Lewis Hamilton
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Senna je iskakao iz bolida da pomogne vozacu, a Hamilton ne zna skinuti obicnu kapu na minut cutanja, da oda pocast kolegi koji je poginuo. To je ogromna mrlja na njegov karakter i onda kad dodas njegov buran privatni zivot, tad mozes jedino da pomislis da je njegov stil zivota malo otisao izvan granica. Cak jedan Bernie je izjavio da je Hamilton otisao malo predaleko, ocigledno aludira na to da se malo ponasa nepromisljeno. Takvo sto i mi potenciramo.
I btw. ne trebaju se vozaci vrijedjati, nisam za tu vrstu komunikacije, ali ne treba se na prvu skakati kad se Hamilton kritikuje, ako je neko excentrican ocigledno je upadan.
I ne znam cemu tolika rasprava...
I btw. ne trebaju se vozaci vrijedjati, nisam za tu vrstu komunikacije, ali ne treba se na prvu skakati kad se Hamilton kritikuje, ako je neko excentrican ocigledno je upadan.
I ne znam cemu tolika rasprava...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Lady
- GP3
Vlado, slažem se ja u puno toga s tobom vezano za Hamiltona i sve ovo šta si napisao.
Malo ću se nadovezat na ovo tvoje da bi Senna bio ponosan na Lewisa..... da, na njegovu vožnju i samu brzinu sigurno..., ali, na neke izjave sigurno nebi, a da ne govorim o ovom činu gdje je Lewis 'zaboravio' skinut kapu kod odavanja počasti Wilsonu. To nije privatni život Hamiltona, to je sve vezano za samu Formulu 1.
Nemoj zaboravit da upravo u Imoli 01.05. 1994, dan nakon pogiblje Ratzenbergera, baš je Senna nosio u svom kokpitu austrijsku zastavu ako pobjedi ili bude na podijumu da podigne tu zastavu u znak počasti svom kolegi. Senna je poginuo, a nikog nije bilo da podigne austrijsku zastavu na podiju.....
Pogledaj u ovom gore intervjuu kako Ayrton opisuje Fangia. Ne samo kao vrhunskog pilota, već u prvom redu kao gentlemana....
Senna je poticao iz jako imućne obitelji i njemu novac i slava nisu udarili u glavu. Iako je i sam volio prilično raskošan život, u prvom redu njegova najveća strast i ljubav je bilo utrkivanje. Njemu je Formula 1 dok je vozio bila na prvom mjestu.
Isto tako, koliko god je kao vozač bio prilično nemilosrdan, toliko je itekako mario za ostale vozače. Mislim da je baš Brundle izjavio kako prilikom jednog sudara između njih dvojice, Senna je izletio iz bolida i pojurio prema njemu. Brundle je mislio kako je Senna bijesan, a ustvari je ovaj požurio do njega da se uvijeri da li je dobro. Takav je bio Senna.
Ili ono spašavanje Erika Comasa na kvalifikacijama u SPA 1992. Niti jedan vozač se nije onda zaustavio osim Ayrtona.
Nekako mi se Hamilton ne uklapa u takvu sliku vozača i ličnosti.
Malo ću se nadovezat na ovo tvoje da bi Senna bio ponosan na Lewisa..... da, na njegovu vožnju i samu brzinu sigurno..., ali, na neke izjave sigurno nebi, a da ne govorim o ovom činu gdje je Lewis 'zaboravio' skinut kapu kod odavanja počasti Wilsonu. To nije privatni život Hamiltona, to je sve vezano za samu Formulu 1.
Nemoj zaboravit da upravo u Imoli 01.05. 1994, dan nakon pogiblje Ratzenbergera, baš je Senna nosio u svom kokpitu austrijsku zastavu ako pobjedi ili bude na podijumu da podigne tu zastavu u znak počasti svom kolegi. Senna je poginuo, a nikog nije bilo da podigne austrijsku zastavu na podiju.....
Pogledaj u ovom gore intervjuu kako Ayrton opisuje Fangia. Ne samo kao vrhunskog pilota, već u prvom redu kao gentlemana....
Senna je poticao iz jako imućne obitelji i njemu novac i slava nisu udarili u glavu. Iako je i sam volio prilično raskošan život, u prvom redu njegova najveća strast i ljubav je bilo utrkivanje. Njemu je Formula 1 dok je vozio bila na prvom mjestu.
Isto tako, koliko god je kao vozač bio prilično nemilosrdan, toliko je itekako mario za ostale vozače. Mislim da je baš Brundle izjavio kako prilikom jednog sudara između njih dvojice, Senna je izletio iz bolida i pojurio prema njemu. Brundle je mislio kako je Senna bijesan, a ustvari je ovaj požurio do njega da se uvijeri da li je dobro. Takav je bio Senna.
Ili ono spašavanje Erika Comasa na kvalifikacijama u SPA 1992. Niti jedan vozač se nije onda zaustavio osim Ayrtona.

