Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Premda neam nista protiv al nije to jos gotovo...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Da ga ne ureknemo, covjek sudi odlicno... Top sudac...
Fino Alla Fine
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ne razumijem kako može biti loš sudac u nogometu sudi ono što vidiš i to je to, zar je tako teško biti objektivan?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zasto? Covjek je skoro bez mrlje..f1zd je napisao/la: 06.07.2018., 21:25Ako prođu naši, koliko sam razumio Beusana, on ne može suditi.Perica9 je napisao/la:Po meni Mazic favorit za finale
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Neki su coravi, neki nisu fizicki spremni, neki nisu dovoljno hrabri a neki pak nisu objektivni.. Nije bas tako crno i bijeloMrDoomroom je napisao/la: 06.07.2018., 21:19 Ne razumijem kako može biti loš sudac u nogometu sudi ono što vidiš i to je to, zar je tako teško biti objektivan?
Vidis i nas na portalu, gledamo jedan incident i svatko vidi nesto novo, je da nas vecina vidi ispravno ali sudac je samo jedan
VAR je ogroman korak naprijed jos da UEFA poklekne..
Fino Alla Fine
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ne shvaćaš me. Ne može zbog političkih razloga (valjda misle da bi sudio za nas.)CrashOverride je napisao/la:Zasto? Covjek je skoro bez mrlje..f1zd je napisao/la: 06.07.2018., 21:25Ako prođu naši, koliko sam razumio Beusana, on ne može suditi.Perica9 je napisao/la:Po meni Mazic favorit za finale
Da se mene pita, ja glasam za njega, odličan je dosad bio.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Trebalo bi ovo za produžetke.
Previše je Belgija igrala povučeno i na kontre, plus autogol.
I previše je Brazil imao šansi.
Bilo bi šteta da ne ode u produžetke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Perica9
- Formula 1
- S nama već: 9 god 7 mj
Brazilci vise puta pali u 16-ercu nego sto je bilo golova na ovom SPFrantic je napisao/la: 06.07.2018., 21:42 Trebalo bi ovo za produžetke.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
@f1zd
Slazem se..
Ajd nek i Brazil ide kuci.. Bravo Belgija, nisu papcinski ko Englezi
Slazem se..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Čestitke Belgiji, ali nekako su mi se provukli i kroz 1/8 i kroz 1/4. Bilo je zrelo barem za produžetaka.
Podsjećaju me na Italiju 1994. ili Argentinu 1990. (ne pričam o grupnoj fazi, Belgija ovdje nije imala problema u grupi).
Možda se provuku i u polufinalu pa u finalu izgube na penale (kao Italija 1994.) ili penalom pred kraj tekme (kao Argentina 1990).
Od Hrvatske??
BTW, ja sam onako malo kontra Belgije zbog zadnje dvoje kvalifikacije, jerbo su bili sa nama u grupi, pa ih nešto baš i ne mirišem.
Sad malo objektivnosti. Francuska, po meni, nekako trenutno izgleda kao najveći favorit (bez ljutnje komšije).
Podsjećaju me na Italiju 1994. ili Argentinu 1990. (ne pričam o grupnoj fazi, Belgija ovdje nije imala problema u grupi).
Možda se provuku i u polufinalu pa u finalu izgube na penale (kao Italija 1994.) ili penalom pred kraj tekme (kao Argentina 1990).
Od Hrvatske??

BTW, ja sam onako malo kontra Belgije zbog zadnje dvoje kvalifikacije, jerbo su bili sa nama u grupi, pa ih nešto baš i ne mirišem.

