MotoGP sezona 2018.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Pirro prevezen u bolnicu, u svijesnom je stanju.
Sisu (fin.)
- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Kako su mu ruke "mlatarale naokolo" mislio sam da je "podrobio" sve moguće kosti na obje ruke od ramena zaključno sa prstima.Ferrari je napisao/la: 01.06.2018., 20:45 Ne mogu vjerovati da je imao "samo" potres mozga i iščašeno rame.
A da ne govorimo eventualno za vrat, kučmu.....
Super je prošao.
Izgleda da je negdje dobro ubacio u turbe, pa ga vile pronosale.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 01.06.2018., 21:27Kako su mu ruke "mlatarale naokolo" mislio sam da je "podrobio" sve moguće kosti na obje ruke od ramena zaključno sa prstima.Ferrari je napisao/la: 01.06.2018., 20:45 Ne mogu vjerovati da je imao "samo" potres mozga i iščašeno rame.
A da ne govorimo eventualno za vrat, kučmu.....
Super je prošao.
Izgleda da je negdje dobro ubacio u turbe, pa ga vile pronosale.

Meni nije izgledalo toliko loše. Jedino sam pomislio da je možda noge polomio, jer je puno odletio u zrak. I ovaj pad na noge nije izgledao lijepo. A ovo kurlanje ništa neuobičajeno pri padovima sa motora. Znam kada u skijaškim skokovima neko padne i ovako se isprevrće da se dobro polomi, ali oni nisu ni blizu zaštićeni kao motoristi. Motoristi imaju onu grbu na leđima, zaštite na koljenima, laktovima, kacigu. Na šta se god prevrne ima zaštitu.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Novi MotoGP rekord brzine postavio je Dovi tijekom jednog od jučerašnji treninga na Mugellu. Novi rekord iznosi 356.4 km/h.
Uz to postavio ga je Talijan na Mugellu na Ducatiju.

Uz to postavio ga je Talijan na Mugellu na Ducatiju.

Sisu (fin.)
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
Od svega toga kaj si nabrojao, jedina zaštita od pada je kaciga i kombinezon sa zračnim jastucima. Ovo ostalo je samo da ne uništi kombinezon tijekom utrke. I ne da nije izgledalo loše već je izgledalo jako loše. U cijeloj toj priči, pad na noge je ustvari najmanje štetan. Ono što mu se kasnije dogodilo je puno opasnije - udarac glavom i trenutni knock-out i nastavljanje kretanja rotacijom i prevrtanjem. Upravo je to prevrtanje u većini slučajeva zaslužno za lomove.Pastor je napisao/la: 01.06.2018., 21:43
Meni nije izgledalo toliko loše. Jedino sam pomislio da je možda noge polomio, jer je puno odletio u zrak. I ovaj pad na noge nije izgledao lijepo. A ovo kurlanje ništa neuobičajeno pri padovima sa motora. Znam kada u skijaškim skokovima neko padne i ovako se isprevrće da se dobro polomi, ali oni nisu ni blizu zaštićeni kao motoristi. Motoristi imaju onu grbu na leđima, zaštite na koljenima, laktovima, kacigu. Na šta se god prevrne ima zaštitu.
Na ovom primjeru možeš vidjeti o čemu pričam...tebe su brinule noge, a čovjek završio u nesvjesti sa (srećom) iščašenim ramenom.
I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Pa gledaj, ako gledamo kakvi incidenti imaju opasne posljedice (smrt), to nikada nisu ovakve situacije. Ili čovjek padne pod motor, ili odkliza pa udari u zid. A ovo prevrtanje rijetko ima ozbiljne posljedice. Sve dok nema zida u blizini, ili durgih motora sve dobro prođe.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Rijetko gledam moto kvale, ali bas mi je drago da sam pogledo ove.
Vrlo zanimljivo, cestitke rossiju!
Mm je u jednom trenutku imao 4 desetinke bolji prolaz, ne znam sto mu se dogodilo.
Vrlo zanimljivo, cestitke rossiju!
Mm je u jednom trenutku imao 4 desetinke bolji prolaz, ne znam sto mu se dogodilo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Valeeeeee

Sisu (fin.)
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Svaka čast Doktoru, on definitivno nije bio Talijan kojeg bih očekivao na poleu ovdje
Ne sumnjam da ćemo imati sjajnu utrku sutra

Ne sumnjam da ćemo imati sjajnu utrku sutra

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pramac će na VN Italije nastupiti u Lamborghinijevim bojama
https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... o-1044055/

https://www.motorsport.com/motogp/news/ ... o-1044055/