- vlado Verified
- Formula 1
Vidi, da bi bili korektni treba reci da su sada pravila takva da nema heroja od vozaca u slucaju nesrece. Plus sto nema ni potrebe, staze su i vise nego dobro pokrivene sa profesionalcima. Ja se apsolutno slazem za minut sutnje, to mu je blago receno greska. Ali dobro...
Takodje Bernije je samo malo ranije pricao kako je Lewis jedini pravi promoter ili sta vec te F1.
Ja stvarno ne skacem vec samo pricam sa tobom i ostalima...
Takodje Bernije je samo malo ranije pricao kako je Lewis jedini pravi promoter ili sta vec te F1.
Ja stvarno ne skacem vec samo pricam sa tobom i ostalima...
No!
- Lady
- GP3
Dobro, Bernie nije baš sav svoj...pa tako njegovu izjavu treba uzet sa rezervom..., ali, kad je 'stari' vidio do kud to Hamilton ide, malo je promjenio mišljenje...
@hatt,
jbte.... svašta si nadrobio.....
Senna propovjednik....
Ovo ostalo je više manje točno, osim šta je Senna itekako volio i živio vrlo raskošan život....oh da.... pravi jet setovski život.
Iskreno, da je Senna danas živ, mislim da bi najviše volio Vettela....
@hatt,
jbte.... svašta si nadrobio.....

Ovo ostalo je više manje točno, osim šta je Senna itekako volio i živio vrlo raskošan život....oh da.... pravi jet setovski život.

