ih problemi umaraju..
Kulturan mali, moramo ga malo okuražit, kad može Helmut svoje, možemo i mi iz Wokinga
BTW. Upravo sam shvatio da sam ja rođen maloprije nego je Lando bio planiran, ja 3.2.99. Lando 13.11.99.
Osjećam se staro
Kulturan mali, moramo ga malo okuražit, kad može Helmut svoje, možemo i mi iz Wokinga
BTW. Upravo sam shvatio da sam ja rođen maloprije nego je Lando bio planiran, ja 3.2.99. Lando 13.11.99.
Osjećam se staro
Neeee.
Lando je uveliko bio planiran.
Samo su mu roditelji čekali Valentinovo.
Ili je ispao "neplaniran" za Valentinovo.
Ups, možda sam i ja
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 19.02.2019., 14:59
Neeee.
Lando je uveliko bio planiran.
Samo su mu roditelji čekali Valentinovo.
Ili je ispao "neplaniran" za Valentinovo.
Ups, možda sam i ja
Tu je to ali dobro, na zapadu je Valentinovo svakako national sex night, moguće da je bio neplaniran
Nek usput donese koji podijum i pobjedu u Woking, za početak, onako neplanski
AlkY je napisao/la: 19.02.2019., 15:33
Upravo radili pit box u McLarenu i nije im pao bolid. Ovo postaje nestvarno za nas , kao da bajku gledam majke mi
Oplakah
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
AlkY je napisao/la: 19.02.2019., 15:33
Upravo radili pit box u McLarenu i nije im pao bolid. Ovo postaje nestvarno za nas , kao da bajku gledam majke mi
Neće pin 1066....
Možda je to nešto trenutno....
A možda ga šaltaju....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”