Sebastian Vettel
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
jest
mogo je se i Hatt malo potrudit nać' tu sliku 

- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Tražio sam no očito sam zaključio kako je to Sebova privatna zbirka, eto ipak ima netko koje vrsniji u tome.. thx Brum.
Uglavnom, nije bitno iz kojeg je natjecanja, vidi se da je u pitanju on sa ovom današnjom kapom i da ljubi trofej u maniri one iz mađarske.. po odrazu na trofeju sam to zaključio. sad gdje i kako i kada je nebitno.. već sam komentirao kako mi je malo čudno da ima takvu sliku na poleđini moba.. što je za zaključiti kako je zaljubljen u trofeje.. pa sam se malo našalio.
Nadam se da smo završili sa tim.. pa da krenem dalje u informativnom tonu..
Btw.. Heat, sve pet, nemojtr zamjerit ni ti ni McL što sam vas prozvao, no fakat mi je već zamorno slušat to odvlačenje sa teme preko tako nebitnih detalja tipa: [ link do slike ]
Nadam se da će te se i vi malo solidizirat samnom i počet u nekakvom informativnom, konstruktivnom tonu.. bez prozivanja neke povjesti i tko je jači i tko je nešto više zaslužio. Volio bi da smo svi tu za jedno.. za F1 koju toliko volimo. Nadam se da me razumiješ.

Nadam se da smo završili sa tim.. pa da krenem dalje u informativnom tonu..
Btw.. Heat, sve pet, nemojtr zamjerit ni ti ni McL što sam vas prozvao, no fakat mi je već zamorno slušat to odvlačenje sa teme preko tako nebitnih detalja tipa: [ link do slike ]
Nadam se da će te se i vi malo solidizirat samnom i počet u nekakvom informativnom, konstruktivnom tonu.. bez prozivanja neke povjesti i tko je jači i tko je nešto više zaslužio. Volio bi da smo svi tu za jedno.. za F1 koju toliko volimo. Nadam se da me razumiješ.
The gushing praise comes after Vettel’s dominant and unexpected third win of the season in Singapore.
“If fate and symbols mean something,” said La Gazzetta dello Sport, “it has to be said now that Vettel has won three times just like his idol Michael Schumacher at Ferrari in 1996.”
And La Stampa said: “Now Ferrari can dream of the impossible.
“Vettel never loses his head, and his victory is a personal masterpiece as well as a success of the entire team.”
Former Ferrari team boss Cesare Fiorio, however, is urging for calm and realism.
“It is always permissible to dream,” he told Rai Radio 1, “but also to keep feet on the ground.
“Singapore was the most favourable circuit for Ferrari of all the ones to come, but perhaps as Japan follows so quickly it means Mercedes has little time to solve its problems.”
But Fiorio, who led Ferrari in the pre-Jean Todt era, also has high praise for the resurgent Maranello team.
“The engineers and designers have developed the car at an incredible speed, recovering a gap that seemed hopeless and putting Ferrari at a level close to Mercedes,” he added.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- HeatBlast44
- Baniran
ja te samo zafrkavam, valjda ti ne smeta, nisam ništa pogriješio što se kape tiče

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
A što da ti kažem.. smeta mi, nisam ti ja za takav način zafrkancije.. iako za mnoge druge načine jesam. 
Humor je čudna stvar.. recimo kao i hrana. Nema svatko smisla za napraviti dobro jelo.. pa čak i kad je nekom nešto ukusno, drugom to nema biti.
..ajmo se dečki malo vratit na prave aktualce koji se dešavaju u F1, kako bi malo kultivizirali forumske kuloare. Nemam protiv bilo kakvih rasprava.. dapače, drago mi je vidjeti kako je forum u zadnje vrijeme sve aktivniji. No nekako mi postaje zamorno to vječno navlačenje tko je bolji i predbacivanje, klanovi, i ostale pizdarije koje mogu biti i uz nekakav vid zafrkancije koje ne bježe iz tog konteksta o kojem ti pričam, vjerujem da razumiješ.
Volio bih da ovaj forum, i sa tim raspravama uspoređivanja vozača (tu i tamo), ipak ima glavno težište na one bitne i one prave stvari koje se dešavaju ili će se dešavati u F1. Zbog toga većina i čita forumke postove.. da dobiju kvalitetnu i po mogućnosti aktualnu informaciju, te kvalitetno razmjenjivanje mišljenja, pogleda i sl. u tom kontekstu aktualaca. Ako se budemo vraćali konstantno na ono staro.. već viđeno, sve više ljudi gubit će želju navraćat na ovaj, ili bilo koji drugi forum. Mislim da smo polagano i sigurno postali popularni na F1 sceni upravo zbog toga što se tu moglo naći hrpa kvalitetnih stvari.. pa nemojmo to izgubit. Tako te pozivam, kao i kolegu @mcl, da mi pomognete zadržati taj nivo.. pomognite mi u tome molim vas.

