Pa dobro, vrijedi Denveru, jbga.
Pogotovo u konktekstu tih informacija što si iznio.
Hvala na informacijama.
Ali, prevelike su to cifre, brate mili, skroz.
O`šlo sve u k...c.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Smiješno. Dobro hajmo reći da je prošle godine bio rookie. Hoćemo li onda reći da je bio najgori rookie?
@frantic za MVP se ne trebaju gledati samo brojke, jer su to već izgrađeni igrači i trebaju voditi ekipu. Ali za rookija je statistika važnija. Nećemo sad gledati gdje je rookie upao, u kakvu ekipu. Najbitnije za Rookie of the Year je ko je bio najbolji individualno, nevezano za koga je igrao i šta mu je ekipa ostvarila. MVP je druga priča, samo ime nagrade kaže. Najvrijedniji igrač za ekipu, i tu je bitno šta je taj igrač napravio sa tom ekipom. Jer je to titula najboljeg igrača sezone, ne po statistici, nego po doprinosu svome timu. I zato po meni Westbrook lani nije zaslužio tu titulu.
Gledam juče na nekom američkom portalu neko sastavio vrlo glup članak o najnezaslužnijim MVP. Stavio lik obe Nashove MVP nagrade. Onda kaže da Rose nije zaslužio pored LeBrona, i navodi statistiku gdje je LeBron imao pola poena bolji prosjek uz bolji procenat šuta. I onda još spomene da je LeBron više dogurao u play offu. A znamo da Play Off nije bitan za MVP nagradu. A pogotovo za nijansu bolja statistika po postignutim poenima. Svi znamo kako je D Rose odigrao tu sezonu, i vodio Bullse do najboljeg omjera u ligi.
Ja smatram da su Shaqa pokrali za barem još jednu titulu MVPa.
Ne znam samo je li to bila ona Iversonova (jedina) ili prva Duncanova (iz usta Phila Jacksona, ne mojih). Ili prva Nashova (kad je Shaq prešao u Miami).
A bio je blizu i 94/95 iako se na izbor Robinsona nema šta zamjeriti.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Yebesh ga.
Bogdanović, Šarić i Zubac dođu preko bare pa odigraju za repku, kao i sinoć u Tuzli Gobert, Fournier, Batum i Diaw, dok Musa (koji nije ni potpisao ugovor) i Nurkić ne mogu. Kao i Gordić, kod kojeg je zapelo oko sredstava za obnovu porodične kuće porušene u ratu.
Adams nešto pominje menadžera. Izgleda ga zakinuo. Ne bi mi dobili Francuze ni sa njima. Ne bi nam pomoglo ni da su igrali povrijeđeni Halilović, Milošević, Stipanović, ..... Ali brate mili ne bi se onako osramotili i izgubili 50 razlike kod kuće. Minus 10-15 bi bilo u redu, a ovako....., užas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Frantic je napisao/la: 30.06.2018., 10:09
Yebesh ga.
Bogdanović, Šarić i Zubac dođu preko bare pa odigraju za repku, kao i sinoć u Tuzli Gobert, Fournier, Batum i Diaw, dok Musa (koji nije ni potpisao ugovor) i Nurkić ne mogu. Kao i Gordić, kod kojeg je zapelo oko sredstava za obnovu porodične kuće porušene u ratu.
Adams nešto pominje menadžera. Izgleda ga zakinuo. Ne bi mi dobili Francuze ni sa njima. Ne bi nam pomoglo ni da su igrali povrijeđeni Halilović, Milošević, Stipanović, ..... Ali brate mili ne bi se onako osramotili i izgubili 50 razlike kod kuće. Minus 10-15 bi bilo u redu, a ovako....., užas.
