VN Japana (25.-27. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Uff...dobro se Kvyat spucao...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Otkinuo pola bolida. :shock:
Odmah me podjestilo na Kubicu i Kanadu, onaj hairpin i sve ostalo.

Bravo Rosberg, prvi pole još od Španjolske.
Obrigado Felipe

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Nekako mislim da je mogao na treće.. no što je tu je. Sad mu i najbolji start neće dat prvu poziciju..
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Ajd dobro je sve po Daniila.
Lewis je izgubio PP zbog onog lockanja u Hairpinu.
Kimi mi je opet nejasan. Q1 i Q2 hladno brži od Vettela, za čak pola sekunde, a onda u Q3 obet slabije.
Williams takođe na očekivanim mjestima.
Izgleda da j opet sve po "starom".
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Nije Ferrari ima šansu za treće danas, nema teorije. U drugom i trećem sektoru su konstantno gubili vrijeme u odnosu na Williamse, pa čak i u prvom je ponekad bilo desetinka-dvije viška. Mislim da čak trebaju biti sretni zbog crvene zastve da ih Massa ne gurne u treći red.
Obrigado Felipe

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nisu toliko veliki zaostaci...mislim da bi svi u drugom hotlapu popravili vrijeme.
2 desetinke između Seba i Valterija.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Vettel kad treba onda potegne.. nema smisla da riskira u Q1 i Q2, zato mi je šteta za taj prekid.

Kvyatu su poskidali sva RB krilca i poslužili u McChicken meniju. :mrgreen:

[ link do slike ]

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
hattrick je napisao/la:Vettel kad treba onda potegne.. nema smisla da riskira u Q1 i Q2, zato mi je šteta za taj prekid.
E sad već bježiš iz realnosti u djetinjasti karakter. :D
Obrigado Felipe

Medicinar
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Tresla se brda, rodio se miš. Opet sve po starom, sve bijelo na presici. Mečka lagano odradila mogucu kaznu s Monze u Singapuru.

Bravo za Rosberga.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ferrari je sa Kimijevim bolidom u Q1 i Q2 bio vrlo uvjerljiv nasprem williamsa.. po tom postoji mogućnost da Vettel napravi dobar stint.. btw. on je majstor kvala, nesumnjam da nebi napravio savršen krug ako na provisional lapu ima 4.mj, dao bi maksimum, jer tada može ići u rizik. Sa treće pozicije bilo bi lakše preskočit mercedese ako im se desi loš start.. ovako niš od toga.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pa po toj logici, kako znaš da Williamsi nisu riskirali u Q1 i Q2 i čuvali se za Q3? :D
Obrigado Felipe

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Williams? :D

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Kvyat je tu cjelo vrijeme na hairpinu forsirao, te lock up, te dodirne pasicu i na kraju dodirne travu, nije me toliko čudilo da je tu izgubio kontrolu, no dobro je da je sve ok sa Kvyatom... Lewis problemi sa understeerom, još i ona greška, završio je extra... Ferrari ima malo sreće, jer msm da bi Massa otprilike imao vrijeme kao i Bottas, što Ferrari ne bi mogao. Čestitke Rosbergu i Bottasu, Kimi o5 zakaže kad najviše treba, no nije loše ako pogledamo kako je znao zaostajat... jedina misterija je ono Verstappenovo parkiravanje na stazi na izlazu iz hairpina, nisu koliko znam pokazali šta se desilo... Perez odero Hulka... nije loše, Top 7 u sekundi :)
slikaslika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
HeatBlast44 je napisao/la:jedina misterija je ono Verstappenovo parkiravanje na stazi na izlazu iz hairpina, nisu koliko znam pokazali šta se desilo...
Rekao je na BBC-ju da mu je elektronika otkazala i da je sve s volana nestalo i ugasilo se, tada se bolida gasi i nećeš voziti još dugo prije nego što se zaustavi.
Obrigado Felipe

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
HeatBlast44 je napisao/la:jedina misterija je ono Verstappenovo parkiravanje na stazi na izlazu iz hairpina, nisu koliko znam pokazali šta se desilo...
When you see Mercedes are a second faster than everyone and just can't be bothered any more
slika

---------
Jbg, vratili smo se u realnost. Ja sam ovo i očekivao. Baš bi hi sad Ferrari redao do kraja sezone. Forma Williamsa me je iznenadila. Bottas je prije :crvenazastava: vozio prvi sektor još brže i Ferrari mu nikako nije mogao prići bliže i ili prestići...
Kako bilo napokon je Rosberg na pole-u. Već smo zaboravili na njega :party:

[ link do slike ]

Sutra bi mogli imat dobru utrku sa pokojom kišicom :fakjea:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

HeatBlast44
Baniran
Baniran
na sky sports kolko znam nisu ništa rekli, hvala felipe i ferkan1345 :thumbs:
kaže Lewis da je imao 2 desetinke u prvom sektoru, a onda :crvenazastava: :bang: :D
slikaslika

Lady
GP3
GP3
Ima opet par zanimljivosti: Ros i Ham skoro u stotinku identično vrijeme kao lani, Botttas isto treći sa samo desetinkom napretka od lani, dok gledajući lanjski Ferrari sa Alonsom je imao 1.2 zaostatka vs Vettel 6 desetinki sad, te Raikkonen lani čak 2 sekunde naspram današnjih 7 desetinki.....
Red Bull sa Ricciardom 0.5 sek bolji nego lani.
S obzirom da Suzuka nikako ne paše Ferrariju, mogli bi reć da su napravili veliki skok i da bi sutra u utrci mogli bit dosta jaki, mislim da bi mogli bit bolji od Williamsa.
slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pa budimo realni Hamilton je izgubio barem 3 desetinke u hairpinu. Da nije bilo te greške, bio bi na poleu. Ali, što bi bilo kad bi bilo, Nico nije pogriješio i zasluženo je na poleu. :D
Obrigado Felipe

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:na sky sports kolko znam nisu ništa rekli, hvala felipe i ferkan1345
Bio je intervju za vrijeme kvalifikacija sa Verstapeono i reko je da je bolid umro...

HeatBlast44
Baniran
Baniran
tad mi je garant ace stream se ugasio... psovao sam Maxu i Torro Rossu jer mi je sjebo Mc'Laren :bang: :zubo: :D
Lady prošle godine je RBR bio na setapu za kišu na kvalama, odatle taj napredak, mada i nije neki, no ako su se o5 kockali sa setapom za kišu, onda nije loše, no ne vjerujem baš u to...
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