Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Nisam nikad ni rekao tako nešto.
Čak štoviše ti si prvi implicirao da je to neka kompenzacija za neku drugu ekipu koja se također ne bavi varanjem
Sačuvaj Bože.
I nisam ja, već @stefanBELLOF
Niti sam tad implicirao išta (osim sranja sa gumama), niti sad ne impliciram ništa u smislu da pričam račun neke druge ekipe.
Samo kažem da se MI ne bavimo varanjem.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Onda sam nešto pobrkao.
Kako god drago mi je da je i ova epizoda gotova.
Hoće li ostati ikakva mrlja i nakon ove epizode?
Ili je to rezervirano samo za ekipe koje varaju, iako im se to ne može dokazati, zbog masonske urote?
"Whiting identified the 'Ferrari engine man' as Lorenzo Sassi, and, more explosively, revealed that the matter was brought to the FIA's attention by Mercedes' technical director James Allison prior to the fourth race of the season in Baku.'"
Tu je potpuno u pravu. Nema što Whiting prozivati članove bilo koje ekipe. Što se njega tiče, protestirao je "Mercedes", a ne Sassi ili Allison.
Zanimljivo je zašto se tako prosuo Whiting,
a) Pun mu je kufer protesta na sve strane pa im ovako malo staje na loptu i nek dvaput promisle je li nešto ilegalno prije nego pošalju protestne note
b) Misli da je FIA tretirana nefer u medijima i to naravno s britanske pro-Mercedes strane, pa im uzvraća udarac.
Obje opcije neprofesionalne od Whitinga, ali me baš zanima točan razlog...
Frantic je napisao/la: 27.05.2018., 13:13
Naravno da jeste.
Mi se ne bavimo varanjem....
Nisam nikad ni rekao tako nešto.
Čak štoviše ti si prvi implicirao da je to neka kompenzacija za neku drugu ekipu koja se također ne bavi varanjem
Sačuvaj Bože.
I nisam ja, već @stefanBELLOF
Niti sam tad implicirao išta (osim sranja sa gumama), niti sad ne impliciram ništa u smislu da pričam račun neke druge ekipe.
Samo kažem da se MI ne bavimo varanjem.
I bi tako.
Pratim ovaj sport 25 godina. Do sada su najebali samo Renault i Mclaren,a najebali jer se jednima svetio Piquet a drugima Alonso. Sve ostalo je proslo ispod zita kako se kaze.
Ako se sumnja na nekakve igrice Monaco nikako nije bila staza da se testira da li netko koristi vise snage iz baterije ili ne.. Kanada, iako ne savrsena je puno primjerenija za testiranje..
Pad u Kanadi iza Merca i RB bi znacio da se nesto muljalo..
CrashOverride je napisao/la: 28.05.2018., 07:35
Ako se sumnja na nekakve igrice Monaco nikako nije bila staza da se testira da li netko koristi vise snage iz baterije ili ne.. Kanada, iako ne savrsena je puno primjerenija za testiranje..
Pad u Kanadi iza Merca i RB bi znacio da se nesto muljalo..
Očito je da se sumnja.
Samo što FIA gubi na vjerdostojnosti sa ovim akcijama.
U dva dana dvije totalno različite vijesti.