Humor je čudna stvar.. recimo kao i hrana. Nema svatko smisla za napraviti dobro jelo.. pa čak i kad je nekom nešto ukusno, drugom to nema biti.
..ajmo se dečki malo vratit na prave aktualce koji se dešavaju u F1, kako bi malo kultivizirali forumske kuloare. Nemam protiv bilo kakvih rasprava.. dapače, drago mi je vidjeti kako je forum u zadnje vrijeme sve aktivniji. No nekako mi postaje zamorno to vječno navlačenje tko je bolji i predbacivanje, klanovi, i ostale pizdarije koje mogu biti i uz nekakav vid zafrkancije koje ne bježe iz tog konteksta o kojem ti pričam, vjerujem da razumiješ.
Volio bih da ovaj forum, i sa tim raspravama uspoređivanja vozača (tu i tamo), ipak ima glavno težište na one bitne i one prave stvari koje se dešavaju ili će se dešavati u F1. Zbog toga većina i čita forumke postove.. da dobiju kvalitetnu i po mogućnosti aktualnu informaciju, te kvalitetno razmjenjivanje mišljenja, pogleda i sl. u tom kontekstu aktualaca. Ako se budemo vraćali konstantno na ono staro.. već viđeno, sve više ljudi gubit će želju navraćat na ovaj, ili bilo koji drugi forum. Mislim da smo polagano i sigurno postali popularni na F1 sceni upravo zbog toga što se tu moglo naći hrpa kvalitetnih stvari.. pa nemojmo to izgubit. Tako te pozivam, kao i kolegu @mcl, da mi pomognete zadržati taj nivo.. pomognite mi u tome molim vas.

- Luka
- Karting
- Navija za: Nico Rosberg
Nije mi jasno
nije li ova sezona zabranila promjenu dizajna kacige? Ili kako to ide? Dobije novčanu kaznu, plati i nikom ništa?
Edit: Možda nije problem jer mu dizajn ne odstupa puno od originalnog, sve je u marginama originala?

Edit: Možda nije problem jer mu dizajn ne odstupa puno od originalnog, sve je u marginama originala?

"No matter how good a driver you are, you have to have the right car and the right team behind you in order to succeed."
- Ferrari1345
- Formula 1
- Navija za: Glasniju F1
Eto, sam si objasnioLuka je napisao/la: Edit: Možda nije problem jer mu dizajn ne odstupa puno od originalnog, sve je u marginama originala?

Male izmjene su dozvoljenje, ali mora zadrzat svoju prepoznatljivost
-----------------
Inače, Sebastian Vettel ima vrlo dobre rezultate u Japanu, točnije u suzuki. Podij bi od njega ovog vikenda mogli očekivat

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
- HeatBlast44
- Baniran
i ja bi rado da se ne započinju kojekakva uzdizanja Vettela kao nekog majstorčinu od vozača i niko mu nije ravan i onda se ja ili neko drugi protivimo tome i nastane frka... meni je dotužilo dokazivati ko je i šta je Lewis Hamilton, mada imam dosta toga postaviti na njegovu temu, ali ne želim o5 ispast ko biva neki Hamiltonovac koji ne zna ni za koga drugoga osim za njega i samo na njega obraćam pažnju itd itd... jer kako sam primjetio, niko ne obraća pažnju na to, nego jedino ako treba šta spustit, uvredu neku bacit na LH račun i tjt, za ostalo se ne šljivi i 2%...jednostavno se ne može protiv trenutne većine i tjt, da bar ima neki balans, bilo bi zanimljivije... et' nadam se da si me razumio... još nešto, niko ne obraća pažnju na Buttonovu temu, nije ono meni s neba spalo da postavim, sve sam ono ja preveo, slike i videe nabacao u fin sklad, bar neko nešto nek komentira i malo se ostavi SV i SF teme, vako kontaš da gubiš vrijeme i da to niko neće ni vidit ni komentarisati... odo u OT bez potrebe :$hattrick je napisao/la:A što da ti kažem.. smeta mi, nisam ti ja za takav način zafrkancije.. iako za mnoge druge načine jesam.
btw. na dobre načine zaobilazi pravila Seb sa tom kacigom i njenim dizajnom, ostane originalno, ali ima malih promjena

