Uh..... to je već priča, za neku drugu temu...... tj. ignore nije NIKAD pomogao......
Bježim iz OFFtopica.
Uh..... to je već priča, za neku drugu temu...... tj. ignore nije NIKAD pomogao......
A ja slušam svoje dvije kako se svađaju oko neke igračke, koju je moja tetka poklonila mlađoj.
Frantic je napisao/la: 09.04.2019., 17:39A ja slušam svoje dvije kako se svađaju oko neke igračke, koju je moja tetka poklonila mlađoj.
A starija joj sad to uzela (a dobila i ona svoju igračku, ali nekakvu drugu), pa imamo standardnu situaciju....![]()
A čekaj malo, kažeš "najmlađoj".
To znači da imaš tri kćerke (ili više)?
Aha, okpigmalion je napisao/la: 10.04.2019., 08:06Frantic je napisao/la: 09.04.2019., 17:39A ja slušam svoje dvije kako se svađaju oko neke igračke, koju je moja tetka poklonila mlađoj.
A starija joj sad to uzela (a dobila i ona svoju igračku, ali nekakvu drugu), pa imamo standardnu situaciju....![]()
To znači da imaš tri kćerke (ili više)?![]()
![]()
Jutro,....![]()
Krivo sam se izrazio.....![]()
Dvije kćerke. Slušam mlađu kćerku ( vrtićka dob ). Starija je srednjoškolska dob.
Slušam i izvršavam zapovijedi od mlađe kćerke.![]()
Moj susjed ima četiri kćerke, šta je on onda?Frantic je napisao/la: 10.04.2019., 08:17Aha, okpigmalion je napisao/la: 10.04.2019., 08:06Frantic je napisao/la: 09.04.2019., 17:39
A ja slušam svoje dvije kako se svađaju oko neke igračke, koju je moja tetka poklonila mlađoj.
To znači da imaš tri kćerke (ili više)?![]()
![]()
Jutro,....![]()
Krivo sam se izrazio.....![]()
Dvije kćerke. Slušam mlađu kćerku ( vrtićka dob ). Starija je srednjoškolska dob.
Slušam i izvršavam zapovijedi od mlađe kćerke.![]()
Taman sam htio da ti napišem onu "legendarnu" mudrost:
Jedna kćerka - majstor; dvije kćerke - velemajstor; tri kćerke - budala!"![]()
![]()
![]()