Opaaaaa
Sad ispočetka
Jbte, koliko je Cakir lud, čudo nije sviro visoko podignutu nogu.
Hehe, zabija jedan od najlošijih.
Hoho
Vidi Perišića, stativa, šta mu je, pobudalio
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma nisam jednostavno ni prepoznavao i mislio da je to ista ekipa koja je zdrobila Argentinu, al u ovih zadnjih desetak minuta to su ti dečki... ajmooooo
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Šta kažu?
"They're going home".
Čestitke komšije
Do 68. minute bolja Engleska, poslije 68. bolja Hrvatska.
Ko će me i čime (kako) častit, ako postanete prvaci?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 11.07.2018., 22:44
Šta kažu?
"They're going home".
Čestitke komšije
Do 68. minute bolja Engleska, poslije 68. bolja Hrvatska.
Ko će me i čime (kako) častit, ako postanete prvaci?
Ljudi moji što se događa!? Kakav trenutak, ovo je stvarno za ponosan biti i to svaki Hrvat gledao nogač ili ne. Ljudi su u totalnom deliriju i mene puca ko bkesavog! Vrijeme je za ravnanje face alkoholom do jutra pa na posao-ko živ ko mrtav. Ne mogu dočekati otvoriti sutra Twitter s obzirom da 80% ljudi koje pratim su Englezi.
Frendica upravo na Heathrowu, kaže da nikad nije bila na tišem aerodromu...