Max Verstappen
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Fino na startu.
Čak i kad ga je Vettel napao kulturno je uzmaknuo.
Nije bilo drame.
Mada iskreno, neka pošalje kolače na Ferrarijev pitwall, kao mali znak pažnje i zahvalnosti za osvojeno drugo mjesto.
Uglavnom, odličan je bio ovaj vikend i izvukao je maksimum, s obzirom na situaciju.
Nije bilo drame.
Mada iskreno, neka pošalje kolače na Ferrarijev pitwall, kao mali znak pažnje i zahvalnosti za osvojeno drugo mjesto.
Uglavnom, odličan je bio ovaj vikend i izvukao je maksimum, s obzirom na situaciju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
I to što kažeš. Trebao sam se i njima zahvaliti u originalnom postuFrantic je napisao/la: 17.09.2018., 00:16 Fino na startu.
Nije bilo drame.

-
Anonimus4138
- GP3
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Max slavi VN Rusije to mu je poklon za rodendan!! 

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
- DaveGilmour
- Formula 2
Iz tvojih usta u Božje uši!

- Frantic
- Formula 1
Ma neee.
Tu će Hamilton imati odron od vikenda (u vidu 4. mjesta), ali će zato Bottas da pobijedi, sa PPa.
Vettel drugi.
Max, kao treći, uz postavljen FL, će u svakom slučaju biti ispred Kimija.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
Max prestigao Ricciarda u prosječnoj ocjeni u dosadašnjem dijelu sezone

Čim je Villeneuve stavio tačku na kraj rečenice, Max okrenuo formu.
https://www.f1puls.com/29658/villeneuve ... o-i-tocka/
Lik je nevjerovatan sa prognozama.
Još kad se sjetim njegovih prognoza za Maldonada i Lance Strolla ...

Čim je Villeneuve stavio tačku na kraj rečenice, Max okrenuo formu.
https://www.f1puls.com/29658/villeneuve ... o-i-tocka/
Lik je nevjerovatan sa prognozama.
Još kad se sjetim njegovih prognoza za Maldonada i Lance Strolla ...

- Frantic
- Formula 1
Kad ga ovaj bude obilazio za krug ili ....
Eto, od danas može piti alkohol u SADu

Neka je sa srećom.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
ujac
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
A jel se moze zeniti ili je to mogao vec sa 18?

Nemam potpis.
- DaveGilmour
- Formula 2
Bravo Max! Super utrka.
Šteta što na kraju nije mogao bolje od tog petog mjesta, ali očito US nije funkcionirao (ni Ricci ni Hulk nisu vozili nešto pretjerano brzo na tim gumama). Makar, čak i da je uspio dostići Kimija pred kraje utrke, sumnjam da bi ga uspio preći.
Sjajnih prvih 5-6 krugova. Cijelo vrijeme sam strepio da će napraviti neku glupost, ali je pametno odradio sva pretjecanja.
U sljedećih pet utrka se nadam pokojem podiju, a u Meksiku nas možda iznenadi i nekim boljim rezultatom
#GOMAX #TOTHEMAX #MAX>CRYMILTON&GRAZIERAGAZZI
Šteta što na kraju nije mogao bolje od tog petog mjesta, ali očito US nije funkcionirao (ni Ricci ni Hulk nisu vozili nešto pretjerano brzo na tim gumama). Makar, čak i da je uspio dostići Kimija pred kraje utrke, sumnjam da bi ga uspio preći.
Sjajnih prvih 5-6 krugova. Cijelo vrijeme sam strepio da će napraviti neku glupost, ali je pametno odradio sva pretjecanja.
U sljedećih pet utrka se nadam pokojem podiju, a u Meksiku nas možda iznenadi i nekim boljim rezultatom

