Formula 3

WEC, WRC, Indy...

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Nakon jučerašnjeg pole positiona i odustajanja u drugoj utrci, Mick Schumacher je danas u trećoj utrci stigao do prve pobjede u F3 sa šestog mjesta na legendarnoj stazi Spa Francorchamps.
Na slick gumama na stazi koja se sušila u istom krugu je prestigao dvojicu konkurenata i izbio na prvo mjesto u utrci. Snimku utrke možete pogledati na linku ispod.
Nadam se da je tata to gledao ;-(
[youtube]https://youtu.be/fx5uTix_1Do?t=2128[/youtube]
P.S.
I tata je prvu pobjedu u F1 ostvario upravo ovdje.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovog vikenda se vozi F3 u Silverstoneu, suša F1 utrka čini svoje na portalu pa bi bilo dobro da dobijemo neku dozu utrkivanja :) Tu je i WEC na istoj stazi, IndyCar u Poconu...

Naletio sam baš na Mickovu objavu rezultata, P6 i P2 za prve dvije utrke. Solidni rezultati nakon spomenute prve pobjede, možda napokon krene s nešto boljim rezultatima. Inače ne pratim F3, ali dosadašnji Schumijevi rezultati ne izgledaju nimalo impresivno, ni lani, a ni sad u drugoj sezoni. 2016. je bio jako dobar u Formulama 4, ali u F3 se očito nikako nije snašao. Baš me zanima hoće li postati materijal za F1, zasad ne izgleda kao neki megatalent, ali zbog prezimena će sigurno dobiti više šansi nego neki drugi vozači.

Utrke se voze sutra u 11:25 i 14:10 te u nedjelju u 11:05, prijenosi su besplatni na F3 YT kanalu, možda bacim pogled na neku od utrka :thumbs:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
da, ni meni se mali Mick ne cini kao neki wunderkind. koliko on ima uopce godina? veliko breme on nodi. nije lako kad ti je tata najuspjesnij vozac u povjesti ali ajde, mozda to sve dodje na svoje kroz koju godinu... osobno, volio bih da udje u f1 pa cak i da postane prvak jednog dana. bila bi to lijepa prica. pogotovo sa ferrariem :)

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
I Ralfov sin vozi u F4. Ma sve je to zbrda zdola. Nesto vjestacki.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
croatic f1 je napisao/la: 18.08.2018., 01:38 Ovog vikenda se vozi F3 u Silverstoneu, suša F1 utrka čini svoje na portalu pa bi bilo dobro da dobijemo neku dozu utrkivanja :) Tu je i WEC na istoj stazi, IndyCar u Poconu...

Naletio sam baš na Mickovu objavu rezultata, P6 i P2 za prve dvije utrke. Solidni rezultati nakon spomenute prve pobjede, možda napokon krene s nešto boljim rezultatima. Inače ne pratim F3, ali dosadašnji Schumijevi rezultati ne izgledaju nimalo impresivno, ni lani, a ni sad u drugoj sezoni. 2016. je bio jako dobar u Formulama 4, ali u F3 se očito nikako nije snašao. Baš me zanima hoće li postati materijal za F1, zasad ne izgleda kao neki megatalent, ali zbog prezimena će sigurno dobiti više šansi nego neki drugi vozači.

Utrke se voze sutra u 11:25 i 14:10 te u nedjelju u 11:05, prijenosi su besplatni na F3 YT kanalu, možda bacim pogled na neku od utrka :thumbs:
Ne znam zašto bi zbog prezimena dobio više šansi. Ako išta prezime mu stvara puno veći pritisak nego ijednom drugom malcu njegovog uzrasta. Eno vidim onaj Merhi sa 27 godina još vozi u Formuli 2...

Ima li negdje drugo stream? Ovaj na youtube štopa. Vidim bio je Mick četvrti, kada je stream odapeo nema ga. Izgleda da mu je guma pukla kako sam razumio od kometatora.

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Mick je zadnji vikend na Spa bio stvarno dobar. Imao je pole u drugoj u kojoj je odustao zbog sudara i pobjedu na trećoj utrci. Mada mi se čini da mu fali konzistentnosti.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Pastor je napisao/la: 18.08.2018., 11:50 Ne znam zašto bi zbog prezimena dobio više šansi. Ako išta prezime mu stvara puno veći pritisak nego ijednom drugom malcu njegovog uzrasta. Eno vidim onaj Merhi sa 27 godina još vozi u Formuli 2...
Naravno da to prezime nosi određeni teret, ali opet mu donosi i prednost. Michael Schumacher ima ogroman broj fanova diljem svijeta i sve njih sigurno zanima njegov sin pa je samim time u interesu serija da ga imaju kod sebe. Siguran sam da mnogi prate F3 jer znaju da tamo vozi mali Schumi.

