PulsManager 2018.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 09.07.2018., 00:14 Ko'e prviiiiiiii? :chill:
Šta ću s parama?
Ionako sam imao za kupit najskuplju robu.
A sad ima dodatno još viška.
Da oročim u banci?
Da doniram F1pulsu?
Da kupim kriptovalute? :rofl:
Mislim da sada prvih 10 ima za najskuplju kombinaciju nakon ove utrke.. ti si možda bio jedini koji je za nju imao već prošlu utrku. Ja sam uz merc šasiju, ferrari mašinu i hamiltona imao samo za maxa (koji je ovu utrku zajebo situaciju hehe) no nakon ove utrke mogu uzeti umjesto njega Seba i ostan mi 3.800.000€ a 7. sam. Tako da mislim da su se u prvih 10 svi poravnali sa budžetom.. tj. više im to nije bitna stavka. Sada je samo da upiknemo što bolje. ;)

Razlika između tebe i 10 mjesta je svega 133 boda (nakon VN Austrije se jako zgusnuo red), što znači da će ove sezone biti napeto do kraja sezone. Pretpostavljam da nije ugodno kad ti Alan i Grunf pušu za leđima hehe. :prcnjau:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Izgleda da će se morati riskirati više nego inače. To je moj plan jedino mi ulazi u kombinaciju da RB napravi ludilo na utrci no previše informacija se ima prije utrke tako da je i to gotovo jako teško proizvesti.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Rekao sam ja prije nekog vremena da će na kraju odlučiti kvarovi, sudari i izlijetanja (na kvalifikacijama i trci), te eventualne kazne i promjene PU komponenti između kvala i trke. :kokice:

Ante, preporuke za narednu sezonu:
- vrati porez na promet roba :mrgreen: (ne mora biti 10%, neka bude 5%),
- malo "popeglaj" razlike u odnosu na PP vrijeme i novce koje te razlike nose,
- možda da paušal po trci bude 2 miliona

Ah, da, pozivnice ne vraćaj. Nije fer.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Osobno mislim da ne treba ništa mijenjati.. pogotovo što se tih "poreza na promet roba". Upravo zbog tog što ove sezone toga nema postaje puno zanimljivije i dinamičnije. Ako imaš dobar start u sezoni veća vjerojatnost da ćeš do kraja prve polovice doći do maksimalne postave, neko prije neko kasnije.. no tek sad počinje biti zanimljivo kad novac ne igra neku bitnu ulogu.

Btw.. Ante, koliko aktivno igra ove sezone igrača svaku utrku (mjenja ekipu i napreduje)?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nešto više od 200.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 09.07.2018., 11:36 Ante, preporuke za narednu sezonu:
- vrati porez na promet roba :mrgreen: (ne mora biti 10%, neka bude 5%),
- malo "popeglaj" razlike u odnosu na PP vrijeme i novce koje te razlike nose,
- možda da paušal po trci bude 2 miliona

Ah, da, pozivnice ne vraćaj. Nije fer.
Tko zna, gdje je iduća sezona... :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma ja, ima i tog. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Opet mi nije jasno, zašto je Lewisu pala cijena?

Što se budućnosti tiče, i ja sam zasad da se vrati neki mali porez, vidjećemo kakva će atmosfera biti posljednjih 5-6 utrka i hoće li se moći igrati kada veliki broj igrača bude imao max postave cijeli drugi dio sezone.

Palo mi je na pamet da probaš uvesti da možeš kupiti nešto tipa tehničkog direktora, da igra postane nešto arkadnija (ili neki sličan potez). :D Pa onda npr ako upariš u momčadi vozača koji je iz iste momčadi kao i tehnički direktor dobiješ neki bonus na vozačeve osvojene bodove, ili isto to za šasiju. Tako bi se moglo napraviti još opcija za osvajanje bodova, pošto netko s manje para može uzeti lupam Sainza i Abiteboula za neke manje pare i osvojiti bodova slično kao netko sa samo Kimijem ili Maxom.
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Uvijek je isti odgovor - cijene rastu i padaju ovisno o
a) performansama na ovom gp vikendu
b) šansama za idući gp vikend, i rekao bih još i:
c) ostalim kretanjima cijena

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Felipe je napisao/la: 09.07.2018., 13:11 Opet mi nije jasno, zašto je Lewisu pala cijena?

