Fernando Alonso

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
Interesantan i na više razina nepotvrđen i žućkast.
You should never underestimate the predictability of stupidity

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Na kraju cemo na valentinovo dobit potvrdu da ce Alonso vozit u Williamsu za 5 mil. eura :zzz:

Lux14
Formula 4
Formula 4
https://www.reddit.com/r/wec/comments/8 ... one_graph/
Interesantan graf koji pokazuje kakva je Alonso konzistentna životinja za volanom :bonk:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nekoliko offtopic poruka premješteno u prikladnu temu: https://www.f1puls.com/forum/viewtopic. ... 296#p86296

Alonso king
GP3
GP3
Evo Alonso otpisao i Indycar za 2019...Neki ga povezuju s Nascarom, ali mislim da nece tamo. Tko zna sta je on odlucio

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
ostaje mu ostatak wec supersezone.
i indy 500 se spominjao.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Razočaran sam iskreno, veselio sam se (donedavno izglednom) Alonsovom prelasku u IndyCar. WEC mi nikad nije bio zanimljiv, ove sezone je toliko "zanimljiv" da ni zbog Alonsa ne gledam, dok bi ga u IndyCaru bio gušt gledati jer su same utrke odlične, a još kad imaš nekog za navijati - milina.

Kaže da mu puna sezona nikad nije ni bila u planu, ali ne vjerujem mu baš. Previše se pričalo o raznim kombinacijama kojima bi se Alonsa ubacilo u seriju da bi sve to bila samo novinarska nagađanja. U svakom slučaju je šteta, i Alonso i IndyCar bi profitirali zajedno.

Evo što kaže o planovima:
"My programme for next year has been clear for several months, but we have to close some things and some plans in some categories and with some brands. When everything is in place I'll announce it."
O kategorijama govori u množini, ali stvarno ne znam što bi mogao voziti osim WEC-a. Eventualno bi se mogao pojaviti na Indyju 500, ali bilo kakav drugi program mi se ne čini mogućim. Gore spomenuti NASCAR mislim da ne dolazi u obzir, ta serija se možda mnogima čini lagana, ali nije, vrlo je teška za prilagodbu i mislim da Alonso tamo sigurno neće.

Lux14
Formula 4
Formula 4
My programme for next year has been clear for several months, but we have to close some things and some plans in some categories and with some brands. When everything is in place I'll announce it."
Mislim da će vozit Indy 500, samo ne kužim zašto ne cijelu sezonu. Za nascar ne bi rekao. Al šta mu onda na kraju preostaje? FE neće, da ne spominjem gt3 ili touring. Nešto se spominjao Rallycross. Možda to. Uz ostatak wec-a i 500
[EDIT] O Croatiče jesi me preduhitrio! :bonk:

https://www.racefans.net/2018/10/21/alo ... anagement/
Bilo bi zanimljivo vidjet cijelu utrku iz te perspektive.

Alonso king
GP3
GP3
Iako ga potpuno shvacam, mislim da je prelako otpisao F1. Drago mi je za Landa i ostatak ekipe koje ce dobit priliku njegovim odlaskom, ali to ujedno znaci i jos jedna zatvorena vrata. Mclaren ako proradi, a Lando se pokaze dobrim vozacem, bojim se da za Alonsa ne ostaje drugo nego iz godine u godinu pokusavat osvojit taj Indy 500 (ukoliko i to ne osvoji iz prve). On nije tip vozaca koji ce otici u Formulu E i mislim da je i njemu jasno da je mogao vise i da je jedan od najboljih i to ce pokusat dokazat. Hondina vrata su zatvorena i mislim da je to prvi razlog zasto nista od Indya 500. Voziti jos jednu sezonu WEC-a (ako ovu osvoji) je isto mala vjerojatnost. Ja se nadam da Alonso zna sta radi, ali kako vrijeme odmice cini mi se da ce 2019. biti duga godina za nas Alonsovce.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Alonso king je napisao/la: 21.10.2018., 15:01 Iako ga potpuno shvacam, mislim da je prelako otpisao F1. Drago mi je za Landa i ostatak ekipe koje ce dobit priliku njegovim odlaskom, ali to ujedno znaci i jos jedna zatvorena vrata. Mclaren ako proradi, a Lando se pokaze dobrim vozacem, bojim se da za Alonsa ne ostaje drugo nego iz godine u godinu pokusavat osvojit taj Indy 500 (ukoliko i to ne osvoji iz prve). On nije tip vozaca koji ce otici u Formulu E i mislim da je i njemu jasno da je mogao vise i da je jedan od najboljih i to ce pokusat dokazat. Hondina vrata su zatvorena i mislim da je to prvi razlog zasto nista od Indya 500. Voziti jos jednu sezonu WEC-a (ako ovu osvoji) je isto mala vjerojatnost. Ja se nadam da Alonso zna sta radi, ali kako vrijeme odmice cini mi se da ce 2019. biti duga godina za nas Alonsovce.
Hm..... očekivao sam da će voziti cijelu sezonu 2019.-u u IndyCar-u. Sad mi ništa nije jasno!?
Ako nigdje ne bude vozio 2019.-u osim WEC-a, čini mi se da će ispasti iz igre? :facepalm: :facepalm:

NASCAR ni slučajno...... pretežak je....... ne u vozačkom smislu, nego na dugačak period adaptacije i afirmacije..... sjetite se JP Montoye.