Srećom Rusi su nam omogućili prolaz u Belgiji. A i Belgija će nas zgazit sa ovim sastavom kojeg trenutno imamo. Jbt al su i oni Francuzi loši, i to u punom sastavu. Dobili bi ih da smo i mi bili kompletni, garant. Ali nebitno, kao i ove kvalifikacije. Prolazi troje od četvoro. Vidjet ćemo šta će biti u sljedećim. Imamo i ovog Penavu u NCAA...
Hvala @f1zd
Popravi mi jutro.
L.A. Bron
Ma mora doći još neko, nije retard da dolazi "sam".
A sad su i Lakersi primamljiviji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Zašto LAL?!
Istok sa 76ersima debelo bolja opcija gotovo si sigurno u PO i odmoran si za ono najbitnije. Zapad svaka ekipa ima svoje ubice željne dokazivanja i mislim da visi PO.
Sad SAS moze ladno ucjenjivati sa trejdom ili ga ne napraviti neka dečko gleda sa tribina.
Možda čovjeku trebaju novi izazovi....
Opet LA mu je veće "tržište za sve" u odnosu na Philu.
Tamo ima 2 kuće.
Tu je filmska industrija, zvijezde,...., dosta prilika za "social activities",.....
A vjerujem da će doći još neko u LAL.
Smatram da LBJ + još taj neko, i postojeća Co. (Ball, Ingram, Randle,...), mogu hladno u PO.
I to u top 4.
A neka i momaka iz Phile samih, bez LBJa.
Samo bi im "smetao u razvoju".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Razumijem to no LAL sa onim lajavcem LaVarom zar mi je to potrebno u životu? Izabrao je teži put do prstena Istok je šetnja po parku. Možda mu se sve obije od glavu, strateški jako riskantno.
Dobro ima nešto i u dečkima iz Phille i tamo sigurno nebi morao grindati cijelu sezonu za PO bio bi samo dodatak minutažu bi dozirao po potrebi.
Šokiran sam odlukom i razočaran
Šokiran odlukom? Pa odlazak u Lakerse je bila najizglednija opcija.
Dakle Bostonu sada preostaje ono što je LeBronu bilo do prošle godine na istoku - šetnja u veliko finale. A i tamo će namučiti bilo koju ekipu zasigurno jer imaju strahovitu postavu kad su kompletni. A zapad je teška klaonica, očito ćemo imati nešto kao i 2016. kad su ultra snažni bili Warriorsi, Spursi i Thunderi. A ne treba zaboraviti ni Pelicanse sa zdravim Cousinsom, to još nismo vidjeli kako se igra u doigravanju.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Lance Stephenson potpisao za Lakerse
Ako ne znate, to je lik koji je provocirao LeBrona cijelu seriju s Indianom, a i prije toga imaju svoju povijest
Potpisao je i Javale McGee na jednu godinu.
----------- [ link do slike ]
Hahaha, kakav je kralj taj Stephenson, zanimljiv igrač. Dakle Lakersi su novi u doigravanju, tko nam ispada onda. Blazersi moguće budući da se nisu nešto pojačali za sada. Utah bi mogla biti dosta dobra. Zapad je stvarno krvav trenutno.
Da budem iskren nisam iznenadjen odlukom samo mi se cini da ce on karijeru zavrsiti sa 3 prstena jer nema sanse da uzme titulu sa ovom ekipom jedino mu je nada da Kawhi dodje a ja se nadam da do toga nece doci.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
A što fali ovoj ekipi? Sad će ispast da treba imat pet all star igrača da bi se nešto osvojilo. Nije istina. Mlada jezgra Lakersa je odlična, tu je sada i Stephenson koji je prosječno na 10 poena, o LeBronu ne treba trošiti riječi, Thomas oporavljeni isto nije za baciti. Polako, nek se formira malo momčad pa ćemo vidjeti što se može napraviti. Uvelike to ovisi i o Jamesu, mora sad prihvatiti neke promjene na koje očito nije bio spreman u Cavsima, pa je završio s takvom momčadi kakva je.