Williams
-
raca
- GP3
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Bit će zanimljivo. Dvojica novaka nastavljaju borbu u najvišoj klasi https://www.youtube.com/watch?v=0hVmgbcktGY
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
To vjerojatno govori već 5 godina svaki put kad joj netko sugerira da bi trebala prestati voditi F1 momčad kao TV show u potrazi za zadnjom lakom funtom već kao organizaciju koja teži uspjehu na stazi i u prvenstvu..... Ona mi je u neku ruku još veće zlo od one Monishe....
Sisu (fin.)
- zekohonda Verified
- Formula 1
obećavajuće!Loki18 je napisao/la: 13.11.2018., 08:20 Amus prenosi da je kubica nasao sponzore i da ovaj tjedan potpisuje sa williamsom
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Davidson objašnjava kubičin stil vožnje i kako savladava oštre lijeve zavoje:
https://www.sportvideos.tv/watch-robert ... Hwi-eaCHdw
https://www.sportvideos.tv/watch-robert ... Hwi-eaCHdw
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Može li on pritiskati i okretati ove dugmiće po volanu sa desnom rukom? Ili će sve morati sa lijevom. Meni izgleda da on nema stisak sa tom rukom. Cijelo vrijeme mu stoji opušteno na volanu. Samo se dlanom služi u jačim lijevim krivinama. A i ovo što je na kraju videa spomenuto, kako će se ponašati u situaciji kad mu pobjegne bolid? Ja mislim da ga on ne uhvati više u tom slučaju. Ide udes automatski.
Ne vjerujem nešto da će on sa ovom rukom moći voziti na limitu. Znam da je imao mnogo operacija na toj ruci, ali ako se još kojom operacijom (ne znam, možda se danas može uraditi nešto više, ako je bilo kakvog napretka u medicini) može dodatno osposobiti ta ruka. Bez toga mislim da mu ovaj povratak neće trajati dugo. Može se samo dodatno povrijediti ako mu se desi neki težak udes.
Ne vjerujem nešto da će on sa ovom rukom moći voziti na limitu. Znam da je imao mnogo operacija na toj ruci, ali ako se još kojom operacijom (ne znam, možda se danas može uraditi nešto više, ako je bilo kakvog napretka u medicini) može dodatno osposobiti ta ruka. Bez toga mislim da mu ovaj povratak neće trajati dugo. Može se samo dodatno povrijediti ako mu se desi neki težak udes.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Ajde barem nije render,znamo da su ga uspijeli slozit 

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Orlen nije ni bio u igri za naslovnog sponzora, oni su već ranije na svojim stranicama objavili mjesta na bolidu gdje će biti njihov logo.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Hahahaha, slika sve govori. I meni izgleda jadno.
Gdje je nestao onaj Williams iz 2014., hmm. Da ga je primjerice vozio Alonso, mislim da bi bilo borbe za pobjede svako malo, ne vjerujem da su ga Bottas i Massa tjerali do nekih ekstrema.
Gdje je nestao onaj Williams iz 2014., hmm. Da ga je primjerice vozio Alonso, mislim da bi bilo borbe za pobjede svako malo, ne vjerujem da su ga Bottas i Massa tjerali do nekih ekstrema.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- senna66 Verified
- Formula 1
ovako već da...
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- senna66 Verified
- Formula 1
Taj Rokit je sponzor Huston Rocketsima također....pigmalion je napisao/la: 11.02.2019., 16:30 Pala prva fotka......
https://ibb.co/tK4jmwL
Orlen nigdje..... neki Rokit..... glavni sponzor![]()

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Tnx za info..... nisam znao.senna66 je napisao/la: 12.02.2019., 14:56Taj Rokit je sponzor Huston Rocketsima također....pigmalion je napisao/la: 11.02.2019., 16:30 Pala prva fotka......
https://ibb.co/tK4jmwL
Orlen nigdje..... neki Rokit..... glavni sponzor![]()
Ovaj, ma briga me za sponzore..... hoće li biti što od Williamsa ove godine? Za sada sam, skeptičan.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....