Pitanjce
Dobio sam u firmi kao službeni, Nokiu 6.
Phone je odličan za cijenu koju sam vidio da košta u slobodnoj prodaji, a i preko operatera.
5,5"; 3GB RAMa, 3000mAh baterija, 13Mpix, .....,
Ima nekih sitnica koje bi mogle biti bolje, ali džabalesku je džabalesku, poklonjenom konju se ne gleda u zube.
Čitam testove, pa tamo pored mase (+) stvari, navode i neke (-) stvari (nešto malo oko kamere, kao i da je "chipset" malo zastario), ali meni nije to toliko bitno, s obzirom na namjenu i korištenje telefona.
Ono što mi je zasmetalo je slijedeće.
Nikako ne mogu da "spojim" phone sa računarom.
Mislim, nisam informatički nepismen, guglao sam, uradio sve i svašta, počev od gluposti i sitnica tipa "probaj drugi USB kabl", pa sve do instaliranja raznih drivera za Nokiu 6 koje sam izguglao, bla, bla,....., ali ništa.
Ima i drugih načina za nešto prebacit na računar i obratno, ali ovaj sa USB kablom mi je nekako najbrži i najpraktičniji.
Ne prepoznaju ga ni računar kod kuće (Windows 10), a ni onaj na poslu (Windows 7).
Any tips?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.