đe će sad ocon? ili možda on ostaje u fi, a perez ide u haas? ili će u williams.

Ovaj čovjek zaslužuje drugu šansu... Imao je nesreću što je vozio kantu i to još uz Fernanda Alonsa.zekohonda je napisao/la: 03.09.2018., 12:08 ode stoff iz mclarena:
https://www.motorsport.com/f1/news/vand ... 28/?nrt=54
kontam ocon bi ga mogao zamijeniti.
Zašto se sada reaguje tj sta se je do sada čekalo? Iz aviona se vidjelo da Kimi i Vattel nisu dobitna kombinacija.Ferrari je napisao/la: 03.09.2018., 11:03Ja ne znam odakle to izvlačiš?Slavenowsky je napisao/la: 03.09.2018., 10:18 Dok ne bude oficielno neću da vjerujem u ovo. Generalno ako budu jučerašnji debakl lomili preko Kimijevih ledja, onda je to supacki.
Treba čekati kraj sezone, ovako Kimiju mogu slomiti motivaciju, a bio je baš motiviran, samo je trebao više biti kao drugi vozač koji će pomoći Vattel za titulu, pogotovo sad u Singapuru.
Sad druga je stvar hoće li Kimi pristati biti 2 vozač ili ne, za to uvijek ima zamjena, samo da se ne lome ledja preko njega, jer je juče on iole osvijetlio obraz timu.
Kao prvo zašto se sada pravimo da bi se kao nešto lomilo preko Kimija? Ove glasine o njegovom odlasku su vec godinama u paddocku...ove godine jače nego prije sa dolaskom Leclerca.
To nema nikakve veze sa onim jučer u Monzi...
Da je Ferrarija briga za WDC vec bi odavno koristili Kimija kao podršku, ali ili on u određenom vikendu nije brz pa ne može pomoći ili se Ferrari pobrine da kada je on relativno brz i koristan da sjebe i jednog i drugog vozača kao jučer.
Slaw,znas i sam da sam ja pobornik timskih odredbi. Formula 1 je timski sport i tako se treba i postavit od pocetka. Mozda nije posteno,ali dogodi se da imas vozaca koji je sporiji i sada odradi 2 utrke u kojima je brzi i onda ocekuje sto?Slavenowsky je napisao/la: 03.09.2018., 16:45Zašto se sada reaguje tj sta se je do sada čekalo? Iz aviona se vidjelo da Kimi i Vattel nisu dobitna kombinacija.Ferrari je napisao/la: 03.09.2018., 11:03Ja ne znam odakle to izvlačiš?Slavenowsky je napisao/la: 03.09.2018., 10:18 Dok ne bude oficielno neću da vjerujem u ovo. Generalno ako budu jučerašnji debakl lomili preko Kimijevih ledja, onda je to supacki.
Treba čekati kraj sezone, ovako Kimiju mogu slomiti motivaciju, a bio je baš motiviran, samo je trebao više biti kao drugi vozač koji će pomoći Vattel za titulu, pogotovo sad u Singapuru.
Sad druga je stvar hoće li Kimi pristati biti 2 vozač ili ne, za to uvijek ima zamjena, samo da se ne lome ledja preko njega, jer je juče on iole osvijetlio obraz timu.
Kao prvo zašto se sada pravimo da bi se kao nešto lomilo preko Kimija? Ove glasine o njegovom odlasku su vec godinama u paddocku...ove godine jače nego prije sa dolaskom Leclerca.
To nema nikakve veze sa onim jučer u Monzi...
Da je Ferrarija briga za WDC vec bi odavno koristili Kimija kao podršku, ali ili on u određenom vikendu nije brz pa ne može pomoći ili se Ferrari pobrine da kada je on relativno brz i koristan da sjebe i jednog i drugog vozača kao jučer.
Vettel je vise puta izjavio da nema nista protiv da ima i dalje Kimija u timu ili nas sve vrijeme folira.!? Jos je paradoksalno što Kimi u posljednje vrijeme vozi dosta bolje od Vattela, pogotovo ove zadnje dvije utrke. I onda baš kada je Kimi u formi Ferrari dopušta utkrivanje WTF!? A ovakva vijest će garant motivisati Kimija da vozi bolje i da pomaže.
Vjerujem da bi Kimi odradio funkciju drugog vozača da se je tražilo, no to nije bio slučaj. Možda su jedino testirali Kimija, da li će sam biti od pomoći ili mu se mora to reći.? Jer u protivnom sve je glupo do bola.
I vala neka se završi vise ova farsa, neka ide Kimi, a Vettel neka dovedu vodonošu i svi hepi!!!
Malo se zakompliciralo oko objave jer postoji problem što je pokojni Sergio Marchione potpisao ugovor sa Leclercom (Amus) moguće i bez pristanka ili bez znanja Arivabenea, a ovaj novi šef (kao i MA) bi volio da Kimi ostane.Frantic je napisao/la: 03.09.2018., 10:54 Uvijek su objave bile u/oko Monze.
Jbga, to što se desilo jučer, pa su stvari ispale kako ne treba, to je drugi par opanaka.....
Objava da će Leclerc biti slijedeće godine u Ferrariju (ako je bude), nema veze sa "lomljenjem jučerašnjeg debakla preko Kimijevih leđa", i to niko, pa ni sam Kimi ne bi trebao tako shvatati.
Znam da bi takav scenarij možda bio i povoljan za Williams s obzirom na trenutnu situaciju, ali pomisao da jedan takav div postaje ičija B momčad me sablažnjava. Što je iduće McLaren B momčad Red BullaMatek14 je napisao/la: 03.09.2018., 13:43 Bilo bi lijepo kada bi Mercedes rjesio financijske probleme Williamsa i uzeo ih kao b momcad,
potpisFerrari je napisao/la: 04.09.2018., 12:12 Williams MORA ostati neovisan koliko god oni loši bili. Vidjeli smo da se mogu izvući nakon nekoliko loših godina...to je stara i slavna ekipa koja ne smije biti samo "B ekipa".
Može ovako...[ link do slike ][ link do slike ]zekohonda je napisao/la:zanimljivo, prvi put čujem.
i sirotkin i markelov (ako je on taj drugi) su bili renaultovi test/treći/razvojni vozači.