Što se budućnosti tiče, i ja sam zasad da se vrati neki mali porez, vidjećemo kakva će atmosfera biti posljednjih 5-6 utrka i hoće li se moći igrati kada veliki broj igrača bude imao max postave cijeli drugi dio sezone.

Palo mi je na pamet da probaš uvesti da možeš kupiti nešto tipa tehničkog direktora, da igra postane nešto arkadnija (ili neki sličan potez). :D Pa onda npr ako upariš u momčadi vozača koji je iz iste momčadi kao i tehnički direktor dobiješ neki bonus na vozačeve osvojene bodove, ili isto to za šasiju. Tako bi se moglo napraviti još opcija za osvajanje bodova, pošto netko s manje para može uzeti lupam Sainza i Abiteboula za neke manje pare i osvojiti bodova slično kao netko sa samo Kimijem ili Maxom.
Kako se ne bi mogla igrati.. sjećam se prošle sezone, tek na kraju sezone na vrhu je postalo zanimljivo kad su se svi poravnali i tada je stvarno odlučivalo kakav imaš nos i sreća u utrci, da se to desilo prije bilo bi još zaniljivije. U biti ako si htjeo napredovat bitno je napraviti nešto drugačije u kombinaciji nego što to radi tvoj konkurent. i netko izvuče deblji i netko kraći kraj.. a tu nije uključen faktor novca. Ok.. treba imat ovaj sistem sa lovom kako bi se barem na prvoj polovici odvojili "pravi igrači" e onda počinje makljaža ostatak sezone. U biti ova sezona je pun pogodak što se pravila tiče. Barem sa mog gledišta.

Ono sa porezom je bio totalni šit.. zašto. Zato što si morao držati vozača kojeg možda neželiš jer bi šaranjem u dvije utrke izgubio previše love što bi te izbacilo iz utrke.. to se meni desilo u Mađarskoj, do tad sam bio u borbi za prvo drugo mjesto. Također postoji mogućnost da slučajno se zaj.. i neki vrag stisneš da kupiš vozača i onda nema povratka jer su u svakom slučaju u banani. Sada svaku utrku možeš mijenjati sve bez tih glupih penala.

Osobno mislim da je taj porez bio totalni promašaj.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
avetma je napisao/la: 09.07.2018., 13:23 Uvijek je isti odgovor - cijene rastu i padaju ovisno o
a) performansama na ovom gp vikendu
b) šansama za idući gp vikend, i rekao bih još i:
c) ostalim kretanjima cijena
Pole pozicija i u utrci se vratio sa poljednjeg na drugo mjesto... Osim ako ne smatraš da je sljedeću utrku na meti Ferrarija i taktike na startu pa da mu skidaš cijenu. :mrgreen:
Obrigado Felipe

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jest, ali daj detaljnije. Pole pozicija za 0,044 na stazi koja je Mercedesu bila tradicionalno najjača u sezoni - toliko što se tiče Mercedesove snage. Možda me demantira u Njemačkoj za dva tjedna, ali sad izgleda kao da su izgubili prednost koju su imali. A Hamilton - kroz prva dva zavoja izgubio dvije pozicije, na kraju se jest vratio do P2, ali ta jedna pozicija na kraju je uz pomoć SC ili Bottasove strategije, kako hoćeš. Nema ništa loše u tome, da ne skoče odmah njegovi navijači - ali kod određivanja cijene uzmem i okolnosti.