-
rosberg
- Karting
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: mercedes
jel pod "stari" mislis na oca od hamiltona?Lady je napisao/la:Dobro, Bernie nije baš sav svoj...pa tako njegovu izjavu treba uzet sa rezervom..., ali, kad je 'stari' vidio do kud to Hamilton ide, malo je promjenio mišljenje...
@hatt,
jbte.... svašta si nadrobio.....Senna propovjednik....
![]()
- vlado Verified
- Formula 1
Tek sam sada vidio tvoj post, Lady. Odgovorio sam kolegi iznad za pomoc u nesretnim okolnostima u tom periodu. Ne mozemo znati ko bi danas iskakao iz bolida i spasavao kolege kao i prijatelje zbog pravila i sigurnosti koja je na viskom nivou.
Ja nikako ne zelim usporedjivati Lewisa sa Sennom van bolida. Niti se moze, kao sto se ne moze ni MS sa Sennom. Pa znate koliko je MS tereta i prezira stavio na svoja ledja nakon crne imole 94-te. Naravno da znate. I sta sada? Da li ga to cini manje vrjednim?
Moja poenta je da Lewis ima pravo da radi sta god zeli van staze. Kada pogrjesi na njoj, kao za minut cutnje nema milosti. Ali sve dok donosi rezlutat ekipi za koju se obavezao ugovorom nema se sta prebacivati privatno na profesionalno. Jer na kraju, niko za 40 godina nece pamtiti par slika njegovog nocnog zivota.
Stvar za koju se mogu protiviti Hattricku je da Senna ne bi bio ponosan da je neko inspirisan sa njime uspio ga stici statisticki. Mislim da bi mu bilo drago ako je vec on sam tezio da bude inspiracija drugima. Opet da naglasim, samo na stazi.
Ja nikako ne zelim usporedjivati Lewisa sa Sennom van bolida. Niti se moze, kao sto se ne moze ni MS sa Sennom. Pa znate koliko je MS tereta i prezira stavio na svoja ledja nakon crne imole 94-te. Naravno da znate. I sta sada? Da li ga to cini manje vrjednim?
Moja poenta je da Lewis ima pravo da radi sta god zeli van staze. Kada pogrjesi na njoj, kao za minut cutnje nema milosti. Ali sve dok donosi rezlutat ekipi za koju se obavezao ugovorom nema se sta prebacivati privatno na profesionalno. Jer na kraju, niko za 40 godina nece pamtiti par slika njegovog nocnog zivota.
Stvar za koju se mogu protiviti Hattricku je da Senna ne bi bio ponosan da je neko inspirisan sa njime uspio ga stici statisticki. Mislim da bi mu bilo drago ako je vec on sam tezio da bude inspiracija drugima. Opet da naglasim, samo na stazi.
No!
- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Pa i mi Vlado normalno pricamo
, niko ovdje ne zeli zlo Hamiltonu, samo ovakve stvari se pocesto kod njega desavaju. On je za Michaela izjavio da se "neke stvari desavaju s razlogom"!??? Ne znam sta je s tim htio reci, izabrao je najgoru mogucu metaforu za objasnjavanje. Ocigledno mu ne ide od ruke suosjecanje, jer to su dva gafa koja su bas teska. To sto pije s Rihannom, sto repa u klubu, koga to briga, meni je taj "gangsta style" smijesan, ali nekom nije i to postujem.
Dominacijom Mercedesa malo mu je porastao ego, pa se nekad pravi zrtva u svom timu, sad za sad je dobar - coolira jer dominira, ali kad se malo Rosberg ili bilo ko drugi umjesa u njegovu dominaciju, tad postaje labilan i nepromisljen. To je prvobitno bila tema, pa je otisla siroko.

Dominacijom Mercedesa malo mu je porastao ego, pa se nekad pravi zrtva u svom timu, sad za sad je dobar - coolira jer dominira, ali kad se malo Rosberg ili bilo ko drugi umjesa u njegovu dominaciju, tad postaje labilan i nepromisljen. To je prvobitno bila tema, pa je otisla siroko.
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ayrton je bio jako emotivan, i ljudi su mu često zbog toga zamjerali, ali nikad neće moći razumijeti njegovu aroganciju, bahatost i sebičnost. To što su oni vidjeli nije bio pokazatelj te osobine u punom smislu, već u žaru borbe. Ayrton je puno vremena odvajao za Formulu 1, jako puno je radio na tome, i kada uložite toliki rad u nešto, onda ne očekujete ništa drugo nego uspjeh. Kada vas nešto ne ide od ruke, ili vam na putu stoji šmrkljavac koji ništa ne radi i partija (Irvine), onda vam tlak skoči do ibera, i tada se "pokazuju" te osobine. Većina ljudi upravo zbog toga nikad neće shvatit Sennu do kraja, jer u životu nisu uložili velikog truda u nešto.Lady je napisao/la:Vlado, slažem se ja u puno toga s tobom vezano za Hamiltona i sve ovo šta si napisao.
Često za Hamiltona govore da je emocionalan. Ne, on nije emocionalan, on je psihički nestabilan u nekim periodima. Tu je ta velika razlika između njih. O brzini bi se moglo pričati, ali tu bi se onda uključilo još mnogo kandidata, tako da ne bi imalo smisla.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Lady
- GP3
Vlado, upravo Senni statistika nije bila toliko bitna. Namjerno sam stavila onaj intervju jer tamo puno toga govori o sebi samome...,kakav je on ustvari ličnost. Mislim da je u onih 15 minuta intervjua sebe opisao fenomenalno pričajući priču o drugom vozaču i spominjajući Rona Dennisa i njihov odnos, odnosno, njegov odnos sa McLarenom u tih godina.
Sad bi mogla napisat cijeli esej, ali ne bi bilo niti primjereno pisat o Ayrtonu u Hamiltonovoj temi......
Sad bi mogla napisat cijeli esej, ali ne bi bilo niti primjereno pisat o Ayrtonu u Hamiltonovoj temi......