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Mislim da nema sumnje da bi Max isprestizao možda oba Ferarrija, da je bilo vremena. Samo one US nisu nikome funkcionisale, pogotovo ovima koji su završili utrku na njima. Možda je ipak trebao pokušati sa HS.
A zašto bi ih mogao prestići? Pa zato što je Ferrari zaostajao bruku za Mercedesom u trećem sektoru. Zato ni Vettel nije imao šanse da zadrži poziciju ispred Hamiltona. A mislim da bi Red Bull bio još brži u tom trećem sektoru, da su odradili kvalifikacije do kraja. I nakon samo jednog pokušaja u Q1 Max je bio samo desetinku sporiji od Mercedesa u trećem sektoru. Da nisu imali kazne vjerovatno bi se borili za pobjedu.
A zašto bi ih mogao prestići? Pa zato što je Ferrari zaostajao bruku za Mercedesom u trećem sektoru. Zato ni Vettel nije imao šanse da zadrži poziciju ispred Hamiltona. A mislim da bi Red Bull bio još brži u tom trećem sektoru, da su odradili kvalifikacije do kraja. I nakon samo jednog pokušaja u Q1 Max je bio samo desetinku sporiji od Mercedesa u trećem sektoru. Da nisu imali kazne vjerovatno bi se borili za pobjedu.
- JFK
- Formula 4
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: No.7
Već sam pisao u temi utrke, zar Soft-Hyper soft za Ferrari nebi bila (obzirom na razvoj utrke) realna prijetnja za Mercedes.Pastor je napisao/la: 01.10.2018., 13:08 Mislim da nema sumnje da bi Max isprestizao možda oba Ferarrija, da je bilo vremena. Samo one US nisu nikome funkcionisale, pogotovo ovima koji su završili utrku na njima. Možda je ipak trebao pokušati sa HS.
@Ferrari je to pokušao demantirati da Soft nebi imao dovoljno gripa na startu, a vidjeli smo da Max-ova i Sebova strana tj. lijeva ima ogromnu prednost na desnu.
Jedini koji bi u tom scenariju izgubio poziciju na startu bi bio Kimi, ali bi je do kraja utrke sigurno vratio ako ne i napredovao.
Vdjeli smo kako se Max sjajno probio; on je startao sa začelja stoga je i natao vremenski deficit (u prvim krugovima).
Za Ferrari bi to bila sasvim druga priča jer su startali iz 2. reda. U početku bi gubili vrijeme ali bi kasnije nadoknadili i imali bi šansu napasti Merc na HS kontra Softa.
Sve to naravno pod uvjetom da su u Q2 igrali taktički i odabrali Soft umjesto ultrasofta, jer nisu ni teoretski mogli ispast iz Q2 pošto su drugi odlučili ne izlazit zbog kazni od PU.
BTW Max je bio odličan cijelu utrku, a prelazak sa softa na US (uz defatko gora vremena) samo pokazuje sa du gume shit.
-
Maxi09
- Karting
- Navija za: Red Bull
Pročitao sam negdje da nisu išli pritiskat jer im je razlika do Kimija bila prevelika za 10-tak krugova te su odlučili čuvat motor.
Možda bi bio 1 sek brži na gumama, al moguće da bi ostao krug-dva prekratak. Ovako se okreću Japanu i Mexicu da nešto korektno naprave po mojem mišljenju.
Možda bi bio 1 sek brži na gumama, al moguće da bi ostao krug-dva prekratak. Ovako se okreću Japanu i Mexicu da nešto korektno naprave po mojem mišljenju.
- DaveGilmour
- Formula 2
Čovječe kakav krug! 3 sekunde brže od četverostrukog svjetskog prvaka u bržem bolidu
Ricciardo opet odustao u Q2 jer je shvatio da se nema smisla boriti protiv Maxa
Šalu na stranu, hvala Ferrariju (kako strateškom timu tako i vozačima) na poklonjenom trećem mjestu. Sutra bi jedno postolje izvrsno sjelo, a mislim da takav rasplet događaja nije nemoguć jer očekujem da će pretjecanje biti jako teško.

Ricciardo opet odustao u Q2 jer je shvatio da se nema smisla boriti protiv Maxa

Šalu na stranu, hvala Ferrariju (kako strateškom timu tako i vozačima) na poklonjenom trećem mjestu. Sutra bi jedno postolje izvrsno sjelo, a mislim da takav rasplet događaja nije nemoguć jer očekujem da će pretjecanje biti jako teško.
- DaveGilmour
- Formula 2
Dobro je! Postolje je tu
Ako zanemarimo prvi krug, još jedna dobra Maxova utrka.
Za dvoboj s Kimijem je pokupio zasluženu kaznu i nikako mi nije jasan njegov protuargument. Bilo bi lijepo kad bi bar jednom priznao svoju krivicu...
Dvoboj s Vettelom je trkaći incident koji je zakuhao prvenstveno Vettel prenadobudnim napadom u Spoonu. Srećom pa mu nije jače oštetio podnicu.

Ako zanemarimo prvi krug, još jedna dobra Maxova utrka.
Za dvoboj s Kimijem je pokupio zasluženu kaznu i nikako mi nije jasan njegov protuargument. Bilo bi lijepo kad bi bar jednom priznao svoju krivicu...
Dvoboj s Vettelom je trkaći incident koji je zakuhao prvenstveno Vettel prenadobudnim napadom u Spoonu. Srećom pa mu nije jače oštetio podnicu.
- DaveGilmour
- Formula 2
Max je samo pijun u FIA-inoj uroti protiv Ferrarija zadnjih nekoliko sezona. Evidentno mu je naređeno da mora poduzeti sve u svojoj moći da ekipa iz Maranella ne dođe do naslova.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nisi ozbiljan jel tako ?DaveGilmour je napisao/la: 07.10.2018., 15:31 Max je samo pijun u FIA-inoj uroti protiv Ferrarija zadnjih nekoliko sezona. Evidentno mu je naređeno da mora poduzeti sve u svojoj moći da ekipa iz Maranella ne dođe do naslova.

-
ujac
- Karting
Pa nisi valjda ti ozbiljan sto si pomislio da je on ozbiljan?AlkY je napisao/la: 07.10.2018., 16:46Nisi ozbiljan jel tako ?DaveGilmour je napisao/la: 07.10.2018., 15:31 Max je samo pijun u FIA-inoj uroti protiv Ferrarija zadnjih nekoliko sezona. Evidentno mu je naređeno da mora poduzeti sve u svojoj moći da ekipa iz Maranella ne dođe do naslova.

Nemam potpis.