Da neće voziti u seriji W? ;) :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Alonso king je napisao/la: 21.10.2018., 15:01 Iako ga potpuno shvacam, mislim da je prelako otpisao F1. Drago mi je za Landa i ostatak ekipe koje ce dobit priliku njegovim odlaskom, ali to ujedno znaci i jos jedna zatvorena vrata. Mclaren ako proradi, a Lando se pokaze dobrim vozacem, bojim se da za Alonsa ne ostaje drugo nego iz godine u godinu pokusavat osvojit taj Indy 500 (ukoliko i to ne osvoji iz prve). On nije tip vozaca koji ce otici u Formulu E i mislim da je i njemu jasno da je mogao vise i da je jedan od najboljih i to ce pokusat dokazat. Hondina vrata su zatvorena i mislim da je to prvi razlog zasto nista od Indya 500. Voziti jos jednu sezonu WEC-a (ako ovu osvoji) je isto mala vjerojatnost. Ja se nadam da Alonso zna sta radi, ali kako vrijeme odmice cini mi se da ce 2019. biti duga godina za nas Alonsovce.
Indy 500 je vozio već jednom proše sezone, tako da, iz prve ga više ne može osvojiti.

Alonso king
GP3
GP3
A znam to, ali mislio sam na period poslije F1. Trebao je jos malo stisnuti s Mclarenom...Mislim da ce se vratiti u borbu. Trenutna forma nije prava slika jer je ocito da su odustali od nadogradnji i fokus prebacili na 2019. Zalostan sam samo zato jer to prebacivanje fokusa znaci da ce ulazak u Q2 i bodove do kraja sezone biti opet pitanje srece. Nadam se jos barem jednoj Alonsovoj predstavi za pamcenje

sandalovina
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
ma ko zna sta stoji u ugovoru sa mclarenom, alonso je sebe osigurao sta god da se desi

Alonso king
GP3
GP3
https://www.autosport.com/f1/news/13954 ... an-the-wec

Nisam ga vidio ovako agresivnog jos od Monze 2017. :kokice:

Lux14
Formula 4
Formula 4

Pissed :shock:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Alonso vozi Indy 500 dogodine s McLarenom
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
pretpostavljam chevy motor

Dodi_napalm
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Schumacher
heh u sjeni verstapena na kraju utrke mi je palo oko na alonsa i zli osmjeh mi se pojavi na licu.
Vrijeme je pokazalo da nije ni pola vozaca za kojeg su ga svi velicali. To sam prical jos kad je osvajal naslove i bio sam u pravu.
Najveci sreckovic bio je u renaultu sa michelin gumama zbog kojih je i bio prvak, dizao je prstice u zrak nakon svake pobjede kao da je on razlog pobjeda a ne bolid no i to je proslo, kasnije kad je dobro i vozio bahatost i ego su ga zakopali. Nek mu bude - zivjela karma. Pa crashgate, pa spygate... ufff nek ide i ne vratio se vise takav pokvareni lik u ovaj sport.
:cheer: :cheer:
jedan je GAZDA f1 - Mihael

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Dodi_napalm je napisao/la: 12.11.2018., 07:35 heh u sjeni verstapena na kraju utrke mi je palo oko na alonsa i zli osmjeh mi se pojavi na licu.
Vrijeme je pokazalo da nije ni pola vozaca za kojeg su ga svi velicali. To sam prical jos kad je osvajal naslove i bio sam u pravu.
Najveci sreckovic bio je u renaultu sa michelin gumama zbog kojih je i bio prvak, dizao je prstice u zrak nakon svake pobjede kao da je on razlog pobjeda a ne bolid no i to je proslo, kasnije kad je dobro i vozio bahatost i ego su ga zakopali. Nek mu bude - zivjela karma. Pa crashgate, pa spygate... ufff nek ide i ne vratio se vise takav pokvareni lik u ovaj sport.
:cheer: :cheer:
Kada iz čovjeka govori netrpeljivost i mržnja, onda svatko može biti pokvaren i loš.
Fernando Alonso je odvratan karakter, ali je vozačina i po, borac / fighter...... :vozi: :vozi: ..... ali, eto..... nije imao dobar odabir momčadi.
A kod odabira McLarena za 2007.-u sezonu, Fernanda Alonsa je "uništio" Ron Dennis sa svojom odlukom u 2006./2007.
Ljudi kažu; profesionalizam, cilj je zarada, profit.... biznis iznad sporta.... ali, tu je Ron Dennis "uništio" Fernanda Alonsa. I Fernando mu vratio; milo za drago.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Lux14
Formula 4
Formula 4
Dodi_napalm je napisao/la: 12.11.2018., 07:35
:klanjam: :klanjam: :facepalm:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