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
[ link do slike ]
Btw ne želim sudjelovati u beskrajnim raspravama o blondini (previše sam vremena i žuči izgubio na GP1 upravo u ovakvim raspravama), ali eto bilo bi super pročitati komentare njegovih fanova nakon što je objavio fotku s ovim trešom od njegovog velikog brata.
Inače boli me tuki za Hamiltona. On je zadnji vozač na gridu kojeg bih htio vidjeti u Ferrariju. Srećom star je pa se to neće dogoditi. Prije Merhija nego njega. Šteta što Ferrari ima politiku prodavanja svojih predivnih automobila treš ljudima.
Toliko od mene. Nadam se prvi i zadnji put.

Btw ne želim sudjelovati u beskrajnim raspravama o blondini (previše sam vremena i žuči izgubio na GP1 upravo u ovakvim raspravama), ali eto bilo bi super pročitati komentare njegovih fanova nakon što je objavio fotku s ovim trešom od njegovog velikog brata.
Inače boli me tuki za Hamiltona. On je zadnji vozač na gridu kojeg bih htio vidjeti u Ferrariju. Srećom star je pa se to neće dogoditi. Prije Merhija nego njega. Šteta što Ferrari ima politiku prodavanja svojih predivnih automobila treš ljudima.
Toliko od mene. Nadam se prvi i zadnji put.

Zadnja izmjena: Iceman, dana/u 13.09.2015., 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
- vlado Verified
- Formula 1
Iz Hattrick-ovog intervuju jucer nisam primjetio da Lewis gleda na statistiku. Inace ja imam traumu zbog tog
jer sam na strani da je MS najbolji vozac svih vremena. Sto je subjektivno, naravno. Ali upravo zato napominjem statistiku da ne bi bilo nesporazuma. Jer shvatam da ona ne znaci i bolji vozac.
Ex, ne mozemo reci da Lewia ili npr. Rosberg nije ulozio veliki dio zivota za f1. Jer jesu. Sa te strane npr. izuzetno postujem Nicu, moga je sada da ladi muda i da zivi na slavi oca u izobilju samo na to ime. Kao ni carlos jr ili max. Dobro, to je i do odgoja. Ali ne vidim kako bilo ko danas na gridu ne ulaze i ne zrtvuje mnogo toga da bi bio tu gdje je. A da ima Lewis tu dozu nestabilnosti, ali opet je pobjedi.