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jbg. da je sad Hamilton u ferrariju nebi imao sto dokazivati.
- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Heat, koliko sam skužio tebe nervira to što se toliko pridaje pažnje Sebu, i njegovoj temi, te njegovo glorificiranje uspjeha naspram nekih drugih vrsnih vozača kao što je Hamilton. Recimo to ovako.. mi vettelovci tipa Brumice, mene, Šestice, Vipera i sl. smo bili na ovoj temi (i temi RB dok je vozio za njih) smo bili najrevniji forumaši koji smo naše fanove opskrbljivali informacijama i navijali na zdrav način.. i naravno te teme su i tada bile jedne od najčitanijih i sa najviše postova. Živciralo to nekog ili ne, mi smo si dali truda. Ja ne navijam za Buttona, ili Hamiltona da bih punio te teme.. i nisam nešto posebno zainteresiran komentirati iste.. vjerovatno je to najveći uzrok zašto su te teme dosta puste, jednostavno nema dovoljno "jakih" i brojčano mnogorojnih navijača koji navijaju ili ih interesiraju ti vozači. To je tako.. prošlih sezona najbrojniji navijači su pratili Alonsa (u prvom redu) i Vettela. I to je bilo tada popularno. Danas većina Ferrarijevih navijača prate vozače tog tima, a pošto su najbrojniji tim temama se pridaje veća važnost. Ova dominacija ultimativne mašine je u neku ruku napravila (možda nepoštenu) averziju na taj tim, pa stoga i Hamiltona, to isto sam ja proživljavao u doba RB dok sam navijao za Vettela. To je također razumljivo, jer većina navijača u to vrijeme nije navijala za Seba, i bio im je trn u oku (zajedno sa RB-om).. te im je njihova dominacija smetala u praćenju F1.
Mogu ti sa sigurnošću reći da je svako dokazivanje u svrhu suprotnog borba sa vjetrenjačama.. i tad su svi govorili da je Sebov uspjeh prvenstveno zbog AN-ja, te da i ga bilo koji vozač od Alonsa i Hamitona (kasnije i Riccija) u istom bolido poderao. I tu te stavove nisam mogao promjeniti bez obzira na suvisle argumente.. koliko god su oni bili objektivni ili subjektivni. Na kraju je cijela ta priča završila sa teškim vrijeđanjima, trolerstvom, napadima, prijavama adminima, optuživanjima, brisanjem komentara i sl. Uglavnom sve skupa je bilo zla atmosfera.
Nebih volio da se to ponovi i na ovom sajtu.. stoga molim malo razumjevanja. Nemoj očekivati ono što je nemoguće, tipa da netko daje više pažnje na nešto što ga nezanima.. ili da više cijeni uspjehe nekog vozača za kojeg nema neko previsoko mišljenje.. samo ćeš se uvući u klopku zavisti i srdžbe (ako je ta većina nije naklonjena tvom vozaču) i sve će se svoditi na tvoju borbu da promjeniš nečije tvrdo mišljenje i stav. Što je u principu nemoguće.. Uvjek ćemo svi navlačit mlin na svoju vodu, u želji da se desi nekakvo "propočanstvo" koje smo si zamislili.
Moj prijedlog je upravo ono što sam ti na prošlom postu naveo.. držimo se teme, onoga što se trenutno dešava, bez sržbe i sa samokontrolom da nam razgovori neudu u krivom pravcu dokazivanja tko je bolji od kog.
I da, Mr.Spaceguy je sigurno u pravu.. jer se to dešavalo i sa Alonsom dok je Vettel dobivao sezone. To je nažalost (ili na sreću) tako.
Dečki, ajmo sad svi skupa zakopat sjekire, da malo bude više mira. Ja osobno uživam u ono što mi trenutni tim za koji navijam i Seb radi. Vjerujem da i ti Heat nemaš razloga za brigom, jer je Hamilton u svojim najsvjetlijim trnutcima karjere.. uostalom dobiva sezonu za sezonom. Najviše razočarenja i srdžbe bi očekivao od Alonsovih navijača, no upravo su me oni iznenadili sovjom smirenošću na cijelokupnu situaciju, pošto sam sa njima imao najvećeg kontakata prošlih sezona.

