Kamo dalje rođače?
(Iz pijeska vire krunisane glave.....)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
hvada dani na svemu! šteta što ne odlazi sa barem jednom motogp titulom.
s druge strane, ima impresivan niz, po (barem) jednu pobjedu u svakoj motogp sezoni. ovu tekuću ne kontam.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 05.06.2018., 13:13
hvada dani na svemu! šteta što ne odlazi sa barem jednom motogp titulom.
s druge strane, ima impresivan niz, po (barem) jednu pobjedu u svakoj motogp sezoni. ovu tekuću ne kontam.
Jbga, 13 sezona je vozio fabričku Hondu.
Možda bi, da nije bilo par povreda i imao titulu u najjačoj klasi.
Vjerovatno će ostati upamćen kao biker sa najviše pobjeda u top klasi, bez osvojene titule.
Hvala Pedrosi u svakom slučaju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Hahahahah koja kombinacija Bože me dragi sačuvaj. Al mi je drago da se nisu našli u Dukcu....
Nisam mislio da je moguće da mi Repsolka bude omraženija otkad je Marquez tamo ali.... Eto stvarno nikad ne reci nikad....
A neki dan slušam onu dvojicu na srpskom SKu.
I tako oni pričaju o križaljkama, đe će ko, đe će Jorgovan, koji se tada nekako počeo odvajati u vodstvu, pa pomenuše možda i Repsolku (jer nije ostalo nijedno slobodno mjesto više kod fabričkih, osim tog), kad ono,...., fakat, to i bi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”