Ex, ne mozemo reci da Lewia ili npr. Rosberg nije ulozio veliki dio zivota za f1. Jer jesu. Sa te strane npr. izuzetno postujem Nicu, moga je sada da ladi muda i da zivi na slavi oca u izobilju samo na to ime. Kao ni carlos jr ili max. Dobro, to je i do odgoja. Ali ne vidim kako bilo ko danas na gridu ne ulaze i ne zrtvuje mnogo toga da bi bio tu gdje je. A da ima Lewis tu dozu nestabilnosti, ali opet je pobjedi.
No!
- Lady
- GP3
Prilično si pogodio u srž....Explorer je napisao/la:
Ayrton je bio jako emotivan, i ljudi su mu često zbog toga zamjerali, ali nikad neće moći razumijeti njegovu aroganciju, bahatost i sebičnost. To što su oni vidjeli nije bio pokazatelj te osobine u punom smislu, već u žaru borbe. Ayrton je puno vremena odvajao za Formulu 1, jako puno je radio na tome, i kada uložite toliki rad u nešto, onda ne očekujete ništa drugo nego uspjeh. Kada vas nešto ne ide od ruke, ili vam na putu stoji šmrkljavac koji ništa ne radi i partija (Irvine), onda vam tlak skoči do ibera, i tada se "pokazuju" te osobine. Većina ljudi upravo zbog toga nikad neće shvatit Sennu do kraja, jer u životu nisu uložili velikog truda u nešto.
Često za Hamiltona govore da je emocionalan. Ne, on nije emocionalan, on je psihički nestabilan u nekim periodima. Tu je ta velika razlika između njih. O brzini bi se moglo pričati, ali tu bi se onda uključilo još mnogo kandidata, tako da ne bi imalo smisla.

Nikad nisam smatrala Ayrtona nekakvim svecem. Imao je on itekako žutih minuta, i nadasve grubosti na stazi. Ali baš to šta si napisao koliko je on bio emotivan, i koliko predan svemu šta radi, je izbacivala i onu njegovu 'lošiju' stranu na vidijelo.
Imam jedan fenomenalan članak iz jednog starog Autosporta (mislim da je Autosport..) u PDF - formatu, gdje ga opisuju kao '' Senna - Angel and Devil..''
Upravo Suzuka 1990 kad se namjerno zabio u Prosta da bi ovaj osjetio kako je to bit uskraćen u borbi za naslov kad te netko izbije sa staze je bio najbolji pokazatelj do koje granice je bio spreman ić da bi nešto dokazao, a u prvom redu sebe zadovoljio zbog nepravde koja mu je nanesena godinu ranije.
Senna je bio baš pravi anđeo i vrag Formule 1. Osobno ga ne volim prikazivat niti kao anđela niti kao vraga, već kao čistog čarobnjaka na stazi....

- Lady
- GP3
Ne znam da li smo se razumijeli?? Mislila sam na Ayrtonov intervju koji sam postala.vlado je napisao/la:Iz Hattrick-ovog intervuju jucer nisam primjetio da Lewis gleda na statistiku. .
Ali šta se tiče ovog šta si napisao, svakome od njih jako puno znači kad se ili izjednače ili obore Sennine rezultate. Schumacher se skroz rasplakao u Monzi kad je izjednačio Ayrtonove pobjede.

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nisam ni rekao to. Govorim za ljude koji su zamjerali Senni na nekim postupcima, a iste (vjerojatno i gore) bi oni sami radili, jer ne znaju što znači krvavi rad.vlado je napisao/la:Iz Hattrick-ovog intervuju jucer nisam primjetio da Lewis gleda na statistiku. Inace ja imam traumu zbog togjer sam na strani da je MS najbolji vozac svih vremena. Sto je subjektivno, naravno. Ali upravo zato napominjem statistiku da ne bi bilo nesporazuma. Jer shvatam da ona ne znaci i bolji vozac.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Lady
- GP3
Aha, ok. Pogledat ću sutra jer ne vidim više od umora. Malo mi se sve zbrčkalo jer je i Ayrton u onom svom intervjuu spominjao statistiku.....vlado je napisao/la:Lady, mislio sam na Hatt post sa Lewisom od sinoc. Izgleda da je ta statistika najvaznije onima koje je stavarno i stignu...

- vlado Verified
- Formula 1
Samo za statistiku da pojasnim. Cini mi se da mi svi gledamo na nju prilicno relevantno (sto je i razumljivo), a kada je neki vozac stigne svoga idola na tom polju onda vidimo mnogo emocija... Tako vjerujem da ce biti sa Lewisom, kao i sa Vettelom kao sto je prije njih to dozivio i MS.
No!