I meni je jučer slao iste gluposti, naslov hoka hey, dragi i to Odgovorio sam mu dvaput i riješio ga se i sad vidim 2 poruke od njega u kojima piše dragi...Hvala na baniranju
Reko sam nedavno da rosberg lagano trolla. Poruku hoka hey tek sad primjetih nakon citanja ove diskusije. Pm su mi skoro pa neprimjetne. Poradite na tome, molim vas.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odmah ukinuti ovaj topic.
Forumi sluze da se ljudi ko ljudi iznapadaju, postovi se prijavljuju adminima i to je to. Ovo je tuzakanje za male bebe. Cinkere na grane!!!!
Molio bi moderatore da pregledaju topic od utrka nakon sto iste zavrse. Ne samo na ovoj,jer to prolazi vec neko vrijeme. Ima dosadnih likova,koji bas smaraju ostatak ekipe zbog privrzenosti svome ljubimcu ili timu,ali sve dok ne vrijedjaju nekoga,ne vidim kakvo je opravdanje te iste ljude pljuvati na osobnoj razini. Bas nisko.
Ne trebam naglasavati koliko je to dugorocno stetno za sami portal.
Explorer je napisao/la:Včrs. bacim oko. Al radi se i oko toga, evo deny je jučer dobio ban. Ima primjeraka
Hvala svejedno
I neka je dobio,jer sam naletio i na njegov post,ali isto tako je i on bio popljuvan od drugih. Jos bi zamolio da posto poto izbjegnete selektivnost,jer ce jedne totalno razjariti,a drugima dati nepotrebna krila. I eto kaosa.
Dobio sam info da me netko prozvao pod klevetama da sam netko tko nisam, dosao sam na portal dobronamjerno, ali vidim da ovdje ne funkcionira sve dobro zbog par ljudi, ali neka ostavljam vas dobri narode. Zbogom i oprostite sto sam vam smetao u ovih par sati sto sam se registrirao!
Starkelja je napisao/la:Dobio sam info da me netko prozvao pod klevetama da sam netko tko nisam, dosao sam na portal dobronamjerno, ali vidim da ovdje ne funkcionira sve dobro zbog par ljudi, ali neka ostavljam vas dobri narode. Zbogom i oprostite sto sam vam smetao u ovih par sati sto sam se registrirao!