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Decko je trenutno prvi :chill:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
Rutinski. Šteta zbog prve utrke, i druge na Spa. U prvoj utrci tri Premina bolida završila sa probušenom gumom. :facepalm:
Sutra Mick starta četvrti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Da li to imamo novu "britansku svetu kravu" u nastajanju?
Mislim na Ticktuma.
Momak ode daleeeeeko van granica staze, stekne prednost, bude pod istragom i na kraju ništa.
Bilo je još napuštanja granica staze, ali nijedno sa sticanjem prednosti i nijedno tako veliko.
Al da su se momci poklali na startu, vala jesu.
Ostatak trke je bila procesija osim jedne lijepe borbe (tamo negdje van bodova) između Sata i Troitckog.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Kaiser
Karting
Karting
Danas opet istu stvar radi (nije samo on, ali je najčešći koji to radi).
Onda se svi čude kad u F1 nastave radit isto.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kaiser je napisao/la: 19.08.2018., 17:13 Danas opet istu stvar radi (nije samo on, ali je najčešći koji to radi).
Onda se svi čude kad u F1 nastave radit isto.
Ja sam i mislio na današnju trku. :mrgreen:
Znači, radio je to (najviše) i jučer,.... :thumbsd:
Pošto jučerašnje trke nisam gledao.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
Na drugoj utrci je obavio prestizanje pored staze. I kazni li su ga čak, nakon utrke. Ali ne znam kakva im je to kazna. Samo su ga pomjerili jedno mjesto nazad. A to je sam trebao uraditi na utrci. Pošto nije, trebalo ga je malo teže kazniti nakon utrke. Ali tada bi vjerovatno ostao bez više pozicija, jer su svi bili blizu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 20.08.2018., 13:25 Na drugoj utrci je obavio prestizanje pored staze. I kazni li su ga čak, nakon utrke. Ali ne znam kakva im je to kazna. Samo su ga pomjerili jedno mjesto nazad. A to je sam trebao uraditi na utrci. Pošto nije, trebalo ga je malo teže kazniti nakon utrke. Ali tada bi vjerovatno ostao bez više pozicija, jer su svi bili blizu.
Dakle, nova britanska sveta krava, jel? :mrgreen:
A još je i Red Bull sponzor. :chill:
Kao šlag na sve u Silverstoneu, 2 pobjede je ostvario bolid sa brojem 44.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Kaiser
Karting
Karting
Evo Mick opet pobijedio.
Ove zadnje utrke vozi stvarno odlično.
Dobar start s polea i sačuvao gume pa na kraju samo nizao najbrže krugove.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Citirat ću samog sebe:
Solidni rezultati nakon spomenute prve pobjede, možda napokon krene s nešto boljim rezultatima.
Izgleda je "samo" trebao probiti led tom prvom pobjedom, neka tako nastavi :thumbs:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Mick nastavlja s fantastičnom formom - pobijedio na prvoj utrci na Nürburgringu te skočio na drugo mjesto u ukupnom poretku
https://www.motorsport.com/eurof3/news/ ... 32/?nrt=53

Pastor
Formula 1
Formula 1
A ovaj Ticktum opet prestizao pored staze. :facepalm:

Pastor
Formula 1
Formula 1
Zanimljive kvalifikacije za drugu i treću utrku. Voze jedne kvalifikacije, i najbrži krug svakog vozača određuje kako će startati drugu utrku. A drugi najbrži krug od svakog vozača određuje poredak na startu treće utrke.

Mick za sutra ima dva pole positiona. Zanimljivo kako je Mick počeo derati ovaj drugi dio sezone. Bio je negdje na sredini poretka, a sada je ozbiljan kandidat za prvaka. Nadam se da ova Mickova forma ima veze sa zdravljem Mcihaela, u pozitivnom smislu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 08.09.2018., 19:11 Zanimljive kvalifikacije za drugu i treću utrku. Voze jedne kvalifikacije, i najbrži krug svakog vozača određuje kako će startati drugu utrku. A drugi najbrži krug od svakog vozača određuje poredak na startu treće utrke.

Mick za sutra ima dva pole positiona. Zanimljivo kako je Mick počeo derati ovaj drugi dio sezone. Bio je negdje na sredini poretka, a sada je ozbiljan kandidat za prvaka. Nadam se da ova Mickova forma ima veze sa zdravljem Mcihaela, u pozitivnom smislu.
:thumbs: :pivo:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