Ne pomaže ni to što je opet pokazao neymarovsku labilnost kad padne u poretku i ne ide sve po planu.

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
@avetma
Zasto je onda Stroll jeftinini od Sirotkina? Obzirom na nacin formiranja cijena Stroll u najmanju ruku mora biti jednake.
Stroll je u uvjetima kada su oba zavrsili utrku samo jednom bija losiji od Sirotkina. Uzeo je jedine bodove ove sezone,a i ovu zadnju utrku je zavrsija 10 sekundi ispred njega.

Konkretno,po momku se stalno pljuje,ali nije bas da je on u formulu 1 dosao bez rezultata. Ima tu i pobjeda i naslova i dobrih voznji. Prosle sezone je na svakoj mokroj utrci bio dobar,dapace jako dobar. Vjerojatno je losiji od nekih drugih ali sigurno nije tolika truba.

Sorry na off

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vjerojatno stoji od Monaka kad ga je Sirotkin ponizio. U međuvremenu ni jedan ni drugi nisu napravili ništa pozitivno pa ih nisam dirao.

stefan BELLOF
Karting
Karting
Ma ok,ja gledam cisto statisticki

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 09.07.2018., 11:36 Rekao sam ja prije nekog vremena da će na kraju odlučiti kvarovi, sudari i izlijetanja (na kvalifikacijama i trci), te eventualne kazne i promjene PU komponenti između kvala i trke. :kokice:

.......
O tome ti pričam.
Imao sam (i još neki) Vet/Ham/Ferr m/Benz š
I još mi ostalo da kupim Giovinazzija kao trećeg vozača. :rofl:
Ko je upiknuo Bottasa i stavio Vet/Bot/Ferr/Ferr taj je na konju. :klanjam:
A prvih 20 (sigurno) je imalo novaca za to.
Doduše, ima i sutra dan. Start, sat i po vožnje, moguća kiša..... :kokice:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

stefan BELLOF
Karting
Karting
Frantic je napisao/la: 21.07.2018., 18:01
Frantic je napisao/la: 09.07.2018., 11:36 Rekao sam ja prije nekog vremena da će na kraju odlučiti kvarovi, sudari i izlijetanja (na kvalifikacijama i trci), te eventualne kazne i promjene PU komponenti između kvala i trke. :kokice:

.......
O tome ti pričam.
Imao sam (i još neki) Vet/Ham/Ferr m/Benz š
I još mi ostalo da kupim Giovinazzija kao trećeg vozača. :rofl:
Ko je upiknuo Bottasa i stavio Vet/Bot/Ferr/Ferr taj je na konju. :klanjam:
A prvih 20 (sigurno) je imalo novaca za to.
Doduše, ima i sutra dan. Start, sat i po vožnje, moguća kiša..... :kokice:
Ja imam ferr/kimi/vett/williams. Nadam se dobroj berbi. Danas sam kađa kisu i promasija,ali bude li ferr 1-2 na kraju bit ce i za sasiju ferr.
Ostalo nesto milijuna na racunu

Frantic
Formula 1
Formula 1
Al sam ga popušio. :bang:
Momački. :mrgreen:
Naravno, Kimi, ni kriv ni dužan. :chill:
Ni za kvale, ni za start.
Biće vrlo teško vratiti se na prvo mjesto.
Dobro, ima još 8 trka. :kokice:
Ali neka ostane zapisano da sam prvi "prekuco" igru ove sezone u smislu da sam zasjeo na prvo mjesto i bio u situaciji kupiti najskuplju robu u svim kategorijama!! :gandalf: :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ono kad imaš u ekipi Kimija u Spa (ništa on nije kriv, naravno).
Pa ga prije kvala u Monzi zamijeniš Hamiltonom..... :chill:
Ali nema veze, možda nisam jedini koji je to uradio.
Meni je barem drago što je na PPu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 01.09.2018., 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jbga.. i ja isto, no utrka je sutra.
Zaključano