VN Rusije (Sochi) 28.-30. rujna 2018.
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Sebastian
Ma da ,Ham kada je potp ugovor onda je rekao sebi ajde sad cu da vozim ono pravo kako umem i pokidao covek , a Alo je najbolji ikada samo da je vozio u pravom trenutku za pravi tim. Kakve gluposti,ne mogu da verujem . Valjda svi koji pratimo ovu sezonu razumemo sta se realno desava i zasto ,dajte nemojte preterivati ...
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Sebastian
I veliko Postovanje za Alo ,za sve sto je postigao ,za njegov talenat i kvalitet koji poseduje ali jedva cekam da ode u penziju valjda ce onda manje navijaci njegovi da preteruju sa objasnjenjem kakvo je cudo bio ali mu se nije dalo . Isto tako svi koji pratimo f1 unazad razumemo i znamo zasto je osvojio dve titule i zasto nema 4 ili mozda vise .. Za sve postoji objasnjenje...
- grex
- Karting
- S nama već: 6 god 9 mj
- Navija za: SF
Oko Alonsa je jako teško izgraditi ekipu i zato je tu di jest...
Jako težak vikend za Ferrari u najavi, u startu su već u lošoj poziciji radi izbora guma a i zasad se Merc čini kao brži bolid.
Ispada da je 1 stop na najtvrđu komponentu uvijek toliko brži od 2 stopa na makšim gumama da se i ne isplati razmatrati tu strategiju, tu je Pirelli totalno promašio stvari...
Jako težak vikend za Ferrari u najavi, u startu su već u lošoj poziciji radi izbora guma a i zasad se Merc čini kao brži bolid.
Ispada da je 1 stop na najtvrđu komponentu uvijek toliko brži od 2 stopa na makšim gumama da se i ne isplati razmatrati tu strategiju, tu je Pirelli totalno promašio stvari...
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma kao što Kimi reće, previše se daje pažnje ovim vremenima. Nema se o čemu pisati...
Ferrari je donio poprilično veliku nadogradnju. Jednu od većih ove sezone. Pa tako mislim da ćemo ovdje gledati ono što je ranije bilo uobičajeno za Ferrari, loš petak, i onda sa skupljenim informacijama dosta bolje u subotu. Opet, kao što Kimi reče, testiraju razne stvari, što je i razumljivo, zbog novih dijelova. Sutra će se to posložiti. Barem se nadam...
Ferrari je donio poprilično veliku nadogradnju. Jednu od većih ove sezone. Pa tako mislim da ćemo ovdje gledati ono što je ranije bilo uobičajeno za Ferrari, loš petak, i onda sa skupljenim informacijama dosta bolje u subotu. Opet, kao što Kimi reče, testiraju razne stvari, što je i razumljivo, zbog novih dijelova. Sutra će se to posložiti. Barem se nadam...
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ferrari jučer nije bilo nigdje po brzini na speed trapu, stoga pretpostavljam da su imali neku staru verziju mašine u rotaciji za FP-e.. u suprotnom su u debeloj banani. Nadam se da će današnji treninzi pokazati kako stvari stoje pošto je danas trenutak kada sve mora biti posloženo za Q.
https://twitter.com/suttonimages/status/1045813116582469632
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mHYe8YtgQgs[/youtube]

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Temperatura zraka uopce nije niska, ako je 25 vani...Har Kl je napisao/la: 29.09.2018., 08:38 Ma brzine i vremena nisu uopšte mjerodavni.
Svi voze stare specifikacije ...
Problem za Ferrari je to što su se fokusirali HS, a HS ne radi kako su oni očekivali.
Izgleda da im ne odgovaraju niže temperature zraka.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Mislio sam da je ispod 20...
Hvala na ispravci.
Samo ono, ne bi bilo loše kad me već ispravljaš, da napišeš šta je po tebi uzrok prevelike degradacije HS gume
Ja sam na poslu, pa ne mogu pratiti. Primjetio sam veliku razliku stinta VB i LH. VB je odradio kvali krug i onda gume nisu valjale ništa, skoro sekundu je gubio po svakom slijedećem krugu. LH je odradio sporiji prvi krug i one su duže trajale, ali sve je to u rangu desetak krugova.
Hvala na ispravci.
Samo ono, ne bi bilo loše kad me već ispravljaš, da napišeš šta je po tebi uzrok prevelike degradacije HS gume

