Košarka
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god 1 mj
Svaka čast ako LeBron ovo okrene. A što se tiče Warriorsa, mislim da će i ove godine poprilično lako do naslova 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Vidiš, ja ne bi, haha.AlkY je napisao/la: 16.05.2018., 15:45 Ma lako za to sve. Tko nebi htio da Boston prode dalje. Ali na kraju krajeva nitko nece imati rijesenja za Warriorse nazalost.
U Clevelandu rijesis Lebrona rijesio si cijelu ekipu , a kod ovih moras rijesit 5+ igraca a to je vec malo teze , tj skoro pa nemoguce.
Ne gotivim ja LBJa, ali Kelte ne volim još više. Jbga, ono po defaultu, pošto navijam za Lakerse.
Tako da mi je u principu svejedno ko će otići u finale sa istoka. Sve dok GSW (ma čak i HOU) uzimaju titulu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
A ovi Celticsi su baš dobri momčići frantic, moraš ih barem malo voljeti. I igraju odličnu momčadsku košarku.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kako ću @Ex pobogu, kad sam počeo plakat za Memorial day massacre dok nisam skonto da je to tek prva tekma.Explorer je napisao/la: 16.05.2018., 22:14 A ovi Celticsi su baš dobri momčići frantic, moraš ih barem malo voljeti. I igraju odličnu momčadsku košarku.

A-aa, ne može brate....

Traje to skoro 35 godina.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma ni ja nism lud niti za Bostonom niti za Lebronom , ali kad vec ne navijam za nikoga volim da slabiji produ daljeFrantic je napisao/la: 16.05.2018., 20:44Vidiš, ja ne bi, haha.AlkY je napisao/la: 16.05.2018., 15:45 Ma lako za to sve. Tko nebi htio da Boston prode dalje. Ali na kraju krajeva nitko nece imati rijesenja za Warriorse nazalost.
U Clevelandu rijesis Lebrona rijesio si cijelu ekipu , a kod ovih moras rijesit 5+ igraca a to je vec malo teze , tj skoro pa nemoguce.
Ne gotivim ja LBJa, ali Kelte ne volim još više. Jbga, ono po defaultu, pošto navijam za Lakerse.
Tako da mi je u principu svejedno ko će otići u finale sa istoka. Sve dok GSW (ma čak i HOU) uzimaju titulu.![]()
![]()

S druge strane zelim samo da Warriorsi NE osvoje a tko od drugi uzme dobro je

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Bitno da James gubi pa makar pobjedjivali momci iz Oaklanda i Boston..
Fino Alla Fine
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
U trenutku kad si ti ovo napisao imao je 5 poena, negdje treća četvrtina ako se sjećam.

Houston da zaposli brata CP-ija da i u Bayu iz prvog reda dobacuje trash Durantu pa da ih ovaj uvuče u provaliju izolacijama.

Obrigado Felipe
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
A meni nije bilo bitno koliko je imo poena vec na kakav je nacin pravio asistencije i kakvu je odbranu igrao.Felipe je napisao/la: 17.05.2018., 14:47U trenutku kad si ti ovo napisao imao je 5 poena, negdje treća četvrtina ako se sjećam.GSW je u G1 bio toliko fluidan u napadu da bi se jutros sveli na iso košarku kakvu je Houston igrao prošlu utakmicu, a Rocketsi njima ukrali one silne pin-down-e i istrčavanja u korner. Inače, Draymond Green je i defanzivno i ofanzivno najinteligentniji igrač kojeg sam gledao u životu, a vjerojatno i vi.
Houston da zaposli brata CP-ija da i u Bayu iz prvog reda dobacuje trash Durantu pa da ih ovaj uvuče u provaliju izolacijama.![]()
Da se malo osvrnem na ove dvije tekme.
U G1 je realno sam Harden vukao cijelu ekipu i dok je pogadjao suteve islo je ali kasnije su se jednostavno rasuli a Klay je pogadjao svoju normu a o KD ne treba trositi rijeci izmenjivali su se cuvari na njemu ali tu nema pomoci,Ariza je prebrzo usao u probleme s osobnim greakama a realno osim njega nitko ga nemoze cuvati mada je Paul u jednom trenutku dobro to i radio jer je brzi i okretniji od KD ali 30 cm razlike u visini je previse.Zanimljivi su mi bili switchevi izmedju Hardena i Ariza kad su Bradi namjestali da ide 1 na 1 sa Curryem koji je rupa u obrani ali realno u ove dvije tekme je jako los.
Sto se tice sinocnje utakmice vidi se odma razlika kad klupa malo pojaca i kad jedan igrac nemora vuc ekipu uz standardnog dobrog Bradu svi su mu se prikljucili za razliku od prvog meca kada je cigle bacao sinoc je Gordon odigrao vrhunski kao i Ariza i Tucker a Mbah Moute je promasio profesiju imao je u ive dvije tekme sigurno 7-8 cistih polaganja ali nista nije pogodio,s druge strane KD je vukao koliko je mogao ali kad zatvoris Klaya i na tome nadodas loseg Currya nema se tu sta puno pricati.
Za razliku od ove dvije tekme koje sam u cijelosti pogledao finale istoka nisam gledao ali mogu rec da ce se King tesko izvuc iz ovog jer sam siguran da ce Kelti uzeti bar 1 tekmu u Ohiu.
Jednostavno Kelti igraju jako kvalitetno na oba kraja terena pogotovo u odbrani a realno King nemoze s panjevima igrat.
@felipe sto se tice Draymonda Greena i tvoje izjave apsolutno se ne slazem s tobom

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Felipe
- F1puls suradnik
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Sve kul, klasični CP.alonso5 je napisao/la: 17.05.2018., 22:34A meni nije bilo bitno koliko je imo poena vec na kakav je nacin pravio asistencije i kakvu je odbranu igrao.Felipe je napisao/la: 17.05.2018., 14:47U trenutku kad si ti ovo napisao imao je 5 poena, negdje treća četvrtina ako se sjećam.GSW je u G1 bio toliko fluidan u napadu da bi se jutros sveli na iso košarku kakvu je Houston igrao prošlu utakmicu, a Rocketsi njima ukrali one silne pin-down-e i istrčavanja u korner. Inače, Draymond Green je i defanzivno i ofanzivno najinteligentniji igrač kojeg sam gledao u životu, a vjerojatno i vi.
Houston da zaposli brata CP-ija da i u Bayu iz prvog reda dobacuje trash Durantu pa da ih ovaj uvuče u provaliju izolacijama.![]()

Ma ja ga obožavam, radi mali milion stvari u svakom posjedu koje izgledaju toliko nebitno a ustvari su toliko značajne, i sve je instiktivno jer se ti mali blokovi, laktanje, tempiranje sprinta u prilasku bloku, tajming pri pomoći itd. ne mogu naučiti ili zadati.alonso5 je napisao/la: 17.05.2018., 22:34 @felipe sto se tice Draymonda Greena i tvoje izjave apsolutno se ne slazem s tobom![]()
Obrigado Felipe
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
41
i
Istovremeno

Istovremeno
Fino Alla Fine