Mogu ti sa sigurnošću reći da je svako dokazivanje u svrhu suprotnog borba sa vjetrenjačama.. i tad su svi govorili da je Sebov uspjeh prvenstveno zbog AN-ja, te da i ga bilo koji vozač od Alonsa i Hamitona (kasnije i Riccija) u istom bolido poderao. I tu te stavove nisam mogao promjeniti bez obzira na suvisle argumente.. koliko god su oni bili objektivni ili subjektivni. Na kraju je cijela ta priča završila sa teškim vrijeđanjima, trolerstvom, napadima, prijavama adminima, optuživanjima, brisanjem komentara i sl. Uglavnom sve skupa je bilo zla atmosfera.
Nebih volio da se to ponovi i na ovom sajtu.. stoga molim malo razumjevanja. Nemoj očekivati ono što je nemoguće, tipa da netko daje više pažnje na nešto što ga nezanima.. ili da više cijeni uspjehe nekog vozača za kojeg nema neko previsoko mišljenje.. samo ćeš se uvući u klopku zavisti i srdžbe (ako je ta većina nije naklonjena tvom vozaču) i sve će se svoditi na tvoju borbu da promjeniš nečije tvrdo mišljenje i stav. Što je u principu nemoguće.. Uvjek ćemo svi navlačit mlin na svoju vodu, u želji da se desi nekakvo "propočanstvo" koje smo si zamislili.
Moj prijedlog je upravo ono što sam ti na prošlom postu naveo.. držimo se teme, onoga što se trenutno dešava, bez sržbe i sa samokontrolom da nam razgovori neudu u krivom pravcu dokazivanja tko je bolji od kog.
I da, Mr.Spaceguy je sigurno u pravu.. jer se to dešavalo i sa Alonsom dok je Vettel dobivao sezone. To je nažalost (ili na sreću) tako.
Dečki, ajmo sad svi skupa zakopat sjekire, da malo bude više mira. Ja osobno uživam u ono što mi trenutni tim za koji navijam i Seb radi. Vjerujem da i ti Heat nemaš razloga za brigom, jer je Hamilton u svojim najsvjetlijim trnutcima karjere.. uostalom dobiva sezonu za sezonom. Najviše razočarenja i srdžbe bi očekivao od Alonsovih navijača, no upravo su me oni iznenadili sovjom smirenošću na cijelokupnu situaciju, pošto sam sa njima imao najvećeg kontakata prošlih sezona.

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
Grga.. obavezno mi javi prije, da si znam uriktat smjenu

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:

https://twitter.com/sebvettelnews/status/649543776986247168 Wolff:
Vettel [influenced Ferrari] by motivating the troops but also because he has a great technical understanding & knows how to win races.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BsYOY3UgYKc[/youtube]
https://twitter.com/sebvettelnews/status/649296193751613441 Alain Prost:
I am used to Germans in Ferraris passing me! I am sure Sebastian Vettel will do it. When Schumacher beat my record, it did hurt a little bit... But I'd just be happy for Vettel, because I don't care if I am 2nd or 3rd. Sebastian Vettel has a big share in the resurrection of Ferrari. He is now showing everyone that he can win in an inferior car.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Svaka čast Prostu na ovakvim izjavama. Mislim na to da mu je svejedno da li je drugi ili treći.
Ali na kraju 2016. bi mogao biti i četvrti po broju pobjeda.
Ali na kraju 2016. bi mogao biti i četvrti po broju pobjeda.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RZU02vJjm5s[/youtube]
Evo još jedan jedan intervju sa Sebom. Nevjerovatno je kako stidljivo i "šmokljanski" izgleda u privatnom životu
Evo još jedan jedan intervju sa Sebom. Nevjerovatno je kako stidljivo i "šmokljanski" izgleda u privatnom životu

- hattrick
- Formula 1
- Kontakt:
https://twitter.com/sebvettelnews/status/653300915135340544
https://twitter.com/sebvettelnews/status/653302304322379776
https://twitter.com/FansOfSebVettel/status/653293754837692416