Sad malo objektivnosti. Francuska, po meni, nekako trenutno izgleda kao najveći favorit (bez ljutnje komšije).
Mislim da je Januzaju sad sve oproštenoCrashOverride je napisao/la: 06.07.2018., 21:55 ......
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Haha.. Premda nisu bas nesto odusevljeni bili, sad im je malo lakse ali ce mu oprostit eventualno ako udju u finale..
Francuzi izgledaju vrlo teski za pobjedit.. Iskreno, radje bi Belgiju vidio u finalu premda ne smekam ni jedne ni druge..
Lijepo je gledat knockout fazu bez sudackih repova..
Uglavnom, idmo dalje
Francuzi izgledaju vrlo teski za pobjedit.. Iskreno, radje bi Belgiju vidio u finalu premda ne smekam ni jedne ni druge..
Lijepo je gledat knockout fazu bez sudackih repova..
Uglavnom, idmo dalje
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Zanimljivost.
Na dosadašnjih 20 prvenstava Brazil je 5 puta bio prvak, a samo 4 puta je "ispao" od ekipe (ekipa) koja nije igrala finale ili osvojila titulu. Ispao je pod znacima navoda jer je bilo odlučujućih mečeva i u grupama zbog kojih se odlučivala titula, išlo u polufinale ili direktno u finale.
Uglavnom, Brazil je ispao 1930, 1934 i 1966 u grupi, a 1986 u 1/4 na penale od Francuza, koji su kasnije izgubili od Nijemaca u polufinalu.
U 11 slučajeva Brazilci su izgubili u odlučujućem meču od ekipe koja je ili igrala finale (što je i logično u slučaju da su dobili Brazilce u polufinalu, s tim što su sa Holandijom 1978. odigrali neriješeno u drugoj grupnoj fazi, a trebala im je pobjeda, ali eto možemo raći da nisu ostvarili potreban rezultat, Holandija kasnije izgubila u finalu od Argentine) ili osvojila prvenstvo (ili pobijedila Brazil u finalu, što opet dođe isto, jel
).
1938 - Italija - polufinale
1950 - Urugvaj, zadnji meč u grupi, nije tad bilo knock-out faze.
1954 - Mađarska -1/4 (izgubili "nekim čudom" od Nijemaca u finalu)
1958 - Prvaci
1962 - Prvaci
1970 - Prvaci
1974 - Holandija - druga grupna faza (izgubili u finalu od Nijemaca)
1978 - Holandija (već pomenuto)
1982 - Italija - druga grupna faza
1990 - Argentina (kontra Maradone i Caniggie za 1:0, Argentina izgubila u finalu od Nijemaca)
1994 - Prvaci
1998 - Francuska u finalu
2002 - Prvaci
2006 - Francuska 1/4 (izgubili od Italije u finalu)
2010 - Holandija 1/4 (izgubili od Španije u finalu)
2014 - Njemačka (kasniji prvak) i onaj masakr u polufinalu.
Vidjećemo kako će proći Belgija.
Na dosadašnjih 20 prvenstava Brazil je 5 puta bio prvak, a samo 4 puta je "ispao" od ekipe (ekipa) koja nije igrala finale ili osvojila titulu. Ispao je pod znacima navoda jer je bilo odlučujućih mečeva i u grupama zbog kojih se odlučivala titula, išlo u polufinale ili direktno u finale.
Uglavnom, Brazil je ispao 1930, 1934 i 1966 u grupi, a 1986 u 1/4 na penale od Francuza, koji su kasnije izgubili od Nijemaca u polufinalu.
U 11 slučajeva Brazilci su izgubili u odlučujućem meču od ekipe koja je ili igrala finale (što je i logično u slučaju da su dobili Brazilce u polufinalu, s tim što su sa Holandijom 1978. odigrali neriješeno u drugoj grupnoj fazi, a trebala im je pobjeda, ali eto možemo raći da nisu ostvarili potreban rezultat, Holandija kasnije izgubila u finalu od Argentine) ili osvojila prvenstvo (ili pobijedila Brazil u finalu, što opet dođe isto, jel

1938 - Italija - polufinale
1950 - Urugvaj, zadnji meč u grupi, nije tad bilo knock-out faze.
1954 - Mađarska -1/4 (izgubili "nekim čudom" od Nijemaca u finalu)
1958 - Prvaci
1962 - Prvaci
1970 - Prvaci
1974 - Holandija - druga grupna faza (izgubili u finalu od Nijemaca)
1978 - Holandija (već pomenuto)
1982 - Italija - druga grupna faza
1990 - Argentina (kontra Maradone i Caniggie za 1:0, Argentina izgubila u finalu od Nijemaca)
1994 - Prvaci
1998 - Francuska u finalu
2002 - Prvaci
2006 - Francuska 1/4 (izgubili od Italije u finalu)
2010 - Holandija 1/4 (izgubili od Španije u finalu)
2014 - Njemačka (kasniji prvak) i onaj masakr u polufinalu.
Vidjećemo kako će proći Belgija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”