Ja sam na poslu, pa ne mogu pratiti. Primjetio sam veliku razliku stinta VB i LH. VB je odradio kvali krug i onda gume nisu valjale ništa, skoro sekundu je gubio po svakom slijedećem krugu. LH je odradio sporiji prvi krug i one su duže trajale, ali sve je to u rangu desetak krugova.
- Ferrari
- Formula 1
Teško je reći što uzrokuje veću degradaciju na Ferrariju.Har Kl je napisao/la: 29.09.2018., 10:18 Mislio sam da je ispod 20...
Hvala na ispravci.
Samo ono, ne bi bilo loše kad me već ispravljaš, da napišeš šta je po tebi uzrok prevelike degradacije HS gume![]()
![]()
Možda mi držimo te gume jednako kao na početku sezone što je možda tada bilo dovoljno dobro (govorimo o svim gumama sada), ali Mercedes je očito napravio veliki korak na tom polju i nemaju problema ni sa najmekšim gumama. RBR je uvijek bio standardno blag prema gumama.
Očito je da kada Mercedes dovede gume u pravu temperaturu da onda imaju dobar komad prednosti nad drugom ekipom. To se više puta dokazalo ove, ali i prošlih sezona.
Iskreno ovaj Hypersoft je žešči fail ispao, ali to nije isključivo krivnja Pirellija jer najveći problem su bolidi koji ne dopuštaju da lakše pratiš bolid ispred sebe. Vjerojatno bi ekipe i išle na 2 zaustavljanja, ali to nije vrijedno rizika pa će radije prvi set rastegnuti i ići na najtvrđe gume do kraja.
Jednostavno bi izgubili previše vremena sa dodatnim ulaskom.

- Ferrari
- Formula 1
Vjerojatno Kvyat...ma nije to ni bitno toliko.
Uvijek imaju F3 vozače koji mogu uskočiti u sim.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Laganih 1-2 za Merc..
Fino Alla Fine
- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Dođem čitati o vikendu kad ono 10% teme videi, 10% teme čestitanje na odlično otvoremoj temi, 80% teme jedikovke o lošem vikendu Ferrarija.... Apsolutno sve sam saznao 

Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- Ferrari
- Formula 1
Nije se puno promjenilo od jučer.
Mercedes je puno bolji.
Mogu napraviti 3 brza kvali kruga s tim da u svakome poboljšaju vrijeme dok Ferrari može napraviti max 2 kruga, ali u prvom krugu dobijemo najbolje performanse. Nakon toga ne možemo naći više vremena.
Mercedes je puno bolji.
Mogu napraviti 3 brza kvali kruga s tim da u svakome poboljšaju vrijeme dok Ferrari može napraviti max 2 kruga, ali u prvom krugu dobijemo najbolje performanse. Nakon toga ne možemo naći više vremena.

- Ferrari
- Formula 1
Pa eto dobro da si ti sa ovim postom obogatio temu.Majki2111 je napisao/la: 29.09.2018., 11:36 Dođem čitati o vikendu kad ono 10% teme videi, 10% teme čestitanje na odlično otvoremoj temi, 80% teme jedikovke o lošem vikendu Ferrarija.... Apsolutno sve sam saznao![]()
Stavi ti nešto o Force Indiji, Haasu, Saubera...nitko ti ne brani.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ham unistio krug... Novi rekord.. Premda ga hebe drugi sektor..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad god ste zazivali kvarove tehnicke prirode za Merc, obilo se o glavu... Jadno
Fino Alla Fine